Şimdi Ara

YARDIM! HDD birden Fat32 LBA oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ne yaptımsa görmedi bilgisayar, son olarak kutudandır diye kutuyu söküp başka hdd taktım çalıştı. Kutudan değilmiş. Şimdi Hirenboot ile açtım. Test disk ile test ediyorum biçim FAT32 LBA gösteriyor. Verileri kaybetmek istemiyorum. Çözümü olan var mı? Format atmadan HDD biçimini değiştirme imkanımız var mı? ve Nasıl? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 5 Aralık 2013; 21:14:25 >

• Buldum, yine Hirenboot Cd içinde dosyalara herhangi bir zarar vermeden diskin formatını değiştirecek ayar var.

Recovery bölümünde Test Disk sekmesinde. Biraz kurcalarsanız bulursunu. Mesaj kalsın belki benimle aynı sonucu yaşayıp bilgilerini kurtarmak isteyenler çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Buldum, yine Hirenboot Cd içinde dosyalara herhangi bir zarar vermeden diskin formatını değiştirecek ayar var.

Recovery bölümünde Test Disk sekmesinde. Biraz kurcalarsanız bulursunu. Mesaj kalsın belki benimle aynı sonucu yaşayıp bilgilerini kurtarmak isteyenler çıkabilir.

tam son ayarıda yazarmısın .

• Test disk'e girip format değiştirmek için "T" tuşuna basıyoruz. Karşımıza tüm disk formatları listesi geliyor. Ben Fat32 LBA'dan Fat32 formatına aldım. Fat32 LBA Win95 formatıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 5 Aralık 2013; 23:20:09 >
  • quote:

Test disk'e girip format değiştirmek için "T" tuşuna basıyoruz. Karşımıza tüm disk formatları listesi geliyor. Ben Fat32 LBA'dan Fat32 formatına aldım. Fat32 LBA Win95 formatıymış.

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Test disk'e girip format değiştirmek için "T" tuşuna basıyoruz. Karşımıza tüm disk formatları listesi geliyor. Ben Fat32 LBA'dan Fat32 formatına aldım. Fat32 LBA Win95 formatıymış.

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

HDD yanmadığı sürece kullanılabilir onu anladım Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.