Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lan o zaman ben kimden öğrendim. Bay zeka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Alıntı yapmıyorum. Çünkü mesajlarımı adminler silio. Ekran fotosu alıyorum yeri gelince. Ayrıca felsefecilerin sözlerinide iyi ezberlemişsin. Tefsirler acaba nie var kardeş? Hiç düşündümü? İşte böle yapıştırırlar.

Yapıştırdın mı :D tefsir sözüne kapağı 10 msj önce verdim. Balık hafızalı veled. Aç geriye dönük msjları oku.
  • Herkesin herşeyden haberi yok. Arkadaşta hemen artılamş. Ayrıca farkındaysan onlarda tanrıya inanıolar. Çünkü işin gerçeği bu.

• SaRpKaN kullanıcısına yanıt
    Her mesajını okumuyorum. Çünkü boş. Bi zahmet direk yazarmısın? Doğru yolu buluyoz nasıl olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam sanırım ilk mesajda geçiyor. İlk gün yatmadan önce fatiha nasıl felak ve ayetel kursi okumuştum zaten.

babaannemin bi yöntemi vardı o zaman onu söyleyim yanına sarımsakdan bir parça al ve üzerine bi damla limon sık

ayetel kürsiyi onun üzerine oku başka dua okuma bunu yaparken vede sırtüstü ve düz yatma yan yat bide cenabetsen abdest al gusül abdesti geçmiş olsun
  • quote:

Her mesajını okumuyorum. Çünkü boş. Bi zahmet direk yazarmısın? Doğru yolu buluyoz nasıl olsa

Bana kendimi tekrar ettirme :D. Kendimi tekrar etmeye başladığımda karşımdakinin anlama yetisi yetersiz kalıyor demektir. O zaman da o muhabbetin bir yere varacağı yoktur diye düşünürüm.;) Okuduğun şeyi hatırlamıyorsan senin sorunundur. İnsan kötü anıları hatırlamak istemez. Beyin böyle çalışır. Neyse ki sende bir beyin olduğuna işaret bu. En azından bu yönden iyi hisset kendini.

• Bana da oluyordu bir aralar. Özellikle pc başında çok kaldığım vakitler. Dua et yat uyu kardeşim.
    Tamam karşim okumadığım yeri hatırlarım umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

quote:

Dünyadaki bütün müslümanlar mal hiçbiri düşünemedide bunu sen düşündün. Lan olum şurda anandan babandan öğrendiğin şeyi anlamadan konuşma burda. Daha nası cevap verceğini bilmiyon. Tek zeki senmisin? Milyon tane adam var. Lütfen aleminde değerlendir şunları bi sonra gel konuş bizimle. Adam konudan kaçtı la senin yüzünden. Azcık mantıklı konuş.

Yok kardesim kacmadim sadece göremeyen bir insana rengi anlatmak ne kadar zorsa cahilede laf anlatmak o kadar zordur. Allah kitabında onlarin gozleri kapalidir inanmak istemezler diyor napalim keske inansaymis..

Yalan söyleme allah kitabında onların kalperine mühür vurdum gözlerine perde çektim kulaklarını ben tıkadım der. Ayetleri eğip bükme. Cahil adam. Benim suçum yok. Alahın mühürledi kalbimi. ;) Ayetin Türkçesini yaz getir buraya anlarsın.

Yani sen diyorsun ki ben beynimi kullanamiyorum oyleyse oyle yapcaz. O senin sorunun Ayrica ikiside ayni anlama geliyor.

Su muhakkak ki inkar edenleri uyarsan da , uyarmasan da onlar icin birdir.Onlar inanmazlar.
    Allah onlarin kalplerini ve kulaklarini muhurlemistir. Gozlerinin üzerinde bir de perde vardir.Ve buyuk azab onlaradir.

Bu mesajdan sonra artik cevap vermicem isim gucum var dedikce ortaya birsey atıyorsun sonrada kacti deme .Tek istedigim Kurani Turkce Meali oku anla. Hadi Allaha Emanet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

quote:

quote:

Dünyadaki bütün müslümanlar mal hiçbiri düşünemedide bunu sen düşündün. Lan olum şurda anandan babandan öğrendiğin şeyi anlamadan konuşma burda. Daha nası cevap verceğini bilmiyon. Tek zeki senmisin? Milyon tane adam var. Lütfen aleminde değerlendir şunları bi sonra gel konuş bizimle. Adam konudan kaçtı la senin yüzünden. Azcık mantıklı konuş.

Yok kardesim kacmadim sadece göremeyen bir insana rengi anlatmak ne kadar zorsa cahilede laf anlatmak o kadar zordur. Allah kitabında onlarin gozleri kapalidir inanmak istemezler diyor napalim keske inansaymis..

Yalan söyleme allah kitabında onların kalperine mühür vurdum gözlerine perde çektim kulaklarını ben tıkadım der. Ayetleri eğip bükme. Cahil adam. Benim suçum yok. Alahın mühürledi kalbimi. ;) Ayetin Türkçesini yaz getir buraya anlarsın.

Yani sen diyorsun ki ben beynimi kullanamiyorum oyleyse oyle yapcaz. O senin sorunun Ayrica ikiside ayni anlama geliyor.

Su muhakkak ki inkar edenleri uyarsan da , uyarmasan da onlar icin birdir.Onlar inanmazlar.
    Allah onlarin kalplerini ve kulaklarini muhurlemistir. Gozlerinin üzerinde bir de perde vardir.Ve buyuk azab onlaradir.

Bu mesajdan sonra artik cevap vermicem isim gucum var dedikce ortaya birsey atıyorsun sonrada kacti deme .Tek istedigim Kurani Turkce Meali oku anla. Hadi Allaha Emanet

O sizin kuruntunuz siz allahın kuklalarıysanız beyninizi kullanmazsınız. Ama farkedemediğin şey (beynin olmadığından olsa gerek) ben o ayetlere inanmıyorum. Benim için geçersizdir. Sizler için geçerlidir. Beyniniz olmadığından birinin size yol göstermesi gerek. Benim ihtiyacım yok. Nolur bu sefer anla lan :D. Yoruldum diyorum.

Tefsire cevap verdiğini göremedim. Ayrıca madem bizi kandırdı peygamber madem bu kadar zeki ona uysanıza. Einsteine uyuyonuz.

• Tamam karşim hatırlarsan yazarsın ;).
  • quote:

Tefsire cevap verdiğini göremedim. Ayrıca madem bizi kandırdı peygamber madem bu kadar zeki ona uysanıza. Einsteine uyuyonuz.

Yahu ona da cevap verdim, tefsirede verdim. Demekki neymiş okumak şart. Okumadan adam olunmuyor harbiden. Ah bu ergenler ah. Birde utanmadan karşınızdakinin söylediklerini dinlemeden okumadan tartışıyorsunuz güya. Nasıl bi saçmalıktır seninki?
  • Bana da oluyor arada. Özellikle rüyadan iki üç kere uyanma falan çok oluyor.

Eğer uyurken rüya görmezsen yaşamazsın. En azından korkmazsın. Bunun içinde kendini yorup uykuya girmen lazım.

Ya da boş ver bekle geçsin panik yapma. Gözlerini zaten istemsiz olarak zorla açmaya çalışacaksın. Bi 20 saniye sonra da geçiyor. Ben böyle yapıyorum yani.

Ve şu köpek olayı falan anlamadım senle alakalı bir şey. Uyku felcinde zaten rüyadan uyanmış veya rüyadan uyanmaya çalışıyo oluyorsun. O sırada o tür şeyler görmen hala uykudasın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 23 Mayıs 2015; 23:24:56 >
    Yaz bekliorum. Ya da link at

O değilde bu gidişle konuyu ana konulara çıkaracağız
    , "Bir köy muhtarsız olmaz, bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz, bir harf kâtipsiz olamaz; biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur? Ve bu kadar çok servet ki, her saatte bir şimendifer Haşiye gaibden gelir gibi, kıymettar, musannâ mallarla dolu gelir. Burada dökülüyor, gidiyor. Nasıl sahipsiz olur? Ve her yerde görünen ilânnâmeler ve beyânnâmeler ve her mal üstünde görünen turra ve sikkeler, damgalar ve her köşesinde sallanan bayraklar nasıl mâliksiz olabilir? Sen, anlaşılıyor ki, bir parça firengî okumuşsun. Bu İslâm yazılarını okuyamıyorsun, hem de bilenden sormuyorsun.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Inancli birisi olarak konusuyrum ki, arkadasim, yasadiklarinin (csb degil ise) kesinlikle dinle sunla bunla hicbir alakasi yok. Zamaninda bana da her gece olurdu. Neden durdu bbilmiyorum. Yillardir yok. Ama oldugu zamanlarda artik hic korkmamaya, umursamamaya baslamistim. Uyanmisim, hareket edemiyorum, konusamiyorum, tepemde bisey var, sesler var zart zurt. Artik alismistim yani. Bekliyordum iki dakka, nasi olsa gececek. Belki de artik korkmadigim icin yasamiyorum. Ne de olsa tamamen psikolojik bir durum. Tekrar ediyorum bak tamamen psikolojik. Yardim alabilirsin, ilac kullanabilirsin. Rahatlamaya calis. Kafani bosaltmaya calis. Hayatinda bir derdin tasan var ise (kizdir, sinavdir, paradir, ailedir vs) kafani rahatlatmaya bak. Derdinden kurtulmaya bak. Cok da takma. Zamanla duzeleceksin. Dedigim gibi tamamen psikolojik. O hareket edememe durumu da beynin sen uyurken zarar gormeyesin diye vucudu kilitlemesi. Ruya ile gercek arasindayken sen bu sesleri duyuyor, goruntuleri goruyorsun. Olayin gercegini anlayinca da beyin vucudu serbest birakiyor, rahatliyorsun. Yani rahatla. Takma kafani biseye. Dedigim gibi gerekirse yardim al (hacidan hocadan teyzeden dayidan degil, git doktora konus, gerekirse ilac yazar zaten). zaman icinde duzeleceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit geldi okuyup yeni cevapları ona göre yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Yaz bekliorum. Ya da link at

http://forum.donanimhaber.com/fwd.asp?messageID=106100587

http://forum.donanimhaber.com/fwd.asp?messageID=106100792

iki cevapta sana yazılmıştır. Bakınca göreceksin zaten ;). Demekki saçmalamanın sebebi buymuş. Anlamadan konuşmak.

Yalnız linke tıklayınca ana başlığa atıyo

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.