Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonu zebanilerle biten sağlam bir csb olucak..Soverken npmete demişti dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bismillah edip yat bişey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 yıldır çekiyorum aynı şeyi hatta birkaç kere cisim olarakta gördüm. Hocaya falan gittim senden enerji alamıyorlar o yüzden görünemiyor dedi nasıl enerji alıyor dedim aşırı üzüntü,aşırı korku gibi durumlarda enerji alıp kendilerini gösterebiliyorlarmış ama ben alıştığım için çok korkmuyorum artık sıradan bir şey haline geldi. Karabasan halk arasındaki adı bildiğimiz cin gelip rahatsız ediyor ama enerji alamadığı için seni sadece rüya aleminde etkileyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 24 Mayıs 2015; 0:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qovero

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ürkütmek istemem demişsiniz ama psikolojimle ilgili birşey olması daha rahatlatıcı olmazmı ? Cinin musallat olduğunu anlama şansım varmıdır böyle şeyler olmasından korktuğum için öyle şeylerle pek ilgilenmemeye çalışıyorum. Küçükken sürekli geceleri korkarak uyanırmışım hatırlamadığım başka şeylerde vardı sanrım. Birkaç kere hocaya gittiğimi hatırlıyorum. Birde önceki senelerde ileriye dönük rüya görmüştüm yani tamamiyle o anı görmüştüm 3-4 ay sonrasını veya 1 saat sonrası olan birkaç rüya ama dejavu değil rüyadan uyandığımda öyle bir rüya gördüğümü biliyorum yani yaşadıktan sonra ben böyle birşey yaşamıştım olayı değil.

Hocam soyu köklü bir cine denk gelirseniz keşke psikolojim bozuk olsa diye dua edersiniz. Ayrıca hocam öle hacılara hocalara pek güvenmeyin, siz 3,5 şey sölersiniz adam size tak der sende cin musallatı var diye sonrasında olmamasına rağmen çözüyorum hesabı harbiden musallat eder al başına belayı ver extradan parayı. Bunun yerine korunma vefklerini araştırabilirsiniz bunun için sayısız örnekler var yanınızda taşıyabilirsiniz ayrıca çok çok bilinmeyen hocalara güvenip de muska tarzı şeyler yaptırmayın o muskaların içine size çok çok daha bela getirecek vefler yazılar sözcükler yazıp daha çok çektirebilirler. Üstte yazdığım dualar çok hayırlı, ayrıca ezan okumakta çok etkili bir yöntem. Bir cini en çok rahatsız eden şeylerin başında gelir hemen o ortamdan kaçarlar, ayrıca bu tarz yaşadığınız olayları gözünüzde ne kadar büyütürseniz o kadar çok belaya uğrarsınız eğer psikolojik olarak onları reddederseniz onlar yok gibi yaşarsınız ama en ufak fırsatta onları hatırlayıp anarsan hemen yanında biterler.

Ve enerjinizin çok düştügünü uykulu olduğunuzu dile getirmişsiniz biz buna parapsikolojide '' vampir '' olarak dile alırız. Yani enerjinizi kendine çeken psişik güçte olan insanlar, genelde bunu yaptıklarından kendilerininde gram haberi yoktur. Mesela en yakınınızda olan bir arkadaşınız anneniz babanız kardeşiniz olabilir bunun içinde korunma yöntemleri var fakat dua tarzı değil bildiğiniz işlem gibi fakat enerjiniz yetmez büyük ihtimalle o yüzden denemekte saçma olur.

YAV HE HE o soyu köklü cini gel de karşıma koy ??

edit: çok cahil var karabasan dediğiniz şey (uyku felci) beyinin uyku sırasında vücudu korumak için kendini kitlemesidir. adamın teki gelip göğsünüzün üstüne oturmuyor yani boşuna nas felak yazıp durmayın şuna bi bakınhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_felci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 24 Mayıs 2015; 1:00:10 >

• Buram Buram ağır Csb

• Yaş kaç ?
  • Okuldan gelince uyuma. Bende ikindi vakti yorgunluktan dolayı 1-2 saat uyuduktan sonra gece vakti tekrar uyuduğum zaman anlattığınız şeylerin bir kısmı banada oluyor. İkindi vakti uyumadığım zaman başıma gelmiyor.

• Ulan bizide korkutucan he son edit csb oldugunu kanitladi.

• Bu taraflara gelirsen yanıma uğra muska yazdırayım sana fiyatı da çok değil. Selametle.

• korkularınla yüzleş , birşeyciğin kalmaz :D
  • Ulan bende bir keresinde kek yiyecem tam ağzıma atacam Dank hareket edemiyom kulağımda çok uğultu var bağıramıyom.Çok kötü o uğultu hareket edememe bağıramama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 24 Mayıs 2015; 2:05:33 >
  • Gün içinde yorulduğunda olur genelde
    Küçükken bana da olurdu, antreman günleri özellikle

Karabasan falan değil rahat ol

• batublood kullanıcısına yanıt
    Evet aynen csb forumdaki hiçbirşey gerçek değil zaten hepsi sonunda sazan.avi zaaaaa iks deee demek için yazılmış şeyler bende 13 yaşında kısa boylu şişman bir bebeyim ehehe. Yada tek tesellim 1.80 olan 50 kiloluk bir iskeletorum hadi ama 1.80 den aşağısı erkek değil ehehehe . Kasayı yan yatır , kangal alır , csb kadar kısa kelime dağarcığı ile forum kullanmayın lütfen. Burda derdimizi anlatiyoruz bu csb olsa elime ne geçicek burda troll olmaya çalışan ergenlerin arasına mı giricem ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabasan diye birşey yoktur. Uyku felci geçiriyorsun
  • Deki arkadaş her gece geliyorsun bari bir işe yara, maçların, altılının ne olacağını sor söylemezse küfür et. Ertesi gün gelirse bana yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 24 Mayıs 2015; 2:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Cidden çok aşırı olmaya başladı karabasan durumu. Son günlerde neredeyse her gün oluyor. Birşey yiyip içerek yatmıyorum en az 4-5 saat geçmiş oluyor . Sırt üstü yatmıyorum.

Çarşamba akşamı Fatiha , Nas , Felak , Ayetel Kürsi okuyup yattım uyumuşum sonra gözlerimi açtım üstümde bir ağırlık var yine karabasanmı dedim tepişemiyorum ve üstümde tam göğüs kısmımın orda ağır bir yük varmış gibi hissediyorum bu arada gözlerim açık ama yüzüm yorganla örtülü olduğundan birşey göremiyorum. 10 saniye kadar uğraştım sonra rahatlama geldi ve kurtuldum bende döndüm uyudum. Asıl olay bundan sonra oldu bir süre sonra tekrar uyandım ve yine hareket edemiyordum ama bu sefer gözlerim kapalı sert bir çırpınmayla gözlerimi açmaya ve hareket etmeye çalıştım başarılı oldum ama kendimi ranzanın alt katında kardeşimin ayaklarının ucunda yatarken buldum. Rüyada olup olmadığımı anlamak için ayaklarımla kardeşimin ayaklarına değim düzgün bir şekilde hissediyordum yine aynı anda sağ omzum duvara değdiğinden onun soğuğunu hissediyordum sonra kalktım ve ışığı yakmak için ilerledim oda normalden garip gibi geldi ama rüyada olmadığımı biliyordum ışığı yaktım ışık yanmadı o anda çığlık attım ve uyandım rüya görüyormuşum ve uyanıncada çok sesli olmadan bağırarak uyandım evdekileri rahatsız etmemek için döndüm tekrar uyudum.

Dün akşam ise uyumadan önce denemek için dua okumadım ve yine yemek filan yiyeli çok olmuştu tabi yine sırt üstü yatıyorum yüzüm bu sefer gözlerimin hemen altına kadar örtük bir şekilde uyumuşum. Gözlerimi bir açtım hareket edemiyorum ve garip bir ses duyuyordum bu sefer tavanda birşey vardı tepişmeye çalışıyorum olmuyor ve uyku sersemliğim geçtikçe tavandaki şeyi daha rahat görmeye başlıyorum (bu anlattıklarım 5-6 saniye içerisinde gelişen olaylar ve ranzanın üst katında olduğumdan tavanla aramda 1 metre veya 1,10 metre filan var) tavanda gördüğüm şey tavana iplerle bağlanmış ölü bir köpekti başı ipe bağlı olmadığından bana doğru sarkıyordu son bir kuvvetle tepişmeye çalıştım ve oldu farkettimki tavanda birşey yokmuş hemen gözümün önündeki yorganın şeklinden öyle birşey görmüş gibi olmuşum.

Bu gidişle yine olucak ve böyle şeyler benim uyumama engel oluyor uyuyamıyorum korkuyorum. Eskidende bu tür şeyler oluyordu ara ara başlayıp bitiyor.

Bu gün okuldan geldiğimden 1 saat sonra evdekiler gitti ve evde tek kaldım 1 metre solumda odanın kapısı var ve açıktı akşam olan olaylar aklıma geldi ve korktum kapıyı kapattım 1 dakika sonra resmen kapı ittirilircesine çıtlamalar sesler gelmeye başladı (kapalı bir kapıyı arkasından ittirdiğinizi düşünün kapı eski olduğundan çıtlama gibi sesler geliyor) ben kilit olmuş şekilde durdum 5-6 saniye devam edip durdu bende normal bir şekilde devam ettim.

Üstüne gittikçe dahada artıyor umursamamaya çalışıyorum yapamıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım ?

_____________________________________________________________________________________

Edit : Az önce oldu bu olay. Bilgisayarda oturuyordum evde tekim çay koymak için mutfağa gidicektim odamın kapısı kapalıydı ve odam hariç her yerde ışıllar kapalıydı. Odamın kapısından çıkınıca salona çıkılıyor kapının hemen önünde anahtarlar var (ışıkların anahtarı) hızlıca ona ilerleyip onu yaktım yine aynı hızla sağ taraftaki oturma odasının ışığını yaktım. Işık yanmadı ve aynı anda benim odamında ışığı kapandı bi anda korkudan titremeye başladım. Koşarak evden çıktım ve babamı aradım (elektrik işlerinden anlar bahanesiyle aradım kahvedeydi) geldi baktı sigortada sıkıntı varmış kutuya dokununca gidiyor ordaki ışıklar. Şu an bütün ışıklar açık oturuyorum çok korkuyorum.

Daha öncede şöyle bir olay gelmişti başıma aklıma geldikçe yazıyorum. Birkaç ay önce çok şiddetli rüzgar olmuştu Balıkesir tarafında. Elektrikler gitti ve 4 gün elektriksiz kaldık. Elektrikler daha hiç gitmediği zaman gece bilgisayarda oynuyordum. Odamın kapısı kapalıydı yine tarif ettiğim yerde oturma odasının kapısıda kapalı ve orda annem ve kardeşim vardı. Birde benim odamın kapısının iç tarafındaki kapı kulbunun 4 fidasının 3 ü çıkmıştı sadece altta bir tanesi duruyordu o şekilde yerine oturtulmuş duruyordu yani. Elektrik gidince kapıya doğru ilerledim sol elimi kapıya koydum sağ elimle kulbu aramaya başladım kulp yukardan aşşağı doğru döndü yani onu tutan tek vidanın etrafında saatteki yelkovan gibi döndü. O anda korktum ve 1 adım geri çıktım ve annemlere seslendim o anda kapı dış taraftan zorlanmaya başladı (kulp aşşağı doğru ittirilmeye başladı kapı zor açılıyor) annem veya kardeşim olduğunu düşündüm seslendim ama cevap gelmedi bir daha seslendim o anda oturma odasının kapısı açıldı yani annemler daha yeni odadan çıkmıştı o an korkuyla arkada bulduğum battaniyenin altına girdim annemler kapıyı açtı ve yanlarına gittim. Bu olaydada çok korkmuştum.

Şu an çok korkuyorum bütün ışıklar açık oturuyorum ne yapabilirim ?

Sizin evde yatır var onu yatirmassan senide yatirmaz

• Doktora gitmelisin eğer dini inancın varsa doktora gittikten SONRA bilgili birine danışabilirsin (dini açıdan )

• Uyku düzenini iyi tutturman lazım yoksa benim gibi her gece defalarca uyku felci geçirirsin. Önceki gece az uyuyup öğleden sonra kestirirsen gece uyumaya çalıştığında uyku felci geçirme ihtimalin artıyor.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Kardesim ac oku insanlar ile cinler ayri boyuttalar mudahale olamaz. Kapi kolu dondu yok kardesimin altindaydim bunlara inanmak guc. Yanlis anlama dogrudur belki ama korkutma milleti burada yazipta.

• Kardeş karabasan halk adında kullanım adıdır normali UYKU felcidir.Bu bir hastalık doktora görün neden dini açıdan bakıyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.