Şimdi Ara

Yardım edin yetti artık (karabasan). [Edit 13.06.2015 Değişik Olay] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
16
Favori
21.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen düşünüon biz Allah ın hayvanımıyız? Bizde insanız. Cennet cehennemin ispatı:
    http://www.risale-inur.org/yenisite/moduller/risale/index.php?tid=12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

quote:

Orijinalden alıntı: .:Heredot:.

quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Adam ergen beyler. Kesin. Çünkü daha hiç içi daralmamış. Hiç hayatın gerçek yüzüyle karşılaşmamış. Annesinden babasından duyduğunu anlatıyor. Bende diom nie konuşmalarından mantık akıyor. Sanki einstein bana her olayı açıklamışda o ateist oldu mutlu yaşamış die bende ateis oluyum. Var mı la böle bir şey. Zaten burası mükafat yeri değil. Yoksa ölümsüz olurdun. Bana daha ölümü açıklayamamış fizikçi hakkında konuşma kardeş."""""""""""""""""""" Siz diosunuzki peygamberiniz sizi kandırdı. Madem bu kadar insanı kandıracak kadar zeki onun peşinden nie gitmiosunuz? Birde buna cevap verin."""""""""""""""""""""

Bosver kardesim yaziyorum o kadar sey ama yazdiklarinda illa "lalala inanmicam anlamak istemiyorum" diyor napalim cok degil 40 50 yil sonra kendi gozuyle gorsun :) biz onu kurtaralim derken o bize yasaklar olmasa yapmayacagin is yok diyor beni benden iyi taniyor (!)

komik adam ne yazdın da imana gelecem :D. aç tavuk kendini tahıl ambarında görürmüş :D. Yazdıklarıma hayal gücnüzle saçma sapan cevap vererek konuşuyosunuz getirin bi kanıtta göreyim imana gelmezsem adiyim. Ama kanıt getiremezseniz siz adisiniz? Kabul mu? utanmadan beni benden iyi tanıyor mu dedin sen :D.? sen beni nerden tanıyosunda size göre günahkarın alkoliğin önde gideni oldum? boş konuşmayın alın yolunuzu gidin. Harbi konuşcağın adamda zeka olcak. İlk şart bu.

Madem oyle evrenin kendi kendine olustugunu kanitla bakalim gorelim. Hadi ilk karsi cikan sensin ? Konusacagin adamda zeka olmasi lazim dogru. Bu durumda once sana bi beyin nakli lazim ki zeka beyin olmadan olmuyor

• SaRpKaN kullanıcısına yanıt
    Banane kardeş aç oku orayı. Kur'an ı anlayan orayıda anlar. Ben kendim nasıl olsa doğru yolu buldum. Senden sorumlu değilim. Ayrıca türkçe mealden Kur'an okunmaz. Arapçadan tam çevirilemez çünkü. Ha bu arada yaşım 17. Karşındakini cahil müslüman falanda sanma. Allah bilir beni 30 falan sanmışsdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam ergen beyler. Kesin. Çünkü daha hiç içi daralmamış. Hiç hayatın gerçek yüzüyle karşılaşmamış. Annesinden babasından duyduğunu anlatıyor. Bende diom nie konuşmalarından mantık akıyor. Sanki einstein bana her olayı açıklamışda o ateist oldu mutlu yaşamış die bende ateis oluyum. Var mı la böle bir şey. Zaten burası mükafat yeri değil. Yoksa ölümsüz olurdun. Bana daha ölümü açıklayamamış fizikçi hakkında konuşma kardeş."""""""""""""""""""" Siz diosunuzki peygamberiniz sizi kandırdı. Madem bu kadar insanı kandıracak kadar zeki onun peşinden nie gitmiosunuz? Birde buna cevap verin."""""""""""""""""""""

Bosver kardesim yaziyorum o kadar sey ama yazdiklarinda illa "lalala inanmicam anlamak istemiyorum" diyor napalim cok degil 40 50 yil sonra kendi gozuyle gorsun :) biz onu kurtaralim derken o bize yasaklar olmasa yapmayacagin is yok diyor beni benden iyi taniyor (!)

komik adam ne yazdın da imana gelecem :D. aç tavuk kendini tahıl ambarında görürmüş :D. Yazdıklarıma hayal gücnüzle saçma sapan cevap vererek konuşuyosunuz getirin bi kanıtta göreyim imana gelmezsem adiyim. Ama kanıt getiremezseniz siz adisiniz? Kabul mu? utanmadan beni benden iyi tanıyor mu dedin sen :D.? sen beni nerden tanıyosunda size göre günahkarın alkoliğin önde gideni oldum? boş konuşmayın alın yolunuzu gidin. Harbi konuşcağın adamda zeka olcak. İlk şart bu.

Madem oyle evrenin kendi kendine olustugunu kanitla bakalim gorelim. Hadi ilk karsi cikan sensin ? Konusacagin adamda zeka olmasi lazim dogru. Bu durumda once sana bi beyin nakli lazim ki zeka beyin olmadan olmuyor

Sen ilk önce benim evren kendi kendine oluştu dediğim yazıyı getir. Ben bilmediğim şey hakkında yorum yapmam. Sizin gibi hayal gücüyle inanmıyorum. Ben ispat isterim. Sonra ben sana kanıtlıycam evrenin kendi kendine oluştuğunu. Asıl sen evreni tanrının yarattığını kanıtla getir bana. Beyin nakli yapılıcak önümüzdeki 200 sene içinde ölmezsen yaptır.

• .:Heredot:. kullanıcısına yanıt
    Kardeş boşver. Kur'an ı anlayan neleri anlar. Kendisi bulsun yolunu. Adama kapı açıoz adam kendisi tepio. ALLAH İSTERSE İMANIDA VERİR CEHENNEMİDE.

• Bana da sıklıkla oluyor ancak oyle köpek falan deil karabasan oluyor sadece bi kac saniye kirplasiyorum sonra pes edip uykuya daliyorum aslinda seviyorum karabasani:)

• quote:

Banane kardeş aç oku orayı. Kur'an ı anlayan orayıda anlar. Ben kendim nasıl olsa doğru yolu buldum. Senden sorumlu değilim. Ayrıca türkçe mealden Kur'an okunmaz. Arapçadan tam çevirilemez çünkü. Ha bu arada yaşım 17. Karşındakini cahil müslüman falanda sanma. Allah bilir beni 30 falan sanmışsdır.

yoo sana ergen diyip durdum farketmedin mi. Beyin yaşının yetersiz olduğunu çok önce farkettim zaten :D. İşte beni bitiren olay. "Türkçe mealden kuran okunmaz." yani allah sadece arapların allahı. Ozaman size ne oluyor? Siz neyi sahipleniyorsunuz. Kuranın tanrısı arap olmalı çünkü Arapçadan başka dil bilmiyor ve yazamıyor :d. Tanrınız çok yetersiz. gerçekten çok zor olmalı sınırsız kudretli dediğiniz varlığın başka dillerde kuranı yazması :D. gerçek hayatta karşımda olsanız çok güzel şeyler söylüycem de size. Bura forum işte olmuyor.

• Bu bana bir kere oldu. O anı hatırlamak istemiyorum. Geçmiş olsun umarım geçer

• Bu arada ikiniz birbirinizle çelişiyosunuz, biriniz Türkçe mealden kuran anlaşılmaz diyor diğieriniz Türkçe meali açıp okumuş ordan bildiğini iddia ediyor? Aranızda bi karar verin bakayım. Mezhepler farklı herhalde sizin :D. Daha Müslümanlar kendi aralarında anlayamamışlar aynı kitapı okuyup :D.
    Tamam abi ben gerizekalıyım. O zaman sen.... Arapçada bir kelimenin birden çok manası vardır. Türkçeye tam çevrilemez. Dünyadaki en zengin dildir. Ayrıca belagat dilide vardır. Bu dildeki muhteşemlik sadece Kur'an a aittir. Sadece Kur'an in belagatini gorup imana gelenler var. Ulan ne kadar malım ya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ilk önce benim evren kendi kendine oluştu dediğim yazıyı getir. Ben bilmediğim şey hakkında yorum yapmam. Sizin gibi hayal gücüyle inanmıyorum. Ben ispat isterim. Sonra ben sana kanıtlıycam evrenin kendi kendine oluştuğunu. Asıl sen evreni tanrının yarattığını kanıtla getir bana. Beyin nakli yapılıcak önümüzdeki 200 sene içinde ölmezsen yaptır.

Resmen lafi dolandiriyorsun bilmedigin sey hakkinda yorum yapmıyorsan aksinide iddia edemezsin. Ben 2+2 kac eder bilmiyorum ama 4 eder diyenlere hayir hayir desem ne dusunursun ? Ayrica sondaki lafa hiçbirşey yazamamissin diğer yazdigim yaziyi bi oku bakalım. Ayrıca kurani turkce mealini oku muslumanligin geregini vs arastir sonra gel kafanda soru isareti varsa cevaplariz elimizden geldigince

İkimizde ortak şeyden bahsediyoruz. Benim demek istediğim gerçek manasıyla kavrayamassın. Ayrıca fitne sokmak şeytan işidir abimmmm.

• quote:

Tamam abi ben gerizekalıyım. O zaman sen.... Arapçada bir kelimenin birden çok manası vardır. Türkçeye tam çevrilemez. Dünyadaki en zengin dildir. Ayrıca belagat dilide vardır. Bu dildeki muhteşemlik sadece Kur'an a aittir. Sadece Kur'an in belagatini gorup imana gelenler var. Ulan ne kadar malım ya.

kendi tabirinle öylesin :D. Ben bilemem. Ama bilmediğin bir şey daha var. Arapça okadar harika bir dildiyse harekeleme çalışmalarını niye yaptınız muhammed öldükten sonra? Gerçekten harika bir dil arapça. Harekeleme yapılmasının sebebini sen yaz buraya. Ben yazmıycam. Neden harekeleme yapılmış??????????
  • Geçmiş olsun kardeşim bir psikiyatirye de görün derdini anlat...Yaşayan bilir üniversite yıllarında ilk defa başıma geldi Bir ağırlık hissettim ama bedenim kıpırdamıyordu gözümü açtığımda Simsiyah sivri çeneli bir gölge yanıma geldi..3 parmağı vardı üçünü şakaklarıma dayadı kulağıma birşeyler fısıldadı sadece neee ! dedim sonra bana senin a*ına korum dedi Küfür bile yedim anlayacağın Çok Çok şükür birdaha olmadı Allah düşmanımın dahi başına vermesin diye dua ederim hala

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resmen lafi dolandiriyorsun bilmedigin sey hakkinda yorum yapmıyorsan aksinide iddia edemezsin. Ben 2+2 kac eder bilmiyorum ama 4 eder diyenlere hayir hayir desem ne dusunursun ? Ayrica sondaki lafa hiçbirşey yazamamissin diğer yazdigim yaziyi bi oku bakalım. Ayrıca kurani turkce mealini oku muslumanligin geregini vs arastir sonra gel kafanda soru isareti varsa cevaplariz elimizden geldigince

kapağını veremediğim bir yer göremiyorum. Neresiymiş orası?
    Ben lafı dolandırıyorum? Nerde dolandımışım? Kendi yazdıklarını yazarken beynin idrak edebiliyor mu? Ağzımdan çıkmayan şeyleri ben söylemişim gibi konuşan sen değil misin yoksa karabasnlar mı yaptı senin iznin olmadan?
    Anladığını hiç ama hiç zannetmiyorum yazdıklarımı. NATO mermer nato kafa...

Ya anlamiyorum hakkaten bak ciddiyim kafani neden calistirmiyorsun ? Arkadasin dedigine yanlis demedim. Dogru tam cevrilmez okuyan kisinin anladigi gibi cevrilir ki genelde tek kisi degil birden fazla kisi arastirip oyle Türkçeye cevirir. O sadece daha rahat anlamamiz icindir arkadas Kuranda yazan ile Turkce mealinde yazan anlami ayni cevrilmeyebilir anlaminda demis. Konuyu uzatma inanmayan sensin bari bi dine inan. Inanicaksanda arastir istersen biraz arastirmayi sevmiyorsun :)

Arap olmayanların İslam’a girmeleri ve bunların Arapçaya vakıf olmamaları sebebiyle Kur’an-ı Kerim’i yanlış okuma olaylarına sık sık rastlanılır olmuştu. Dolayısıyla Kur’an’ı sağlıklı ve kolay okumayı sağlayacak nokta ve hareke gibi bir takım düzenlemelere gitmek gereği belirtilmiştir.

Benim linki nie okumuyosun?

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşim kalp tarafina baski yapacak sekilde uyuma, kalp yeteri kadar kan pompalamadigi zaman beyin direk seni uyariyor, uyku sirasinda oldugu icin bilinc altin aciga cikiyor.Sag tarafina dogru uyu.Bende de oluyordu yatis pozisyonunu degistirdikten sonra rahat uyumaya basladim.

• quote:

Arap olmayanların İslam’a girmeleri ve bunların Arapçaya vakıf olmamaları sebebiyle Kur’an-ı Kerim’i yanlış okuma olaylarına sık sık rastlanılır olmuştu. Dolayısıyla Kur’an’ı sağlıklı ve kolay okumayı sağlayacak nokta ve hareke gibi bir takım düzenlemelere gitmek gereği belirtilmiştir.

Verdiğin cevabı anlayarak verdiğini umuyorum ve kapağını teslim ettiğimi düşünüyorum, Arapçanın mükemmel bir dil olduğu iddian konusunda. Linkle cevap verdin, bende senin linkine karşı yazılan bir kitapla cevap verdim. Aç oku. Sen öyle dememiş miydin bana biraz önce. Linkle verilen cevaba kitap ismi veriyorum :D. Gidip oku.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.