Şimdi Ara

Yaptığım program hakkında istişare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik ve geometri konularım bitti ama tam oturmayan konuların üstüne sağlam bi cila atmak istiyorum. Bu yazdıklarım çok mu gereksiz fazla olur yoksa ideal mi ekleyip çıkartayım mı
    Seviyem şöyle acil rönesansta ilk deneme 27 geldi
    Her gün ortalama 6 saat çalışıyorum bunun 2 saati türkçe edebiyat 4 saat mat geo.
    Matematik tyt ayt branş denemeleriyle beraber götürüyorum. Şöyle birkaç hafta denemelere ara verip bu programı bitirip sonra paso deneme mi atayım yoksa ağır ağır sınava kadar hem sb hem deneme mi gideyim

Yaptığım program hakkında istişare

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
    Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hayır mı cano niye karışık ortalık

• _____________________________
    Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Kısacası bi kaç hafta denemelere ara verip kalan sb lerin hepsini temizlemek mi yoksa ağır ağır sınava kadar çöZmek mi

• Up

• Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Mayısda soru bankası ağırlıklı git yanında deneme de çöz sonra seri denemelere geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.