Çavuş
16 Şubat 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 208 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merkezi puanla devletten ünide. Özel üniye geçiş yapsam burs veriyorlar mı?

Sıralamam özel üninin tam burslu sıralamasından yüksek
Ek tercihler ne zaman bilen var mı?
75k dan mezuna kalıp 12k ya çektim koü hukuka yerleştim. Bölüm çok sarmadı bırakmayı düşünmemin tek sebebi bu değil tabi kişisel sebepler de var. Okulun açılmasına 10gün var çok fena arada kaldım. Yazın başından beri fikrim netti aslında sınava hazırlanacaktım. Vakit geldikçe gözüm mü korktu iş ciddiye binince benim mi işime gelmedi bilmiyorum. 20yaşında tekrar sınava hazırlan kazandım diyelim istediğim yeri 1sene hazırlık 4yıl okul 25-26 yaşında mezun olmak var istemediğim yerde okula devam edip 2-3seneye işe başlamak var. Hazırlanırsam eğer hedef ilk 1k. Matematiğime güveniyorum aslında sözel derslerim sıkıntı obp de düşük(72) ama bi yandan da yaş geçiyor zaten mezun senemde kazandım. Bana bi akıl verin
İsteyene satayım beyler roma hukuku
Kemal gözler anayaaa hukuku
Medeni hukuk oğuzman ve pratik kitapları. Netteki fiyatının yarısına veririZ
Bunu erkeklere söylüyorum özellikle. Oğlum pısırık olmayın la azıcık diş geçirin. İlle de mezuna kalacam ya da gidecem diyorsanız bunu ailenize söyleyin yok derslerse itiraz edin olm kapıya atacak hallerin yok. Bi ton blöf yaparlar kısıtlama getiricem vs vs diye anlatırlar max 2 ay sonra eski düzen devam eder. Erkek evlat dediğin biraz hayırsız olur korkmayın lan
Bunların birbirinden farkı nedir? 2. Öğretim değil aralarında da baya bi puan farkı var sayılır. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
Atlas sinemasını yenilemiler müze falan yapmışlar heralde. Sınavda edebiyattan buradan bi tiyatro ya da sinema sorusu gelebilir bence. Genel olarak güncel olan olaylardan soru sormayı seviyor ösym
Varsa bana özelden dönebilir mi
Kocaeli hukuktayım bildiğim kadarıyla ösym puanım ile geçiş yapabiliyorum. Kadirhas tam burslu ybs tutuyor. Geçilir mi lan acaba? Hukuk gram sarmadı
2üni öğrencisiyiz not çıkarmak için yazıcı önerisi olan var mı ucuz yollu bi şey
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.259
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 621 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.