Şimdi Ara

YKS ÖNE ALINMASI VURAL HOCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @nvaksankur
    Turizm Bakanlığı sınavın öne alınmasını talep etmiş. Bence kabul edilmez arkadaşlar. Öyle değil mi? Benim nereyi kazanacağıma otellerin doluluk oranı karar vermeyecek herhalde
    Vural Aksankur #HocalaraGeldiktwitter
    Vural Aksankur #HocalaraGeldik
    https://twitter.com/nvaksankur/status/1255227769035816962

NE ALAKA ABİ NE ALAKA

• Daha diyanet aciklama yapmadi sakin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YAW 25 26 TEMMUZ'DA YAPILSIN YETER YORULDUKKKKK
  • YKS ÖNE ALINMASI VURAL HOCA

• 2 milyon insanız 1 milyonu karardan memnun olsa 1 milyon kafi bize
  • odtücengli O kullanıcısına yanıt
    o zaman ertelenmeyecekti herkes planını ona göre yaptı
  • Herkes planını ona göre yapmış vaayy hep kendinizi düşünün,en mantıklısı okulların bir an açılması ve normal hayata geçis yapılması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet demek istediğimi anlamamışsın demek istediğim Türkiye'de insanlar genel olarak kararlara tepkisiz bi 100.000 kişi bile tepki gösterse mutlu olacağım bu öyle çocuk oyuncağı değil ama daha karar verilmedi tabii verildikten sonra düşünmek lazım
  • Böyle bir şey olmaz çünkü bu sisteme aykırı nedeni ise çok basit devlet daha etkili ve rahat yönetilmek için alt bölümlere ayrılır bakanlıklar da bu bölümlerden biri. Dolayısıyla Milli eğitim bakanlığı ( buraya ösym ve YÖK ü de ekliyorum) ve turizm bakanlığı farklı sorumlulukları olan devlet kurumları. yani turizm bakanlığı mebin hareket alanını kısıtlayamaz. Ülkemiz halihazırda zor günlerden geçiyor istatistik çalışmalarına göre bir iyileşme sürecindeyiz ama rehavete kapılamayız bunu da devlet yetkilileri görür elbet. son söz: sınav öne alınmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle ama bu kez öyle olmayacak
  • FSGHJKSAHFJSKABVASJFJASHFNASJÖFNMVASCJASMKLCÖASIHFJSAÇLMSAÇNGJASKDLŞFAKJDHSGFJDAKŞFJGHKFKDALŞSÖCMVÇBSFJAKDŞCSAHJKSJGFDBMHJKLVJDHÖGSFÇUAODKLSFMVDNMBFJDŞKlscmvçnzcböjçhfjsakşo.fmvdksjbdhfjakdlKJSHNVKAS

ULAN BU NASIL İŞ SINAV TARİHİNİN BENİM İÇİN PEK ÖNEMİ YOK DA İNSANLAR BU SENE DÖKÜLECEK GİBİ HERKES DAYANAMAZ BÖYLE SINAV TARİHİNİN KONULARININ DEĞİŞMESİNE SIRALAMALAR ÇOK FARKLI GELİRSE HİÇ ŞAŞIRMAM ARTIK NORMALDE YİNE 2019 GİBİ GELİR DİYE DÜŞÜNÜYODUM
  • Yav ne bu tantana kardeşim delinin biri taş attı herkes peşinden

• olaya oy hesabi olarak bakin. 2.5 milyon kisi giriyor sinava. 2.5 ogrenci+2.5 anne+2.5 baba 7.5 milyon secmen yapar.bu 7.5 milyon kisiden sadece 500k olan kusuratin oy vermemesi secimde dengeleri degistirir.rahat olun

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bu halk neleri unuttu sınavın öne çekilmesini mi unutmayacak :D

• Turizm bakanlığı istediyse olması muhtemel bence. İyi tarafından bakın, erken olur kurtuluruz işte:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.