|
Merhabalar. Egea hatchback aracımla 2 ay kadar önce yağışlı havada orta kaldırıma sol tekerden çarparak görüntüdeki mekanik hasarlı kazayı yaptım. Hızım düşüktü çok şükür ki ciddi bir şey olmadı. Önce sol ön tekerden vurup toplayınca arka taraf da kaydı ve sol arka jant da aynı şekilde yükseltiye çarptı. Tamamı orjinaliyle değişen parçalar şunlar; Sol aks komple Sol rot başı Sol salıncak Ön fren diskleri Ön fren balatası Ön arka teker bilyası Ön jant göbekten hasar görmüştü, tamir gördü ve fabrika çıkışı ile aynı haline geldi. Sol arka jantta herhangi bir sorun yok. Araca rot-balans ayarı yapıldı. Gelgelelim 2 aydır bariz şekilde farkında olduğum direksiyon problemine. Bu kazadan sonra arabanin direksiyonu güven vermiyor. Şehir içi bir problem yok düşük hızlarla gezindiğimiz için ama otoban ve e5'te normal şartlarda 120 ile girdiğim virajlarda 80 ile yol aldığımda direksiyonu çok az daha çevirirsem araba yan devrilecekmiş hissiyatı alıyorum ve bu durum bir iki defa dizlerimden aşağısını titretti korkudan açıkçası. Aracın direksiyon hissiyatı bir problem var ve her an her şey olabilir diyor bana resmen. Sebebi nedir? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim.
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 22 Haziran 2024; 0:8:24 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt