Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
254.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ppzrg

Ankara'daki arkadaşlar. feather alıp paylaşmak ister misiniz????
    200 tane filan.
    ratatuy, ferro ve ilker... ne dersiniz

ben hazırım. birinin paypal hesabına para aktarıp öyle de alabiliriz. ama şu aralar alacağım fırçayla beraber sıkışmak da istemiyorum.1-2 ay beklersek benim açımdan daha iyi olacak.
    Ali Bıyıklı ustura ilkiz sokaktaki dükkanlarda bulunuyor. tekli alımda 2 lira civarı. normalde düzine ile satılıyor.
  • ben de hemen alamam zaten. dediğin gibi 1-2 ay sonra filan.
    tmam o zaman başkası çıkmazsa 100 tane filan alır paylaşırız.
    Saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: ratatuy
    ben hazırım. birinin paypal hesabına para aktarıp öyle de alabiliriz. ama şu aralar alacağım fırçayla beraber sıkışmak da istemiyorum.1-2 ay beklersek benim açımdan daha iyi olacak.
    Ali Bıyıklı ustura ilkiz sokaktaki dükkanlarda bulunuyor. tekli alımda 2 lira civarı. normalde düzine ile satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

DH MODERATÖRLERİNE DUYURULUR. BU KONU UZUN ZAMAN ÖNCE AÇILMIŞ VE KONUYA AÇAN ARKADAŞ ORTALIKTA YOK
    HEPİMİZ KONUNUN BAŞLIĞININ DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ VE BUNU ZAMAN ZAMAN BELİRTİYORUZ. BİZE KULAK VEREN BİR MODERATÖR YOK NASIL İŞ BU
    BİZ KLASİK VE SİNEK KAYDI TIRAŞ SEVERLERİ ÜZÜYORSUNUZ. BANA GUN OKSAY BEYİ ARATTIRMAYIN.

ACİLEN KONUNUN BAŞLIĞINI AŞAĞIDAKİ CÜMLEYLE BİREBİR DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ. BUNUN AYNISINI İSTİYORUZ. AKSİ TAKTİRDE BAŞKA FORUMA KAYARIZ BİZ DEĞİL DONANIMHABER KAYBEDER.

işte başlık

''GELENEKSEL TIRAŞ HAKKINDA HERŞEY''

ÜSTELİK BÖYLESİNE GELİŞMİŞ VE ÖNEMLİ BİR KONU NEDEN KONU DIŞINDA VE ERKEK BAKIMLA, KOZMETİKLE İLGİLİ BİR KATEGORİ YOK ?

Konuyu ben açtım düzgün bir şekilde sorabilirdin bağırmana gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

dahası once saglık bolumundeydı
    sımdı konudısına tasındı... :(
    neysekı forumumuza kavusmamıza sadece bırkacgun kaldı ;)

Valla hatırladığım kadarıyla konuyu bu bölümde açtım. Konu başlığını değiştirince ne olacak anlayabilmiş değilim. Tıraş makinesi koleksiyonu olan adam sayısı yüzü geçmez Türkiyede hele ustura konusunda durum içler acısı dolayısıyla forumu da şu aşamada çok aktif kılmak mümkün görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 23 Eylül 2011; 16:21:02 >
  • quote:

Ankara'daki arkadaşlar. feather alıp paylaşmak ister misiniz????
    200 tane filan.
    ratatuy, ferro ve ilker... ne dersiniz

Feather derken yaprak jilet mi? Benim bildiğim Türkiyede yok bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 23 Eylül 2011; 16:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

cımbızla tek tek çekiyorum

traş olmaktan nefret ederim

genelde sakallı gezerim..

çek çek bi gün bozulucaktır
  • Beyler yeni parfüm incelemeleri geldi saklınotalara sıcak sıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Beyler yeni parfüm incelemeleri geldi saklınotalara sıcak sıcak.

Lordum neden? bakıp bakıp iç çekmek için mi?Gayretlerin için çok teşekkürlerrr
  • Okuduğunuz için teşekkürler.
  • Evet yaprak jilet
    Trde karabulutta var...
    ama ben onnu kastetmedim. ebay vs bi yerden alıp paylaşalım diyorum. ucuz bulup bolca alalım. tek ödeme yapıp herkesin kendi adresine isteyebiliriz. belki adam indirim de yapar...
    Saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak
    Feather derken yaprak jilet mi? Benim bildiğim Türkiyede yok bunlardan.
  • Lord ben en azından bir süre okumayacağım kusura bakmazsan. 2 sebepten ötürü..
    1. parfümlerle pek aram yok..
    2. zaten sabunlar, kremler ve fırçalarla şu aralar çok haşır neşirim... mümkünse bir de parfümlere bir süre daha ilgim olmasın :)))
    Saygılar

quote:

Beyler yeni parfüm incelemeleri geldi saklınotalara sıcak sıcak.
  • Bence sizler önce grup olarak bir permasharp, rapira falan alın. Sample pack alın, ondan sonra spesifik jiletler alırsınız. Feather herkese göre değildir arkadaşlar. Pek günlük bir jilet de değildir. En keskin olması en iyi jilet olduğu anlamına gelmiyor. Evet feather gerçekten çok iyi bir jilettir ama ayda yılda bir çok yakın tıraş olunması gereken zamanlarda kullanmak için. Onu dışında çok yüksek fiyatı performansını gölgeliyor. Çoğu zaman tahriş edici ve vasat bulunur feather. Kesinlikle yüksek tecrübe gerektirir. Yoksa pancar yaparsınız yüzünüzü. Ayrıca oldukça kısa ömürlüdür. Onun yerine başarısı kanıtlanmış medikal personna, crystal, gillette 7 o'clock sharp edge gibi jiletleri alırsanız paranızı riske etmemiş olursunuz. Riskli jiletleri her zaman önce bir kutu alıp deneyin ve cildinize uyumunu görün. Feather en riskli jiletler grubundadır. Futurda yaptığınız/yapıyor olduğunuz hatayı bari jilette yapmayın, bu da size son uyarımdır. Artık bu tarz uyarılarımla baymayacağım.

• ferroburak sana bağırmadım ben
    Sana zaten 1-2 aydır bu forumdaki herkes başlığı değiştir diye yazıyor. Sen bizim arkadaşımızsın sana niye bağırıyım. Senden bir ses çıkmayınca moderatörlere bağırdım. İyikide bağırmışım sesimiz duyuldu. Ama bakıyorum başlık hala aynı başlık.
    1. mesajını değiştir dediğinde yukarıda düzelteceğin satır gözüküyor.

GELENEKSEL TIRAŞ HAKKINDA HERŞEY

şeklinde değiştirirsen. İçine yazılan onca bilgi ile başlık birbirini tamamlar. Aksi taktirde havada kalacaktır.

Bu arada ben 1-2 ay önce feather jilet alıp o işi aradan çıkarmıştım. Önceki sayfalarda aldığım satıcının linki var. Ankaraya gelen olursa 1 kutu veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 23 Eylül 2011; 18:29:13 >
  • Hocam EJ98l e çok güzel olur diye bir şey dendi forumda o yüzden ayaklandık EJ89L sahipleri olarak. Aynısı Futurda da oldu. birisi "ben koleksiyon yapmaacağım sadece bir makine alıym bir daha almayayım derseniz futur alın" gibi bir şey söyledi. sen de ondan sonra hepimize futur almayın demeye başladın. aslında bunları diyeni bulmak lazım.
    Saygılar

quote:

Bence sizler önce grup olarak bir permasharp, rapira falan alın. Sample pack alın, ondan sonra spesifik jiletler alırsınız. Feather herkese göre değildir arkadaşlar. Pek günlük bir jilet de değildir. En keskin olması en iyi jilet olduğu anlamına gelmiyor. Evet feather gerçekten çok iyi bir jilettir ama ayda yılda bir çok yakın tıraş olunması gereken zamanlarda kullanmak için. Onu dışında çok yüksek fiyatı performansını gölgeliyor. Çoğu zaman tahriş edici ve vasat bulunur feather. Kesinlikle yüksek tecrübe gerektirir. Yoksa pancar yaparsınız yüzünüzü. Ayrıca oldukça kısa ömürlüdür. Onun yerine başarısı kanıtlanmış medikal personna, crystal, gillette 7 o'clock sharp edge gibi jiletleri alırsanız paranızı riske etmemiş olursunuz. Riskli jiletleri her zaman önce bir kutu alıp deneyin ve cildinize uyumunu görün. Feather en riskli jiletler grubundadır. Futurda yaptığınız/yapıyor olduğunuz hatayı bari jilette yapmayın, bu da size son uyarımdır. Artık bu tarz uyarılarımla baymayacağım.

• quote:

Hocam EJ98l e çok güzel olur diye bir şey dendi forumda o yüzden ayaklandık EJ89L sahipleri olarak. Aynısı Futurda da oldu. birisi "ben koleksiyon yapmaacağım sadece bir makine alıym bir daha almayayım derseniz futur alın" gibi bir şey söyledi. sen de ondan sonra hepimize futur almayın demeye başladın. aslında bunları diyeni bulmak lazım.
    Saygılar

quote:

Bence sizler önce grup olarak bir permasharp, rapira falan alın. Sample pack alın, ondan sonra spesifik jiletler alırsınız. Feather herkese göre değildir arkadaşlar. Pek günlük bir jilet de değildir. En keskin olması en iyi jilet olduğu anlamına gelmiyor. Evet feather gerçekten çok iyi bir jilettir ama ayda yılda bir çok yakın tıraş olunması gereken zamanlarda kullanmak için. Onu dışında çok yüksek fiyatı performansını gölgeliyor. Çoğu zaman tahriş edici ve vasat bulunur feather. Kesinlikle yüksek tecrübe gerektirir. Yoksa pancar yaparsınız yüzünüzü. Ayrıca oldukça kısa ömürlüdür. Onun yerine başarısı kanıtlanmış medikal personna, crystal, gillette 7 o'clock sharp edge gibi jiletleri alırsanız paranızı riske etmemiş olursunuz. Riskli jiletleri her zaman önce bir kutu alıp deneyin ve cildinize uyumunu görün. Feather en riskli jiletler grubundadır. Futurda yaptığınız/yapıyor olduğunuz hatayı bari jilette yapmayın, bu da size son uyarımdır. Artık bu tarz uyarılarımla baymayacağım.

benım gerekcem ortada
    sadece futur değil
    tüm ayarlanabilir makinelere bir zaafım var vision haric :)

• buarada elektrolizle kaplama konusunu araştırıyordum
    bugün ilk denememi yaptım
    bakır kaplıyayım dedim...

yumada denedim haliyle
    sonuc dünyanın ilk yuma gunmetal makinesine sahibim :)

simsiyah oldu makine :)
  • Mc sana alemsin diyordum ya...
    lafımı geri alıyorum.
    sen tam filmliksin... :)))
    yattım yere. yanlış anlama hoşuma gitti yaptığın. keşke senle aynı şehirde olsaydık. yıkardık yav ortalığı.
    bırak para harcamayı bu işten deli para kazanırdık
    atsana bi fotoğrafını gunmetal yumanın

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    buarada elektrolizle kaplama konusunu araştırıyordum
    bugün ilk denememi yaptım
    bakır kaplıyayım dedim...
    yumada denedim haliyle
    sonuc dünyanın ilk yuma gunmetal makinesine sahibim :)
    simsiyah oldu makine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 23 Eylül 2011; 18:41:09 >
  • Benim gerekçemde lordum. Ben ming-shi denen 9TL lik Çin malı makinadan sıkıldım. Sakal uçlarımın elime sürtmemesi için 4-5 perde tıraş olmam gerekiyor ve bu dandik makinaya feather jilet takıyorum zoruma gidiyor. O yüzden hem 3 perdede tam sinek kaydı olabileceğim ayarlı bir makina hemde feather jiletlerime layik bir makina olsun istedim.

Normalde yabancı forumlarda takılanlar eminim senin dediğin gibi kademe kademe ucuzdan pahalıya doğru yıllar içinde koleksiyon yapıyordur. Türkiyede bu akım yeni olduğu için senden başka elimizden tutan yok yabancı forumlar gibi kalabalık değiliz. Bizim biraz tersden gidecek koleksiyon pahalıdan ucuza doğru Bu da geleneksek tıraşı benimseyen Türklere özgü bir şey olarak tarihe geçecek.
    Futur ve featherdan başlayan amatörler. Dedelerinin tıraş yöntemini benimseyen Türkler

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Benim gerekçemde lordum. Ben ming-shi denen 9TL lik Çin malı makinadan sıkıldım. Sakal uçlarımın elime sürtmemesi için 4-5 perde tıraş olmam gerekiyor ve bu dandik makinaya feather jilet takıyorum zoruma gidiyor. O yüzden hem 3 perdede tam sinek kaydı olabileceğim ayarlı bir makina hemde feather jiletlerime layik bir makina olsun istedim.

Normalde yabancı forumlarda takılanlar eminim senin dediğin gibi kademe kademe ucuzdan pahalıya doğru yıllar içinde koleksiyon yapıyordur. Türkiyede bu akım yeni olduğu için senden başka elimizden tutan yok yabancı forumlar gibi kalabalık değiliz. Bizim biraz tersden gidecek koleksiyon pahalıdan ucuza doğru Bu da geleneksek tıraşı benimseyen Türklere özgü bir şey olarak tarihe geçecek.
    Futur ve featherdan başlayan amatörler. Dedelerinin tıraş yöntemini benimseyen Türkler

bu arada kendimi kesinlikle amatörlüğe layık görmüyorum. 8-10 senedir en azından geleneksel jiletle traş olan biri olarak kendimi 2. ligde (bank asyanın bir altı işte) görüyorum. belki hiçbir zaman çelik ustura kullanıp koleksiyon yapıp süper ligin üst sıralarını zorlamayacağız ama en azından bank asya'yı titreteceğiz :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 23 Eylül 2011; 18:46:00 >

• Bende yıllarca 5 para etmez mach serisiyle tıraş oluyordum. O hangi lige giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.