Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
254.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ppzrg

mübarek niye soruyon o zaman :))) al kromajlıyı:))))
    kromajlı olanı da her traştan sonra atlet türevi yumuşak bir kumaşla silmezsen leke yapabilir. ben öyle yapıyorum
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx
    Dikkatli kullanamam işte elimden kayıp lavaboya düşebilir.

Mat olanı alırsam atletle silmeye gerek yok mu?

Mal mal sorular sormaya başladım kusura bakma
    Futura hiç bu kadar yaklaşmamıştım.
  • iyi o zaman sakalın çıkınca daha çok ilgini çeker burası. bizim mevzular sıkabilir seni biraz. :)))
    sonra tıraştan soğuma :)))
    koca koca adamlar nelerle uğraşıyor şunlara bak dersin. :))
    bi jiletli makineye veya bi fırçaya o kadar para mı verilir diyebilirsin, bi jiletin nesi bu kadar tartışılıyor diye düşünebilirsin.
    baştan uyaralım. ama ilgini çekiyorsa başımız üstüne. :)))
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: AnduriLXx
    Hacı yaş 18 tüy yok ki tıraş olalım bizde ne yapalım Japon Style takılıyoruz

• Estağfurullah.
    İlker bence mat olanı al. en azından farkın olsun. beğenmesen anlamayan birine çok daha rahat satarsın mat olanı. :)))
    düşün ki sana hediye geldi. seçme şansın var mı??? öyle düşün. ben senin temiz kullanacağına eminim. al gitsin.
    Saygılar

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Estağfurullah.
    İlker bence mat olanı al. en azından farkın olsun. beğenmesen anlamayan birine çok daha rahat satarsın mat olanı. :)))
    düşün ki sana hediye geldi. seçme şansın var mı??? öyle düşün. ben senin temiz kullanacağına eminim. al gitsin.
    Saygılar

quote:

mat olanı alın begenmessenız 2.el 75e alacak ınsanlar tanıyorum

• ne kadar yakın sana bu insanlar ??? :)))
    adam daha almadan pazarlığa tutuştun.
    Mc bunlar alışık olmadığımız hareketler :)

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    mat olanı alın begenmessenız 2.el 75e alacak ınsanlar tanıyorum
  • Krom

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

Mat

Benim gözüme krom daha güzel durdu ne biliyim. Tamam Mat olanın profesyonel bir havası var ama krom bana daha güzel ve daha uzun ömürlü durdu. Allah ömür verirse bundan 15 yıl sonra krom futur eskise bile kalaylatıp kullanırız. Mata ne gibi çözüm bulabiliriz?

• en kötü karar, karar verememekten iyidir.
    matı al....
    15 seneye kadar zaten sıkılırsın sen bu makineden. uzun vadeli düşünme
    daha bir sürü makinen olur. bekar adamsın paraları nereye harcıycan... :)))
    bizim gibi ev geçindirmiyosunn bir de :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 22 Eylül 2011; 22:42:21 >
  • Başkan krom alıyorum niye dersen ilerde ebayden ucuz yollu stand alıcam. Ucuz yollu çin malı standların hepsi krom ve takım olsunlar istiyorum. Krom standın üstünde mat futur iyi durmaz. Orijinal mat standda pahalı
  • mantıklı...
    böylece bir karar vermene ve hangisini daha çok istediğini bulmana yardımcı oldum....sanırım:))))
    ben ay sonu Ankara'ya gelirim heralde. görüşürüz :))
    Saygılar
    quote:

Başkan krom alıyorum niye dersen ilerde ebayden ucuz yollu stand alıcam. Ucuz yollu çin malı standların hepsi krom ve takım olsunlar istiyorum. Krom standın üstünde mat futur iyi durmaz. Orijinal mat standda pahalı
  • Ödemeyi yaptım. Adresime ulaşırsa artık bir MERKUR FUTUR KROM sahibiyim. Beni bilgilendiren ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

indirimi falan filan 37,04 Pound a aldım.
    Şuan ki kurdan 105TL sı yapıyor. Paypal ile ödeme yaptım. Benim karta her türlü yurtdışı harcaması usd olarak yansıyor. 37 pound 56 dolar yapıyor. Yarın bu şekilde dönem içi işlemlerde gözükür. Benim kartın hesabı kesilene kadar dolar düşerse dahada ucuza almış olacam.

Hadi hayırlısı

Beni indirimden haberdar eden McOrco arkadaşımıza ve model seçmekte yardımcı olan ppzrg arkadaşımıza ayriyetten teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.

Lordum bende Merkur Futur Krom sahibi oldum haberin ola verdin aşıyı bize pan zehiri yok mu bunun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 22 Eylül 2011; 23:32:01 >
  • Biriniz de altın kaplama olanı alın da birşeye benzesin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Biriniz de altın kaplama olanı alın da birşeye benzesin bari.

Daha mat alan yok ki altın alan olsun. Hepimiz krom aldık. Matın dışı soyulur diye korkuyoruz.

Şimdi bu futurun en agresif derecesi 1 en kibarı 5 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 22 Eylül 2011; 23:34:54 >
  • quote:

quote:

Biriniz de altın kaplama olanı alın da birşeye benzesin bari.

Daha mat alan yok ki altın alan olsun. Hepimiz krom aldık. Matın dışı soyulur diye korkuyoruz.

Şimdi bu futurun en agresif derecesi 1 en kibarı 5 mi?

en kapalı 1 en agresıf 6 imis

adjustable gilette 1-9 arasındakı farkıda merak etmıyor degılım
    bi gelsinde adjustable da yolda :)
  • Yeni gelin gibisiniz kaplaması kalksa ne olur, ölür müsünüz.

Aslında futur 11'e kadar çıkıyor ama 6 üstünde kullanmak pek güvenli değil. Hatta 5 ve üzeri de pek güvenli değil.
  • Futur alan herkese ikinci makine olarak merkur 34c yada edwin jagger de89 tavsiye ediyorum.

Bugün ladas jiletlerle tıraş oldum. Pek sarmadı, oldukça kibar ve iyi derecede pürüzsüz sonuç vermesine rağmen, yeterince keskin olmadığından sinekkaydı tıraş veremiyor. Rapira paslanmazlar hala en iyisi bu gruptan denediğim.
  • quote:

Futur alan herkese ikinci makine olarak merkur 34c yada edwin jagger de89 tavsiye ediyorum.

Bugün ladas jiletlerle tıraş oldum. Pek sarmadı, oldukça kibar ve iyi derecede pürüzsüz sonuç vermesine rağmen, yeterince keskin olmadığından sinekkaydı tıraş veremiyor. Rapira paslanmazlar hala en iyisi bu gruptan denediğim.

neden bu hallere dustunuz
    kumaramı alıstınız, alkolemı neye harcadınız varınızı yoğunuzu
    sımdı neden sokaklarda yasıyorsunuz derse bıgun bı habercı
    sızın adınızı verıcem hocam haberınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 23 Eylül 2011; 1:22:00 >
  • :) Ben masumum, sadece yol gösteriyorum.

Neredeyse hepiniz "yok ben bir tane iyi makine alırım, düzenli kullanırım, o yeter bana" derken iyiydi değil mi?

Ben kaç sayfa önce ne dedim?

"arkadaşlar hiç boşunuza kandırmayın kendinizi hastalıktır bu, mutlaka devamı gelecek alışların, hele ki sabunlarım kremlerin tadını alınca" diye. Henüz çoğunuz daha onların tadını almadınız ama az kaldı. Belki de gümrük yönergesi işinize yarıyor bir yandan.

Ama; o ikinci makinenin ardından üçüncü de gelecek. Sonra dördüncü, beşinci ve altıncı da. Sonra 1 sabun, 1 krem. Kaliteyi görünce 4 krem 2 sabun daha. Bir tane simpson fırça mı alsam ne. Geldiğinde hımm bir de rooney fırça alayım bu son olsun. Hadi bir de M&F en son. Bir iki de FS alırım, ucuz nasılsa. Bir de ustura mı denesem? hadi 2 antika ustura, birkaç bileme taşı. El yapımı deri kayışlar. Krom oksit pastalar. Ustura restorasyonu için malzemeler. En sonunda, geriye dönüp harcanan rakam düşünülmek ve hesaplanmak istenmediğinde olmuşsunuzdur. Örnek: honemesiter komşumuz. Ama zaten o zaman gözünüz koleksiyonunuzdan başka birşey görmeyecek.

Hepinizin sonu böyle olacak.

Bu şekilde Türkiyede geleneksel ıslak tıraşı yeniden canlandırıp, bunun veritabanını ve kültürünü oluşturan öncü kişilerdne olarak, elinizi taşın altına koymuş olacaksınız. Geriye dönüp baktığınızda mach 3+tüp köpükle kalsanız daha mı iyiydi?

Güncel hayattan bazı acı gerçekler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 23 Eylül 2011; 2:14:28 >

• bukadar şeyi alacak kadar bağlansamda bunları koyacak yerim yok diyecektimki
    resimlerin sahibi koleksiyonerde dikey düzlemde yer bulamayıp
    yatay düzlemde duvarlarda stok yapmaya başlamış

ayarlanabılır makınelere karşı bir ilgim var

onlarca dandik makine edindim
    hiçbiri ayarlanamıyor
    dogal olarak ulasılamayana olan ozlem :)

futur aldım
    adjustable aldım

ama gözüm
    merkür progressde
    normal hali değil ama
    ayar butonunun çelik modifiyeli hallerini gördüm
    hayran kaldım

acaba bu şekilde Türkiyeye satan en ekonomik yer neresidir

orjinali

modifikasyonlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 23 Eylül 2011; 2:26:35 >

• McOrco ona Mergress deniyor. nette öyle ara.

dostum seni bile kaybettiysek bizim halimiz nolcak.
    şu forumda senle tanıştığımda koleksiyoncu olacak en son kişi heralde McOrco dur diyordum.
    Çünkü tanesini 0.05 liraya malettiğin jileti 10+ kez kullandığından ve bu jileti daha da banyoda değerlendiğinden bahsedince beni bile kendine hayran bırakmıştın...
    Senin sayende 5 liralık makineyi 3 liraya nasıl alırız, 75gr arko traş sabununu 6 ay nasıl kullanırız, hangi fırçalar ve diğer traş ekipmanları kullanılamayacak kadar kötü ve bu mallar eminönünde nerede bulunur hep öğrenmiştik. :))))
    Rus malı rapira jiletlerin -ki kendileri piyasanın en ucuz jiletlerinden-, hatta ucuz çin malı makinelerin bile çin çakmalarını alıp denediğimiz günleri özlemle yadediyorum.
    hatta senle yine bu başlık altında 5liradan az bir paraya traş seti nasıl dizilirin yollarını aramıştık....:) hey gidi günler...:)
    şimdi bakıyorum popüler makineleri bile bırakıp daha az kullanıcıya hitap eden makinelere filan yöneldin. durumunu hiç iyi görmüyorum ve hemen 112yi arıyorum.

şaka bir yana dostum
    hayırlı olsun makinelerin, güle güle kullan :))))
    ben de bi 34c almak istiyorum sonra :)))
    gönlümde feather stainless var aslında ama :))) o da çok pahalı

• Lord Sparhawk üstadım;Sen ne yaptın ya maaşallah vede pes diyorum.Herkese yok futur alma şunu al vs derken acaba sende olmayan bir ürün var mı?Naçizane 9 makine 2 porsuk fırça 2 tas bolca arko,kantaşı,şap sahibi olup kendimce karizma sahibi olduğumu zannediyordum sen bizi kibarca çizdin attın.Şaka bir yana yürekten tebrik ederim.Bu arada bir arkadaşım Kıbrısa gidecek orada veya freeshoplarda hangi ürünler bulunabiliyor bilgin var mı?Teşekkürlerrrr
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.