Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
52
Favori
79.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam selamlar, öncelikle emeğinize sağlık. Fakat hem Ryujinx hem de Yuzu'da oyunu henüz emülatöre tanımlamadan öncesinde eklememiz gereken RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi ve winmm.dll dosyalarını ekleyince emülatör açılmıyor. Bu iki dosyayı atmadan emülatörleri açtığımda oyunu 1.0.3 update ile birlikte sorunsuz açabiliyorum. Ayrıca bu iki dosyayı atmayıp, sadece Türkçe Yama klasörü içindekileri Mod olarak emülatöre tanıttığımda da bu sefer oyun açılmıyor. Bu konuda bir çok deneme yaptım sizlerle paylaşmak istedim. Çözüm için desteğinizi bekliyorum, teşekkürler

  • RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi ve winmm.dll dosyalarını rjujinx dosyalarına ekleyince bende de halen emülatör açılmıyor. Emülatör eski sürümlerini de denedim, işin tuhafı aynı durum yuzuda da geçerli.

  • Arkadaşlar, yamanın teknik kısmıyla ilgilenen arkadaşım sizinle Discord'dan iletişime geçip yaşadığınız soruna dair eş zamanlı olarak çözüm yöntemleri denemek istiyor. Özel mesajdan size kendisinin Discord'unu atıyorum. İş birliğiniz sayesinde kalıcı bir çözüme ulaşabileceğimizi umuyoruz.

  • Merhaba,

    Yuzu emulatörü yönetici olarak çalıştırdığınızda oyun Türkçe olarak açılıyor. Yama yükledikten sonra loading ekranında kalıyorsanız bunu deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Gentle_man Bilgilendirip destek olduğunuz için teşekkür ederim.


    Deftones™, @CoalMan'in de vakit ayırıp testler yapması üzerine Ryujinx ve Yuzu için emülatörlerin yüklü olduğu klasöre atmanız gereken dosyada yine bir değişiklik yaptı. Güncellenmiş versiyonu ana sayfadan indirebilirsiniz.


    Yama bizde hem Ryujinx hem de Yuzu'da çalışıyor. Türkçe yamayı çalıştıramayanlar lütfen yamanın yeni hâliyle tekrar denesin. Ryujinx ve Yuzu'nun uzantılarının bulunduğu klasöre yeni ASI uzantılı dosyayı atmadan önce eski "RDR-TR-CriminaL-Deftones.dll" adlı dosyayı sildiğinizden emin olun. Herhangi bir hatayla karşılaşırsanız zip dosyası içindeki Beni Oku'da "Emülatörlerde çökme sorunu olursa" adlı bölümü kontrol edin.


    Ek olarak CoalMan sağ olsun, yamanın Ryujinx versiyonu için bir kurulum videosu çekti. Yamanın kurulumunda takıldığınız bir yer olursa videoyu kontrol edebilirsiniz.


    Vakit ayırıp uğraştıkları için bu iki dostuma da teşekkür ediyorum. Umarım yamadaki genel sorun artık herkes için çözülür. Herhangi bir hatayla karşılaşırsanız konuya yazmadan önce Beni Oku'daki "Emülatörlerde çökme sorunu olursa" adlı bölümü kontrol ettiğinize emin olun. Xenia'nın aksine çok daha spesifik şeyler yapmanızı gerektiriyor Ryujinx ve Yuzu.



    Mücahit Pürenyoutube
    Herkese merhabalar, malumunuz Red Dead Redemption'un bilgisayar sürümü yok. Bu videoda oyunu Nintendo Switch Emülatörü olan Ryujinx ile bilgisayarımıza kuracak, gerekli ayarları yapacak ve Türkçe yamamızı da ekleyerek eşsiz bir deneyime ulaşacağız. Videoda kullandığım linkler; Oyun, Firmware ve Key dosyaları: https://drive.google.com/drive/folders/1cLxLxRNJWr1K_CtzZZAC8EbzV1CbYwtB?usp=drive_link Ryujinx Emulator: https://ryujinx.org Türkçe Yama: https://forum.donanimhaber.com/yapim-asamasinda-red-dead-redemption-turkce-yama-rpsc3-xenia--152141033 0:00 Giriş ve Dosyaların İndirilmesi 5:09 Emülatör Kurulumu 7:21 Oyunu Emülatöre Tanıtma ve Güncelleme 9:23 Türkçe Yama Kurulumu 10:53 Grafik ve Gamepad Ayarları 14:00 Oyunu Test Etme 15:47 VSync kapatarak FPS sınırını kaldırma 17:06 Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=s44_GfsmoeU




  • RDR-TR-CriminaL-Deftones.asi dosyasını eset antivirüs siliyor.

  • harunsuv kullanıcısına yanıt

    Her seferinde eset i kapatıp atıyorum. calısıyor. ama eseti aktif edince geri siliyor dosyayı

  • harunsuv kullanıcısına yanıt

    Kimse kendi yoğurduna ekşi demez tabii ki de, o yüzden belki samimiyetime güvenmeyeceksiniz ama yamada virüs yok. Oyun her açıldığında bana ait olan bir Github linkinde bulunan Türkçe yamanın güncel dosyasıyla sizdekinin eşleşip eşleşilmediği kontrol ediliyor, virüs olarak algılayıp silmesinin sebebi bu. Yamanın teknik kısmına bakan arkadaşım bu dosyanın virüs olarak algılanmaması için uğraştı ama ona rağmen bazı programlar virüs varmış gibi algılayabiliyor. Antivirüs programınızı değiştirmeyi deneyebilir veya güvenmiyorsanız yamayı kullanmayabilirsiniz, bunun için sizi suçlayamam ve anlayışla karşılarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yamayi telefondan yuzu emulatorden nasil oynariz benim bildigim yamayi sdmc/atmosphere/contents/01007820196A6000 icine atinca calismasi lazim bazi turkce yamalar bu sekilde aciliyor ama bu yamayi atinca oyuna hic giremiyorum varmi bi cozumu yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta3 G kullanıcısına yanıt

    Yamayı Android üzerinde çalıştırmayı hiç denemedik. Yama dosyalarındaki koruma sistemini falan düşünürsek sanıyorum ki Android'i desteklemiyordur ve yalnızca Windows platformuyla uyumludur. Kesin bir bilgim yok, çalıştırabilen varsa ve konuya yazarsa çok yardımcı olur.

  • Ben bircok switch icin cikan turkce yamayi android telefonumdada denedim hepside calisiyordu sonucta emulator klasorler ayni dogru yere atinca calismasi lazimdi ama calismadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The legends of zelda turkce yamalari icin emulatoru english dili biritsh english yapinca aciyordu acaba bundada dil secme felan gerekiyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo switch için yaması yok mu acaba oyunun

  • Aynen siz konsola gore degilde emulatore gore ayarlama yapmissiniz konsola gore olsa android acardi yamayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama switch e gelecek mi ücretli bir şekilde yapılmıştı lakin yayınlamama kararı aldılar. Kaç aydır bekliyorum. Yapan yok artık. Emeğinize sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_bjk_sivas -- 8 Ocak 2024; 10:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_bjk_sivas kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler ama maalesef, bu tamamen PC odaklı bir yamadır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı RDR1 PC konusuna ekleyeceğim ama müsait olamadım. Bu mesajım burada dursun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ocak 2024; 14:3:9 >
  • İ5 4590 12gb ram gtx 1050 ti 4gb vram win 10 pro ssd 500gb kasma yapmadan rahat oynatirmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frktmz F kullanıcısına yanıt

    Ben i5 6500 8gb ram rx 6650xt ile sabit 30fps alamadım.

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.