Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
52
Favori
79.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende de yükleniyor ekranında kaldı. Bu arada yuzu kısmında dll dosyalarının nereye atılacağı yazmıyor yuzuda atmamız gerekiyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DLL dosyalarını iki emülatörün de .exe uzantısının olduğu yere atmanız gerekiyor. Bunu hem Beni Oku hem de klasör adında belirttim diye hatırlıyorum ama gözümden kaçtı ve belirtmediysem affedersiniz. Kurulumda eksik bir şey yapmadığınıza eminseniz en kısa zamanda bu soruna bakarız. Bizden kaynaklı gözden kaçan bir şey varsa affedersiniz.

    @Graphic Violence Çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 11 Aralık 2023; 16:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni Oku'da Yuzu kısmında iki DLL'in atılacağı yeri söylemeyi unutmuşum, bu yüzden kafa karıştırmış olmalı ki bu iki DLL emülatörlerin .exe dosyalarının olduğu yere atılmamış. Yamanın çalışması için bu DLL dosyalarını emülatörlerin .exe dosyalarının olduğu yere atmanız gerekmektedir. Kafa karışıklığına yol açtığım için kusura bakmayın, ana sayfadaki linkten güncelini indirip Beni Oku'da güncel kurulumu görüntüleyebilirsiniz.


    Yamanın çalıştığını aşağıdaki ekran görüntüsündeki çıkan ekrandan anlayabilirsiniz, bu ekran çıkmıyorsa büyük ihtimalle kurulumda bir yanlışlık yapmışsınızdır.


    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 12 Aralık 2023; 8:51:50 >




  • Merhaba, Ryujinx.exe içerisine atılacak dosyaları attıktan sonra Ryujinx.exe açılırken çöküyor. Yardımcı olabilir misiniz?

  • Arkadaşlar, ana sayfadaki Ryujinx & Yuzu için olan versiyonun linkini güncelledim. Arkadaşım DLL dosyalarından bir tanesinde bir değişiklik yaptı ama çalışıp çalışmadığını sizden doğrulamaya ihtiyacımız var.


    Ayrıca söylemeyi unutmuşum, Ryujinx & Yuzu destekli yama oyunun yalnızca 1.0.3 versiyonunda çalışıyor. Oyuna güncelleme yüklemek için zip dosyası içindeki "Beni Oku"ya göz atın. Oyununuz 1.0.3 versiyonunda olmadığından da çalışmıyor olabilir yama. Tamamen benim hatam, kusura bakmayın. Biraz hazırlıksız yakalandım bu sefer bu yamayla.

  • Hocam nintendo switch e de uyarlasan ne güzel olurdu. Ortada kaldık. Kimse yüzümüze bakmıyor. Bazı pc yamalarını nintendo switch atınca çalışıyor. Bunda da belki ufak bir ayarla yapılamaz mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzgünüm ama kasıtlı olarak konsolların kendisinde çalıştırmıyoruz, yama dosyaları şifreli ve erişilebilir olmasını istemiyoruz.


    Deftones™, Ryujinx ve Yuzu uyumlu yamanın farklı Windows versiyonlarında çalışmaması sorununu çözdü. Uğraşları sırasında testler yapıp işimizi kolaylaştırdığı için MehmetKSKN dostuma da ayrıca teşekkür ediyorum.


    Düzeltilmiş versiyonu ana sayfadan indirebilirsiniz. Yamanın oyunun yalnızca 1.0.3 versiyonunda çalıştığını lütfen unutmayın. Kurulum detayları ve oyuna güncelleme yapmak için zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesini kontrol edin.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Aynı sepepten çökme devam etmektedir. .DLL ve .asi dosyası emulatörün açılmasını engelliyor. Daha doğrusu çöküyor. Riyujinx sürümüm günceldir.

  • Kurulumu eksiksiz yaptığınıza ve oyununun 1.0.3 versiyonunda olduğuna emin misiniz? Çünkü ne bende, ne yazılımcı arkadaşımda ne de değerli vaktini teknik sorunun testi için ayıran @MehmetKSKN 'de böyle bir sorun yok. Başka birisi daha doğrularsa sevinirim arkadaşlar, bizde sorunsuzca çalışıyor yama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netten bulup kurduğum 1.0.3 yaması ile maalesef çalışmadı. Yükleme ekranında kalıyor.

  • JAX kullanıcısına yanıt

    Kurulumu doğru yaptınız mı, iki DLL dosyasını emülatörün uzantısının olduğu yere attınız mı ve hangi emülatörle denediniz, ikisiyle de mi?

  • Yuzu ile denedim. Sanırım 1.0.3 yamasında sorun var. 1.0.1 de oyun açılıyor ama 1.0.3 de açılmıyor.

  • JAX kullanıcısına yanıt

    1.0.3 ile Türkçe yama yokken de mi takılıyor? Türkçe yama varken takılıyorsa çok enteresan, arkadaşımla ben Ryujinx ve Yuzu ile 1.0.3 versiyonunda yamayla oynuyoruz ama bizde herhangi bir takılma veya çökme sorunu olmuyor. Gördüğünüz üzere yamanın çalışmama sorununu yaşayan sadece siz değilsiniz ve pek çok yorum geldi, şimdi siz 1.0.3 ile takılma oluyor deyince aklıma gelen bir ihtimal güncelleme dosyası gayriresmî bir kaynaktan elde edildiyse verilen dosyanın bozuk olabileceği. Başka kaynaklardan yüklenirse belki bir ihtimal bu sorun çözülebilir. Arkadaşıma bu sorunu yine ileteceğim, müsait zamanında eminim ki bakmaya çalışacaktır ama yamanın bizde çalışıp başka kimsede çalışmaması çok garip ve can sıkıcı bir durum. Spesifik olarak neden kaynaklandığı da belirsiz.

  • Netten oyunun 1.0.2 versiyonunu buldum ve o versiyon 1.0.3 e update oldu ve oyun çalıştı.

    Bunun üzerine TR yamayı kurdum. Ve sorunsuz çalıştı.

    Elinize sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 16 Aralık 2023; 14:16:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper, çok sevindim hatanın çözülmesine. İyi eğlenceler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzu ile açıyorum oyunu oyun gayet akıcı ve stabil duruyor şu an onun dışında görebildiğim tek bir sorun var o da ayarlar menüsünde oyunun donması.

  • familyfriend kullanıcısına yanıt

    Ayarlar menüsünde donma olayı bende de oluyordu. Verilen hileleri kullanıyorsanız aralarında birbiriyle çakışan olabilir, bende de bu sorun vardı ve bir tanesini silince düzelmişti. En-boy oranları, at hızları, dörtnala koşma hızları ve koşma hızları klasörlerinden yalnızca bir tanesini gerekli hedefe attığınızdan emin olun. Onun haricinde donmaya neden olacak başka bir şey varsa ne yazık ki sebebini bilmiyorum. Önümüzdeki emülatör güncellemeleri de çözebilir bu sorunu.

  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.