Fiyat Belirleme Yardım
Arkadaşlar Benim aşağıdaki özellikte masa üstü bilgisayarım var.
Parcaları Tek tek yazacağım. ekran hariç 150 k Yazdım. Çok mu azmı bilemedim Fikir için size sorayım dedim.
Ekran kartı ; Gainward phantom 5090 (mart 2025 te alındı)
İşlemci : Ryzen9. 5950x
Anakart: asus tuf gaming b550m-plus
Ram: 32 gb 2660 MHz
Ssd1; Samsung 980pro 1tb
Ssd2; Team 500gb
Psu: high Power 1200 watt +80 plus
Kasa: full tower
İşlemci sogutucu: Noctua nh-d15
Fiyat :150000tl
5090 lı laptoplarla takas düşünülür.
Ayrıca mönitorum : Samsung odyssey g8 oled 34’’ (Mart 2025 te alındı) (30000 tl buna sayarım istenirse)

Arkadaşlar işim dolayısıyla haftada 4 gün bir yerdeyi 3 gün bir yerdeyim. full tower 5090 gainward phantom masa üstü kasam var
her seferinde kasayı goturmek için miniATX kasaya geçmeyi planlıyorum. diğer calıstıgım yere de bi monitör alacağım . gittigim yere elimde tasıyarak bilgisayarı götüreceğim.
Mini atx hangi kasaya bu ekran kartı sığar .
5090 gainward phantom ekran kartı
noctua nhd15 işlemci soğutucu kullanacagım.
Alacağım işlemci ryzen 9 9950x 3d
Hangi kasa, anakart, işlemci, ram, güç kaynağı seti almalıyım.
Arkadaşlar merhaba,
ben bilgisayarımı display porttan mini display potra mönitore taktım
Ayrıca yine ps5 pro mu hdmi dan micro hdmi a takacağım ancak hdmi to micro hdmi 2.1 versiyon kabloyu türkiyede bulamıyorum. birtek amazonda yurtdısından getirilir diye yazan urun var oda 2500 tl civarı. Normal hdmi to hdmi 2.1 v kablo alayım çevirici kullanayım diye düsündüm. ceviricininde 2.1 versiyonu hiç yok. veri hızı vs kayıp istemiyorum . soguttu mönitor. fikir verecek kişi varsa yardımcı olabilir mi?
Fanın 2 si çalışmıyor, 1 i çalışıyor ..
|
|
BODRUM DA TURKNET ARIZA GİDEREMEME SORUNU
Arkadaşlar merhaba,
Size Turizmin en yüksek olduğu yerde Türknet kullanıcılarının arıza durumunda başına gelen olayları kısaca anlatacağım.
Normalde sahil kasabalarında çalışan biri olarak her zaman Türk Telekom seçerim çünkü her arıza durumunda alt yapı onların olduğu için arızaya öncelik verirler gibi düşünürüm. Bodrum'da daha önce Türk Telekom kullandım. Daha sonra Türknet taahhütsüz internete geçtim. Bodrum'da tam Merkezde olmama rağmen ,hatta Türk Telekomun 2 sokak ötesinde olmamam rağmen 8 gündür internetimin arızasını çözemediler, hatta bakmaya bile gelmediler.
Türknetle görüşüyorum arıza bildirimi açtım 8 gün oldu ilk günden beri daha gelip bakmadılar. Ne zaman görüşsem Türk Telekom yetkilileri bakıyor onlara bildiriyoruz diyorlar. Türk Telekom da başka firma olduğu için önemsemiyor gelmiyor.
Artık cep telefonuna yükleniyorum interneti fiyat coştu.
Türknete de çok kızamıyorum, yapacak olan Türk Telekom yetkilileri. Ama anlaşmayı da onlar yapıyor. Anlayacağınız şu anda internet 8 gündür yok.
Size tavsiyem sahil kasabalarında Türk Telekom dan vazgeçmeyin.
|
Meslek: Gıda mühendisi
Son Giriş: 47 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 127
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 12.359 (Bu ay: 230)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El