Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
546
Cevap
52
Favori
79.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Switch'imize kuramıyoruz değil mi bu yamayı

  • ryu ve yuzu'da türkçe yama kuruluyken oyun ayarlarına girince oyun donup çöküyor bende. altyazıyı da açamıyorum haliyle



    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)
  • 0ENOMAUS kullanıcısına yanıt

    Verilen hileler veya modları kullanıyorsanız aralarında çakışmaya neden olanı var büyük ihtimalle. Hangisinin çakışma yapacağı zip dosyası içindeki Beni Oku'da yazıyor. Bunları kullanmamanıza rağmen durum buysa oyuna 1.0.3 güncellemesini yüklediğinizden emin olun, oyun bu versiyonda değilse bu tarz sorunlar olabiliyor. Sorun yine devam ederse Beni Oku'da yazdığım muhtemel çözüm yollarını deneyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Daha önce switch yaması için pc (windows) sürümü için geçerli yazmışsınız ama yamanın steam deckte (linux) çalışma şansı var mı? Ben deneme yaptım ama yama modunda yuzu çalışmıyor. Diğer modlarda sorun yok açılıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cover_dr -- 2 Mart 2024; 17:20:13 >
  • cover_dr C kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Yamanın dosyalama yapısı ve koruma sistemi Windows uyumlu olduğu için Windows haricinde çalışmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden koruma sistemi olmak zorunda? "Bilgisayarda ücretsiz olsun ama switch yamasından ücret isteyelim" diye bir çok ek uğraş, koruma vs. getirmenize gerek var mı gerçekten?

  • toruntorba T kullanıcısına yanıt

    Switch için RDR1 yaması satan birisi varsa o kişi ben değilim ve benimle hiçbir alakası yok. Ben asla Türkçe yama satmaya çalışmadım ve çalışmayacağım da. Beni başkasıyla karıştırmış olmalısınız.


    Koruma sisteminin kullanıcıyı Windows işletim sistemi kullanmak gerektirmesi dışında etkilediği bir şey yok ki. Yamadaki metin dosyalarına erişilmemesi için böyle bir şey yaptık. Paranoyak diyebilirsiniz ama yamadan metinleri alıp kendisi yapmış gibi gösteren çıkarsa diye aldığımız bir tedbirdir bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize emeğinize sağlık muazzam bir iş gerçekten.

  • hocam yamayı kurunca oyun açılmıyo defender kapalı olmasına rağmen

  • @ErhanKarahaNEO Çok teşekkür ederim desteğiniz için.


    @xxkraldth Yamanın hangi versiyonu olduğunu söylememişsiniz ama kurulumu eksiksiz yaptığınızdan emin olun ve Beni Oku'daki talimatları dikkatle takip edin. Kafa karıştırıcı buluyorsanız konunun ana sayfasındaki Ryujinx kurulum rehberi videosunu izleyebilirsiniz. Xenia versiyonuyla oynamaya çalışıyorsanız aşağıda verdiğim linkteki videoyu takip edin. Bu videoda gösterilen Türkçe yama zip dosyasının içeriği farklı olacak ama kurulum temelde aynı.



    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Daha önce paylaştığım "Red Dead Redemption 1 Oyununu Bilgisayarda Oynamak" videosu için Türkçe yama rehberi hazırladım. Türkçe yama uygulayabileceğiniz bu oyunun video linki: *** Youtube içeriğimi kaldırdığı için videomu bu linkte bulabilirsiniz: https://odysee.com/Rdr-1-1440:1968d0e2ad3a1b4c73e6ca0965525fb37a5e5ea0 Emülatörü çalıştırdığım sistem: işlemci: ryzen 5 3600 ekran kartı: msi mech gp oc rx 5700 anakart: msi B450m pro vdh max ram: 2*8= 16 gb g.skill 3600 mhz ram dualshock 4 oyun kumandası ve ds4windows kumanda emülatörü Türkçe yama linki: https://forum.donanimhaber.com/yapim-asamasinda-red-dead-redemption-turkce-yama-rpsc3-xenia--152141033 * yama kullanımı için yama sahibinden onay alınmıştır.
    https://www.youtube.com/watch?si=gsEmRdnDe9eVhugs&v=SqDTzj3pe-k&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 15 Mart 2024; 10:58:31 >




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    hocam yamanın 1.0.3 versiyonunu kullanıyorum belirtmiş olduğunuz Ryujinx kurulum videosundaki herşeyi dikkatlice ve harfiyen yapmama rağmen yamayı kurunca oyun açılmıyo ve videodaki ki yorumlara bakınca bir kaç kişide daha böyle bir durum olduğunu gördüm

  • xxkraldth X kullanıcısına yanıt

    Pek çok kişi benim, yamanın programlamasını yapan arkadaşımın ve projede bize destek olanların karşılaşmadığı sorunlarla karşılaşıyor ve ne yazık ki bu sorunların net bir çözümü var gibi gözükmüyor. Yamanın Ryujinx versiyonunun Beni Oku'sunda yazmış olduğum muhtemel çözüm yöntemlerini denediniz mi? Şu anda onların ne olduğunu hatırlamıyorum, yapmadıysanız orada yazdıklarımı yapıp deneyin. Sorun yine çözülmezse son çare olarak Xbox 360 emülatörü Xenia versiyonunu deneyebilirsiniz. ISO dosyası hakkında, hani Xenia'ya ISO dosyasını tanıtma gibi şeylerde bana özelden yazabilirsiniz gerekirse, yardımcı olurum.

  • hocam öncelikle pc ye komple reset attım sonra ryujinks için kurulum videosundakileri tekrar yaptım resetten önce hata vermiyodu sadece emulatoru açıp oyuna çift tıklayınca atıyodu fakat resetten sonra emulatoru açınca ''unable to load RDR-TR_Criminal-Deftones.asi. Error 126 '' hatası veriyo beni oku bölümünde yazdıklarınızı yaptım ama olmadı sanırım xenia versiyonunu deniycem yardımızı için sağolun

  • xxkraldth X kullanıcısına yanıt

    Yaşadığınız sorunu bende yaşamıştım daha önceki sayfalarda başka bir arkadaşta bu sorunu yaşadığını ve çözüm olarak oyunu farklı bir yerden indirdiğini söylemişti. Bende aynı şekilde farklı yerden indirince sorunum çözülmüştü, hatta yanlış hatırlamıyorsam XCI olan versiyonu indirmiştim denemek için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı Switch emülatörlerinde oynamaya çalışınca sorun yaşayanlar Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015, 2017, 2019 and 2022 indirip yüklemeyi de deneyebilir. Dün sorununa net çözüm sunamadığım xxkraldth dostum sağ olsun bunu yüklemeyi denemiş, sorunu çözdüğünü görünce de bana haber verdi konudan paylaşmam ve bu tür sorun yaşayanlara çözüm olması için. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Konunun ana sayfasındaki Sistem Gereksinimleri bölümüne de ekledim.

    joster 35'in de dediği gibi, oyunun XCI dosya yapılı hâliyle denemenizde de fayda var. Umarım bu tür sorun yaşayanlar için çözüm olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 16 Mart 2024; 14:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux tabanlı steam deck'e kurmanın bir yolu var mı acaba? Bütün oyunlara türkçe yama yapabildim bir tek buna yapamadım günlerdir uğraşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt

    Maalesef, hayal kırıklığı için üzgünüm ama yama sadece Windows ortamında çalışır. Dosyaya bir şekilde erişilip düzenlenir ve yalancı çıkarsam orasını bilemeyeceğim ama yamanın dosyalamasını yapan arkadaşımın dediği bu, ben fazla anlamıyorum teknik kısımdan ne yazık ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RPCS3 emulatoru ile çalışan Türkçe yama var mı yoksa yapar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burc ugur kullanıcısına yanıt

    Yok ve lütfen dediğimi yanlış anlamayın ama arkadaşımın başına gereksiz port işi açmayı hiç istemem. Xenia hem performans ve kullanım kolaylılığıyla çok daha iyi hem de Xenia'ya sadece Türkçe yama vermekle kalmadık, farklı kontrolcülerin tuş ikonları ve klavye fare entegrasyonu gibi ek özellikler de verdik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyuna tekrardan bir yükseldim oynamayı düşünüyorum da aylar önce bir grafik yamasından bahsetmiştin diye hatırlıyorum oyuna irili ufaklı grafiksel iyileştirmeler ekleyen. O yamada son durum nedir takip ediyor musun? Ve şuan oyunu Xenia üzerinden oynamayı mı yoksa Switch emülatörü üzerinden oynamayı mı önerirsin? Switchte grafikler kırpılmış olabilir gibi bir ön yargım var çünkü malum güçsüz cihaz.

  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.