< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (13. sayfa)
-
-
@CriminaL277_ ellerinize sağlık muhteşem olmuş
-
-
Gamepadi sürekli kullanırsan daha konforlu olduğunu göreceksin. Ben ps4 aldığım sene gamepade alışınca pc de de oyunların hepsini gamepad ile oynuyorum artık. Klavye fare daha yorucu geliyor bana da :)
-
Umarım RPCS3 için de uyarlanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox Emulatorü rpsc3 den çok daha stabil çalışıyor boşuna rpsc3 için beklemeye gerek yok
kardeşim ellerine kollarına sağlık sen nasıl bir harikasın oyun çok güzel artı yama da on numara olmuş laptop da işlemci turbo modu devre dışı bıraktığımda 45 50 fps aralığında hiç kasmadan oynuyorum yanlız bir problemim var oynarken arada bir ekran da ani 1 saniyelik kararma oluyor onun nedeni nedir bilmiyorum bu kararma konusunda bana yardımcı olabilirmisin klavye ve mause ile oynuyorum
kullandığım laptop:
HP OMEN 17 AN106NT
Intel® Core™ i7-8750H (2,2 GHz taban frekans, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 4,1 GHz'ye kadar, 9 MB önbellek, 6 çekirdekli)
32 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 16 GB)
NVIDIA® GeForce® GTX 1070 (8 GB GDDR5 ayrılmış) tek ekran kartı
256 GB SSD TOSHIBA WİNDOWS SISTEM
SAMSUNG SSD 860 QVO 4 TB
Windows 10 Pro Performance Edition 64 Bit 22H2
-
Çok teşekkür ederim ama ne yazık ki çözümünü bilmiyorum. Umarım bir şekilde çözebilirsin veya bilen varsa umarım konuya yazar.
Sürekli olmuyorsa sorun edilmemeli benim düşüncem. 60 fps üzerinde performans alabilen kişilere bu sorunu bir nebze azaltmak için 60 fps limiti koymalarını öneriyorum ama o da kesin çözüm değil maalesef. Bu söylediklerim oyunun patch dosyasındaki 360p, 480p ve 540p modunu kullanırsan geçerli. Az evvel deneme yaptım eğer oyunun patch dosyasındaki 360p, 480p ve 540p modlarını kapatırsan yani false yazıp kaydedersen ve xenia config dosyasındaki draw_resolution_scale_x ve draw_resolution_scale_y ayarlarının karşısındaki değerleri de 2 yaptıysan 1 yapıp ve kaydedip denersen yüksek ihtimal sorunun çözülecek ama bir miktarda fps kaybı yaşayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 28 Ocak 2023; 0:51:15 > -
aynen kardeşim 360p, 480p ve 540p modunu kapattığım zaman düzeliyor turbo modsuz kasıyor turbo modda sıkıntı yok inşallah bir an önce çözümü bulunur da turbo modsuz oynarım turbo modda ağır oyunları oynadığım zaman işlemci 96 97 98 derece yi görüyor o yüzden kapalı tutuyorum 72 75 derecede şuan
-
inşallah şu mause olayına düzelme için bir yama gelir ya kanser etti :)
-
Laptopların büyük derdi sıcaklık, yıllardır aynı. Bu nedenle modlu oynamak senin için en uygunu eğer kararma sorunu heryerde olmuyorsa. Bu arada 360p mod kullanırsan draw_resolution_scale_x = 2 ve draw_resolution_scale_x = 2 ile beraber, daha da fazla fps alırsın, görüntü kalitesi biraz etkilenir ama kararma sorunu yüksek ihtimal devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 29 Ocak 2023; 12:26:30 > -
dell laptop bilgisayarlar bunun önüne geçmiş kardeşim dell almayı düşünüyorum
-
sıcaklığa çözüm bulmuşlar yeni sistem dell bilgisayarlar
-
aynen öyle yapmıştım bende ayarları şuan 45 50 fps aralığında oynuyorum arazide şehirde 30 35 fps turbo mod devre dışı daha sağlıklı devre dışı bırakmak daha iyi mesela nfs unbound da 60 70 fps en ağır olan ghost recon breakpoint de full ayarlarda 60 fps alıyorum turbo modsuz bende şaşırdım 2.2 ghz işlemci de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist42 -- 30 Ocak 2023; 18:48:30 > -
harika iş, teşekkürler.
-
hileler için ne yapmak lazım
-
John Marston hile yapmaz 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
30 fps üstüne çıkamıyorum nasl düzeltebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X