BARON DEMO {PC ANA KONU}
Merhaba arkadaşlar Fatih abimiz, kardeşimiz Unreal Engine 4 Oyun motoru kullanarak BARON isimli bir oyun geliştiriyor şuan DEMO sürümü Steam da mevcut arkadaşlar indirip test edebilirler oyun Kurtlar Vadisi, Ezel, Çukur dizilerinden esinlenerek geliştiriliyor çıkış tarihi Temmuz 2025 MAFİA 1 DEFİNITİVE EDİTİON, MAFİA 2 DEFİNİTİVE EDİTİON karışımı bizi çok güzel bir TÜRK MAFYA oyun bekliyor oyun Ankara'da geçecek Demodaki bölüm İstanbul'da geçiyor
Bu Oyun Hakkında
Baron, Türkiye'nin ilk RPG Temalı, Açık Dünya Mafya oyunudur. Yeraltı dünyasının en pis noktalarında büyüyüp, Ankara'nın en saygın kabadayısına dönüşecek olan Alparslan, sokaklara racon getirmek için geliyor. Diyaloglarda yaptığınız seçimlerin birçok etkisi olan ve TPS kamera açısıyla Ankara sokaklarında serbestçe dolaşabileceğiniz oyunda, Hikaye görevlerini yaparak ilerle, düşmanlarını yok et. Görevler yaparak kazanç ve tecrübe puanı elde et, yeni yeteneklerini aç. Ankara'daki itibarını yükselterek kendi mekanını aç. Yükleme ekranı olmayan, Ankara'nın kurgusal olarak tasarlanmış bu sokaklarında, düşmanlarını yok ederek en saygın kabadayı ol.
Baron
Geliştirici
Fatih Dörttepe
Yayıncı
Fatih Dörttepe
Çıkış Tarihi:
Temmuz 2025
Sistem Gereksinimleri
Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (Version 1909 or Newer)
İşlemci: Intel Core-i5 2550K 3.4GHz / AMD FX 8120 3.1 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 5500 XT
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: SSD Recommended
Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (Version 1909 or Newer)
İşlemci: Intel Core-i7 3770 3.4GHz / AMD FX-8350 4.2GHz
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX5700 XT
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: SSD Recommended
Meslek: gitarist
İlgi Alanları: gitar çalmak, kitap okumak, müzik dinlemek, bilgisayar oyun modloader vs vs
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 117 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 8)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun