Şimdi Ara

Yapılan zamları unuturma çabaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
58 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhalefet ,işini yapmıyor, hükümetin tuzağına düşüyor,tek gündem aşırı yoksulluk ve hayat pahalılığı olmalı,bu gündemi devamlı sıcak tutmak lazım arkadaşlar,sağda solda aktrollreden bıktık,birde muhalefetin trolleri ile uğtaşmayalım😠😠😠

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle mesai saatleri dışında kişinin ne işle uğraştığı kimseyi ilgilendirmez. Adamın dansöz oynattığını iddia ediyorsan bunu ispatlamakla yükümlüsün, keza içki içtiğini ima ediyorsan da. eğer ispatın yoksa iftira atıyorsun hatırlatırım iftira en büyük günahlardan biridir.

Ha yaptığı yanlış mıdır, doğru mudur? Eğer ekibini organize etti isen, gerekli tedbirleri aldı isen 1 saat yemek molası vermenin çok etkisi olmaz.

İkinci olarak adam mesai saatleri dışında 1 saatlik yemek yemeyecek mi? yedikten sonra nereye gittiğini de anlatırsan hikayeye daha gerçekçi bir yaklaşım yapmış olursun.

kısacası trollüğü bırak, her kesin insan olduğunu unutma, ona göre yorum da bulun.

Bu zamları hiçbir olay unutturamaz. Her markete gittiğinde, her ay sonunda fişi/faturayı görünce adamın yüzüne tokat gibi çarpıyor.

Ülke tarihinde böyle bir tokatlama görülmemiştir. CB'nin açıkladığı elektrik faturalarında düzenleme de milletin aklıyla alay etmektir. 2-3 katına çıkan faturaya yapılacak 50 liralık indirime kanacak kadar aptal değiliz.

• İmam mahvetti işi. 2 metre kar varken balıkçıya gidip dansöz oynatırsa olacağı bu. Sabah akşam bunu konuşuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 1 Şubat 2022; 14:51:39 >

Muahlefet ne yapsın istiyoraunuz
    Ben anlamıyorum ki.

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Dansöz de mi oynatmış???

Oha be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hafta bir algı operasyonu çekiyorlar ama kallavi zamlı faturalar herkesin eline geçecek, ve herkes ödemek zorunda kalacak. Ödemeyenin elektriği, gazı kesilecek. İnsanlar markete gidip alışveriş yapmak zorunda, gittiklerinde kallavi zamlı ürünleri her hafta görüyorlar. Bunları nasıl unutturacaklar?

Garip gurup algı operasyonları ile beceriksizlikleri örtme devri kapandı.

eskortta tutmuşlar

Ülke tarihinde böyle bir tokatlama görülmemiştir. CB'nin açıkladığı elektrik faturalarında düzenleme de milletin aklıyla alay etmektir. 2-3 katına çıkan faturaya yapılacak 50 liralık indirime kanacak kadar aptal değiliz.

• Zamları unutturabilmek için önce ortada zammın olmaması lazım.Ancak her gün kol gibi millete zam giriyor.Kira fiyaları,aidat ücretleri ve faturalara millet para yetiştiremez oldu.İcralık olan milyonlarca insan var bu ülkede ve her geçen gün yeni icra dosyaları icra dairelerini dolduruyor.Cumhuriyet tarihinde görülmedik bir seviyede haciz ve icra işlemleri yaşanıyor.

Velhasıl zamları unutturmak mümkün değil.Beş-on yıl önce ki ekonomik durumda bu belki işe yarardı ancak bugün milletin ana gündemi ekonomi ve sığınmacılar.

• okul ara tatilde diye aile şehrine döndüm burada 65+ aile büyüklerine market alışverişine gidiyorum onlar bile olayın farkında. faturalarını da ben ödüyorum sadece doğalgaza 628 tl ödedim şok oldular.

ekonomi böyle devam etsin ki edicek o 65+ lar bile seçimde poposunu kaldırıp oy atmaya gitmez.Yapılan zamları unuturma çabaları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 1 Şubat 2022; 18:25:49 >

Faturalar da kalın kalın giri-geliyor hocam. Market fiyatlarında da her hafta cümbüş var zaten. Ekmeği de 4, düz hesap 5 TL yaparlarsa dadından yinmez.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör

• ldr1907 kullanıcısına yanıt

Öncelikle mesai saatleri dışında kişinin ne işle uğraştığı kimseyi ilgilendirmez. Adamın dansöz oynattığını iddia ediyorsan bunu ispatlamakla yükümlüsün, keza içki içtiğini ima ediyorsan da. eğer ispatın yoksa iftira atıyorsun hatırlatırım iftira en büyük günahlardan biridir.

Ha yaptığı yanlış mıdır, doğru mudur? Eğer ekibini organize etti isen, gerekli tedbirleri aldı isen 1 saat yemek molası vermenin çok etkisi olmaz.

İkinci olarak adam mesai saatleri dışında 1 saatlik yemek yemeyecek mi? yedikten sonra nereye gittiğini de anlatırsan hikayeye daha gerçekçi bir yaklaşım yapmış olursun.

kısacası trollüğü bırak, her kesin insan olduğunu unutma, ona göre yorum da bulun.

Valla favori trollümsün reyiz. Her yorumunu mu gülerek okuruz.Yapılan zamları unuturma çabaları 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.