deneme netlerine baktığımda hedefimle arasında uçurum olmadığını görüyorum gayret edersem hedeflediklerime ulaşacakmışım gibi geliyor ama ne zaman forumda net/hedef içerikli bir konu açılsa benden daha düşük yer hedefleyenlerin benden daha yüksek yaptığını görüyorum bunu görünce diyorum ki bu sene olmayacak,yapamadım. ciddi bir şekilde psikolojimi bozuyorum,en son çözdüğüm denemede 345 tyt 3.denemesi 95.75 acil rönesans mat/345 2.ayt fen 64.75 geldi hedeflediğim netlerse 98/68 sitelerden baktığım kadarıyla hedeflediğim netler geçen sene benim obp'm ile 8-10k arası sıralama getirmiş bu sene de +3k diye hesaplasak benim için ideal ama bakıyorum 20k hedefleyen biri 105tyt 65 ayt yapıyor bunu görünce aklımda direkt acaba sınavda yapılan net ile denemelerde yapılan net arasında uçurum mu var diye düşünüyorum ama duyduğum kadarıyla insanların netleri çok fazla oynamıyormuş anormal bir durum yaşanmadıkça ortalama netleri geliyormuş.Acaba aranızda da benim gibi durumda olan var mı?Sayısalda 10-15k için kaç netlere çıkmam gerekiyor?
Bence kendi iyiliğin için net hesaplarini ve kiyaslarini birakmalisin.