64k --> 1.4k SAYISAL
2020
2021
93 tyt 65 ayt
evet ilk sallamaları alalaım üç aşağı beş yukarı böyle gelcek gibi kaç gelir sizce sıralama
FİZİKTEKİ ATIŞ SORUSU
hızlarını kıyaslıuyodu ne yaptınız
İŞE GİTME SORUSU NEYDİ
matematikte 1 saat erken çıksa da aynı sürede varır diyodu ne yaptınız 9.42 yaptım ben galba
Türkçe Dil bilgisinde EDAT bulan var mı
hangisi yoktur diyodu
yönelme eki almış edat ve 3. çoğul iyelik almış isim arasında kaldım 3. iyelik yaptım emin olan var mı?
Tarih teşkilatı esasiye sorusu
ne yaptınız ben kabine dedim
MAtematikteki %'li soruyu ne yaptınız
ben hiç emin olayarak %15 ile başlayanı işaretledim
Bi ben mi saldım
Artık çok sıkıldım ya denemelere de odaklanamıyorum sorulara da gün içinde 3 5 saat not okuyorum çıkmışlar göz atıyorum o kadar kafamda hep son haftada ne olacak yea düşüncesi var sadece Türkçede pratiği kaybetmemek için deneme atıyorum. Var mı benim gibi olan
SUPARA TG 2
normalde 95'den kolay kolay düşmeyen ben 90 bile yapamadım 87 geldi benim gibi aşırı düşüş yaşayan var mı ya çok moral bozdu
DENEMEYİ YARIDA BIRAKMAK (tyt)
normalde hiç huyum değildir. 2 senedir -mezunum- böyle bir şey yapmadım ama son 2 haftada 2 denemeyi yarıda bıraktım ki öyle kötü geçti falan da değil. Hatta geçen yarıda bıraktığımın türkçesi çok kolaydı sosyali falan da öyle mata gelince ilk 12 soruyu kasmışlar işte klasik kalitesiz yayın hareketi sıkıla sıkıla biraz idare ettim ama 20den sonra saldım denemeyi attım bi kenara bunu yaşayanlar var mı ya herkesin yaşadığı bir şey mi?
kendime sürekli "gerçek sınavda da aynısı olabilir " falan diye telkin etsem de özellikle başlamadan önce kalitesiz olduğunu bildiğim bir denemeyse sonunu zor görüyorum.
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 252
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 42.406 (Bu ay: 411)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar