Şimdi Ara

Yapa geçişinden sonra internet kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Dün ben istemediğim halde yapa'ya geçişim yapıldı. Bu geçişten sonra internetim ve ev telefonum çalışmamaya başladı. 2 gündür ikisi de çalışmıyor. Destek kaydı açtım. Önce telekom ekipleri geldi, "tt kaynaklı arıza yok" deyip gitmişler. Daha sonra tekrar yazdım. "ppp ışığı yanmıyor, telefon çalışmıyor" diyorum. "Dsl ışığı yanıyor modem kurulumunu yaparsanız bağlantı sağlarsınız" deyip kaydı kapatıyorlar. Yazdıklarımı okumuyorlar bile muhtemelen. Modem kurulumunu da denedim ayrıca defalarca. Olmuyor olmuyor olmuyor. İnternet üzerinden çalıştığım için çok mağdur olduğumu defalarca söylememe rağmen müthiş bir umursamazlık gösteriyorlar. Hiçbir şekilde cevap vermiyorlar. Verdikleri zaman da robot gibi otomatik mesajları yolluyorlar. Daha 1 ay olmadı türknet'e geçeli. İlk kez bu kadar uzun bir kesinti yaşıyorum. Böyle olacaksa iptal edeceğim ben böyle uğraşamam sürekli kesintiyle. İşime engel oluyor.







  • Aynı durum bendede oldu. 183m uzaklıkta ki fttb yerine 3km uzaktaki santrala bagladılar.ara ara 67mbit goruyor ama bağlantı arada kopuyordu. hemen iptal dilekçesini faxladım.superonline fibere geçtim.
    turknet bu
    Yapa geçişinden sonra internet kesintisi
  • selimyzc kullanıcısına yanıt
    Bende Santrale olan uzaklık: Mesafe alınamadı diyor. Ben de alternatif sağlayıcıları araştırıyorum artık. Bu kadar umursamaz bi firma ilk kez görüyorum. 2 gündür perişan oldum resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimyzc

    Aynı durum bendede oldu. 183m uzaklıkta ki fttb yerine 3km uzaktaki santrala bagladılar.ara ara 67mbit goruyor ama bağlantı arada kopuyordu. hemen iptal dilekçesini faxladım.superonline fibere geçtim.
    turknet bu
    183m uzaklıkla fttb olmaz fttc/vdsl2 olur




  • Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.