Bildirim
YAPA DAN VAE YE GEÇİŞ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bunu buraya yazmanız bir şey ifade etmez. Online işlemlere yazacaksınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, VAE geçiş talebiniz için üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? -
destek kaydım 1 haftadır var ayrı ayrı 4 tane hiç bir şekilde hiç birine cevap verılmıyor şu turknet ilgisiz bir iss görmedim arıza olana kadar iyi arıza çıkınca daha çözüm felan bulanamıyor.
-
-
@TurkNetDestek cevap vericekmisinuz size zahmet kimseden bir cevap alamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekok1ler -- 4 Kasım 2020; 10:1:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, arkadaşlarım başvurunuzu yapmıştır. 2 ila 6 iş günü içerisinde geçişiniz tamamlanacaktır.
"Merhaba ,ben Ferhat A,
Yalın olarak başvuru yaptım 2- 6 gün arası geçişiniz tamamlanacaktır size ara ara bilgi vereceğim İyi günler dilerim." -
Yalin olarak derken ben yalin ile alakalı birşey söylemedim ki. Tek istediğim yapadan çıkartın vae ye alın şuanda alt yapim 50 mbps ye kadar destekliyor ama sizin sayenizde 2 mbps hız alıyorum türk telekoma başvuru yaptım zaten aboneliğim açılsın direk iptal edicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz bilgiyi teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarımdan güncel bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X