Şimdi Ara

YAPA Altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henuz kurulum tamamlanamadi.Telekom saha ekibini bekliyorum.
    Santralde Telekom teknisyeni israrla eski bakir kablolar 8mbit ustu kaliteli olmaz diyor.SANTRALE UZAKLIGIM 100 METRE!!!
    ____
    ### Yapa altyapisinda 5 10 mbit hiz kullanan var mi???? ###

• ERYX kullanıcısına yanıt
    O hizlarda yapa kullanalar var ama mesafeleri 100 m filan degil 1-1.5 km oluyor genelde. Senin 100 m icin 80-90 mbit downlod 30-40 uploadi cok rahat aliyor olmam lazim. Benim suan oimde 555 m mesafe yazisi var santrale uzaklik icin sabah olctum 68/28 mbit gordum. Sizin o mesafeden cok cok iyi hiz almaniz lazım
  • Santral uzaklığınız mı 100m yoksa saha dolabına mı? bu iki genelde sık sık karıştırılıyor. Eğer santral uzaklığınız 100m ise ve yapadaysanız gerçekten şanslısınız rahatlıkla 100m download ve 30-40Mbps Upload alabilirsiniz diye düşünüyorum. Türk Telekom yetkilileri bazen bilmeyebiliyor çok takılmayın. Ben eski evimde 50Mbps alıyordum adam dedi bu kadar almamanız lazım hatlar kaldırmaz vs herhangi bir sıkıntı da olmuyordu.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Telekomun kurulumunu yapan teknisyen diyor bunu.
    Santral binasi 100 metre.Orda sistem odasina girdim.
    Eski diyip duruyor.Bu bakir kablo kopmadiktan sonra eski yeni ne?
    Burda bin tane yapa yorumu var.Herkesin yenide bi benimki mi eski?
    Ayrica evimin onunden 3 kablo geciyor.Bana gelen kablo digerlerinden yeni ve 2 kati kalinlikta.Eskiden telefon bagliydi.2 sene once falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 16 Haziran 2020; 13:46:20 >
  • Türk ekipleri geldiğinde yüksek internet hızı şaşırdı. Bana da aynısını söyledi. Bu hızı ilk kez gördüğünü söyledi. Türk Telekom ekibi test ettiğinde 72 Mbps çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 16 Haziran 2020; 14:8:49 >
  • Merhaba, yapa santralimiz üzerinden altyapınızın desteklediği maksimum 100 Mbps'e kadar hız alabileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yapa santralimiz üzerinden altyapınızın desteklediği maksimum 100 Mbps'e kadar hız alabileceksiniz.
    Oturduğum mühitte alt yapı çok kötüydü. Telekom 2 aydır çalışma yaptı ve düzeltti. Normalde 12mbit alabiliyorsunuz fakat YAPA bölgesindesiniz. Alt yapınız düzeldiğinde 100mbit alabileceksiniz deniyordu. Alt yapı düzeldi. Evime kadar 85mbit geliyor fakat sitenizdeki bir anda YAPA bölgemizdesiniz yazısı kalktı. Bu neye göre oluyor? Yapa bölgelerinizin bi listesi var mıdır? @turknetdestek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.