Şimdi Ara

Yani pc işi yattı, sedece ekran kartı alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam pc yi aldık alıcaz babam ufak bir trafik kazası geçirdi. Allaha şükür kendisinde hiçbişey yok ama arabada maddi hasar var bunun için pc alamıycaz.

İşlemcim pek iyi değil ancak arkadaşımda Dual core e2180 işlemci var gtx 460 takmış çatır çatır oyunları oynuyodu darboğaz etkisi yok gibiydi. Bana kalsa benim işlemci ondan daha iyi.

İşlemcim Pentium D 930 overclock ile kullanımorum 4.01 ghz de. Kısa süre önce soğutucu aldım ısınma problemim yok. işlemci stabil çalışıyor. Ram 4 gb. Anakartımda 2 adet Pcı express x16 slotu bulunmakta.

Bu işlemci ve ram için nasıl bir ekran kartı ve psu önerirsiniz? aklımda GTX 550 ti, GTS 250, HD 4870 gibi modeller var sizede bi danışayım dedim. Maksimum bürçem(ekran karı + psu olarak) 350-400 tl yardım edecekler için şimdiden teşekkürler

• Up
  • Vatan indirimiyle birlikte Powercolor HD6850 + 500W 80Plus güç kaynağı verdiğin fiyat aralığında olacaktır.
  • önce sağlık, gerisi gelir....
  • Yara bere yok allaha şükür emliyet kemeri takılıymış zaten ön tampon fln inmiş far kırılmış. Kendi biriktirdiğim parayla alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Yara bere yok allaha şükür emliyet kemeri takılıymış zaten ön tampon fln inmiş far kırılmış. Kendi biriktirdiğim parayla alıcam.

Hocam emlıyet degıl emnıyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y4M4NL4R

quote:

Yara bere yok allaha şükür emliyet kemeri takılıymış zaten ön tampon fln inmiş far kırılmış. Kendi biriktirdiğim parayla alıcam.

Hocam emlıyet degıl emnıyet

Önemli değil ya dikkat etmemişim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xilence 500-600w + 6850 vatan %25 indirimiyle 375-400 arasina kapsatirsin eger istersen 50 liraya 4gb daha ram ekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

xilence 500-600w + 6850 vatan %25 indirimiyle 375-400 arasina kapsatirsin eger istersen 50 liraya 4gb daha ram ekleyebilirsin

Vatanın indirimlerini gözlemeye çalışçam

Anakartım max 4 gb ram destekliyor Malum 6 senelik sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 8 Nisan 2012; 19:42:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

xilence 500-600w + 6850 vatan %25 indirimiyle 375-400 arasina kapsatirsin eger istersen 50 liraya 4gb daha ram ekleyebilirsin

Vatanın indirimlerini gözlemeye çalışçam

Anakartım max 4 gb ram destekliyor Malum 6 senelik sistem

bu haftasonu olur buyuk ihtimal bu arada bir ara xilence psu kullandim bende gayet sessiz ve performansli kuskunuz olmasin 6850 zaten her orta seviye f/p kullanicisinin tercihi

• Merhaba
    Mevcut sisteminize güncelleme yapmak israf olur.
    Ama ileride anakart+işlemci+ram(yeni bir kasa diyelim:) değiştiririm derseniz 6850+psu alınabilir.
  • İlk olarak geçmiş olsun. Psu olarak highpower tercih edin hem kaliteli hem sessiz, ekran kartı olarak buna bakabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-50701-10m-gtx560-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56456

• sappıre 6850 +hıg power 500 wat işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPPROF

Merhaba
    Mevcut sisteminize güncelleme yapmak israf olur.
    Ama ileride anakart+işlemci+ram(yeni bir kasa diyelim:) değiştiririm derseniz 6850+psu alınabilir.

Bende zaten kademeli yenilemeyi planlıyorum. Bunlarla başlar yoluma ram, işlemci ve anakartı teker teker alarak devam ederim. Şu anda darboğaz yapması önemli değil ileriye yönelik daha iyi olur
  • o işlemcinin 6850ye ciddi anlamda darboğaz yapacağını düşünüyorum en azından bir e5200 e4400 falan bulabilirseniz oc yaptığınızda sizi yeterince tatmin edecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbyk559

o işlemcinin 6850ye ciddi anlamda darboğaz yapacağını düşünüyorum en azından bir e5200 e4400 falan bulabilirseniz oc yaptığınızda sizi yeterince tatmin edecektir

Derboğaz yapması önemli değil yazın para biriktirip 2013 yılına doğrı alacağım diğer parçalar için de kullanacağım

Zaten bu anakartta kullanabildiğim en iyi işlemci D 960 ki zaten ben overclock ile onu solluyorum

Keşke kullanabilme imkanım olsa da c2d alabilsem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.