Şimdi Ara

yandex browser güzel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google chrome kullanıyorum aşırı ram yutuyor. yandex nasıldır ?

• İdare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir kullanıyorum ve tavsiye ederim fakat Chrome ile aynı altyapıyı kullandığı için bellek kullanımı açısından fark olmayabilir.
  • Çeviri özelliğine bayılıyorum. Tarayıcıda herhangi bir yabancı dilde yazıyı seçip çıkan oka tıkla direk Türkçesi karşında.

• quote:

Orijinalden alıntı: acedia

Çeviri özelliğine bayılıyorum. Tarayıcıda herhangi bir yabancı dilde yazıyı seçip çıkan oka tıkla direk Türkçesi karşında.

deneyeceğim ciddi anlamda bu varsa chrome falan dinlemem
  • güzel deil hocam... opera öneririm yada safari de var. siz bilirsiniz artık.
  • chrome bende 1 numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maxthon

• Yandex pek çok ürünü kullanışlı ancak nedense browser'a bir türlü alışamadım.
  • Alışma gibi bir sorun var mı?chrome kullanıyorum herşey elimin altında gibi bulabiliyorum benimsemiş gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: BABA_PARASI_YİYEN

Alışma gibi bir sorun var mı?chrome kullanıyorum herşey elimin altında gibi bulabiliyorum benimsemiş gibiyim

+1

• On numara. Düşünmeden indirip kullanın.

• Ne güzeli kardeş ya. Virüs gözüyle bakıyorum ben yandex e ait herhangi bir programa.
  • Benn çoookkk uzun zamandır yandex browser kullanıyordum görseli çok hoşuma gidiyordu özellikle tarayıcı açılışında yada yeni sekme açılışlarındaki favoriler tablosu falan çok hoşuma gidiyordu..Bu akşam üzeri bana güncelleme geldi görsel olarak baya bir değişiklikler olmuş önceden severdim şimdi hepten bayıldım yeni tasarımına.
  • Görsel olarak tasarım olarak çok iyidir. Ben hep Yandex'ten başka kullanmadım.
  • Ancak kendi ana sayfanızı seçemezsiniz
  • PC'de Chrome ile aynı seviyede takılıyor gibi. İlk açılış uzun sürüyor meselâ.

Opera tavsiye ederim. Daha hızlı açılıyor

• Opera berbat bir program 1 hafta bile kullanamadım

• Yandex browser güzeldır ben bilgisayarda ve mobilde kullanıyorum bilgisayarda klasik arayüz seçeneği var onu seçersen Chromeden farkı kalmaz arayüz olarak ben klasik arayüz kullanıyorum

• Degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.