Şimdi Ara

yandex browser güzel mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alternatif olarka opera tavsiye ederim
  • Elimde 9 yıllık bilgisayar var, üşenmedim hangisi daha hızlı diye safariden chrome'a opera'ya mozilla'ya vivaldi'sine tüm browserleri denedim en hızlı en kasmayanı yandex arkadaşlar. Kim ne derse desin bunu kullanırım. Yandex'i sevmiyorum ama hızlı napalım.
  • Yandexte kayıtlı şifreleri operaya aktarabilir miyiz yer imlerini aktardım ama şifreyi bulamadım.
  • Görsel olarak güzeldi en son kullandığımda ;lakin sık sık tarayıcı değiştirmemek lazım kanısındayım güvenlik açısından. Bir tarayıcıda kalırsanız ona daha hakim olursunuz diye düşünüyorum.
  • Yandex müthis ben Gelistiriciler icin Beta versiyonu kullaniyorum Betada iPhone Safarideki gibi icine gömülü Okuma Modu var ona basinca acilan sayfada sadece yazilari ve resimleri gösteriyor. Her yönden pratik ve arayuzu cok guzel bir Browser.
  • Ben yıllarca chrome kullandım önceleri İnternet Explorer'a nazaran daha kullanışlı ve daha hızlıydı ancak yapılan testlerde hala chrome en hızlı tarayıcı görünmesine rağmen fark ettim ki yandex tarayıcı sayfaları daha hızlı açıyor bu durumu bir tek bilgisayarımda fark etmedim iş yerimdeki bilgisayarımda dahil toplam 3 bilgisayarımda da yandex tarayıcı aynı hızda çalışıyor önceleri göz yanılması mı? acaba dedim ama gerçekten de yandex browser chrome dan sayfaları daha hızlı açıyor bu da beni oldukça mutlu etti çünkü ben gerçekten hız konusunda biraz kafadan çatlak biriyim sekmelerin yavaş açılmasına asla tahammül edemiyorum internetim VDSL 35Mbps hızında olmasına rağmen chrome istediğim gibi açılmıyordu üzülerek de olsa yıllarca kullandığım chrome dan bir çırpıda vazgeçtim ileride chrome'un yapımcıları gerçekten hızında bir artışa gidecek olurlarsa yine chrome'a geçiş yaparım ama böyle bir durumun olacağına inancım azaldı çünkü yapsalardı bu güne kadar yaparlardı.

• Tabiki de Yandex
  • acedia kullanıcısına yanıt
    Yandex Çeviri özelliği gerçekten çok müthiş bir sistem

hem yabanci dil öğrenimine yardımcı oluyor hem de hızlı pratik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex Browser, Rusya'nın en popüler arama motoru olan Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome da olduğu gibi Chromium alt yapısı üzerine kurulan Yandex Browser sade kullanıcı arayüzüyle dikkat çekmektedir.

Türkiye tarayıcı pazarında da yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan Yandex Browser sayesinde kullanıcılar aynı zamanda Yandex tarafından Türk kullanıcılarının beğenisine sunulan Yandex.Disk, Yandex.Haritalar, Yandex.Mail gibi Yandex servislerine de doğrudan erişim sağlayabiliyorlar.

EKSİKLERİ

İlk açılış Opera ve MozilladYandex Browser, Rusya'nın en popüler arama motoru olan Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome da olduğu gibi Chromium alt yapısı üzerine kurulan Yandex Browser sade kullanıcı arayüzüyle dikkat çekmektedir.

Türkiye tarayıcı pazarında da yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan Yandex Browser sayesinde kullanıcılar aynı zamanda Yandex tarafından Türk kullanıcılarının beğenisine sunulan Yandex.Disk, Yandex.Haritalar, Yandex.Mail gibi Yandex servislerine de doğrudan erişim sağlayabiliyorlar.

EKSİKLERİ

İlk açılışı Mozilla ve Opera'dakine benzer olarak son girdiğiniz siteyle başlıyor bundan dolayı ne kadar iyi donanımlı olsada yavaş açılıyor ama site gezin

yandex browser güzel mitileri hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ced-din

Yandex Browser, Rusya'nın en popüler arama motoru olan Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome da olduğu gibi Chromium alt yapısı üzerine kurulan Yandex Browser sade kullanıcı arayüzüyle dikkat çekmektedir.

EKSİKLERİ

İlk açılış Opera ve MozilladYandex Browser, Rusya'nın en popüler arama motoru olan Yandex tarafından geliştirilen sade, hızlı ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome da olduğu gibi Chromium alt yapısı üzerine kurulan Yandex Browser sade kullanıcı arayüzüyle dikkat çekmektedir.

EKSİKLERİ

İlk açılışı Mozilla ve Opera'dakine benzer olarak son girdiğiniz siteyle başlıyor bundan dolayı ne kadar iyi donanımlı olsada yavaş açılıyor ama site gezin

yandex browser güzel mitileri hızlı

Başlangıçta son açılan site ayarını kapatabiliyorsunuz. ( Ayarlar > Başlangıçta aç )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.