Şimdi Ara

Google drive - icloud - yandex disk hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hangisi daha iyi? İphone 5s kullanıyorum icloud kullanayım diyorum ama yedekleme yapınca uygulamalara kadar herşeyi yedekliyor bu. Ben sadece kişileri, notları fotoları videoları yedekleyecek bi program arıyorum. Bide istediğim zaman o fotolara ulaşabilmek istiyorum. Ne öneririsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence dropbox ama olmaz diyorsan drive

• Dropbox iyidir bende kullaniyordum ama google tek kullanici adiyla her şeye ayni anda ulaşma imkani verdiği için ( plus, YouTube, gmail, drive vs.) gdrive i kullaaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ekler

Bence dropbox ama olmaz diyorsan drive

Dropbox 2 gb değil mi? Yetmez bana hocam. Drive ise çok yavaş. Yandex ve icloud hızlı . Ama icloud da foto ve videoları göremiyoruz. Yandex de ise kişileri ve notları kaydedemiyoruz

• Box

• quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

quote:

Dropbox 2 gb değil mi? Yetmez bana hocam. Drive ise çok yavaş. Yandex ve icloud hızlı . Ama icloud da foto ve videoları göremiyoruz. Yandex de ise kişileri ve notları kaydedemiyoruz

Dediğin gibi kişileri sadece icloud'da ydekleyebilirsin.Ozaman her ikisini kullanacaksın fotolar için yandex kişiler için icloud. Heriki programın içindede ayarlar var neleri yedeklemek istiyorsan onları seçeceksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

quote:

Dediğin gibi kişileri sadece icloud'da ydekleyebilirsin.Ozaman her ikisini kullanacaksın fotolar için yandex kişiler için icloud. Heriki programın içindede ayarlar var neleri yedeklemek istiyorsan onları seçeceksin.

Dropbox notları yedekliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.