Şimdi Ara

Yamaha YZF R125 Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlangıç için 9.150TL fiyat biraz pahalı mı sanki?

HONDA CBR 125'ten ne kadar iyi bir motor da arada 3500tl fark var hemen hemen.(sonuçta ikisi de 125cclik değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 10 Mart 2013; 18:46:54 >

• 9000 TL mi ???.
    2-3 bin daha koysan 2. el BMW F650 alıyosun. Yazıktır yahu o paraya
  • Motosiklet kullanmaya yeni başlıcaksan yanlış seçim.
  • Git sıfır gt250r al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

Git sıfır gt250r al daha iyi

Giriş seviyesi için çok değil mi 250 cc lik motor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Giriş yapcak isen Alımı satımı kolay olan ucuz ybr 125 almanı tavsiye ederim ozaman ama yzf vereceğin para çok yazık tip ve markadan başka hiçbirşey yok. Daha sonra 250cc geçiş yaparsın.125cc seni kesmez bağlama okadar parayı
  • quote:

quote:

quote:

Giriş yapcak isen Alımı satımı kolay olan ucuz ybr 125 almanı tavsiye ederim ozaman ama yzf vereceğin para çok yazık tip ve markadan başka hiçbirşey yok. Daha sonra 250cc geçiş yaparsın.125cc seni kesmez bağlama okadar parayı

Hocam ben böyle yarış motoru gibi daha kaslı motor istiyorum.

CBR 125 gibi. Max. 60 yapmıyor mu hocam bu motorlar? Yetmez mi 60 hız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAMAHA YBR MOTOR FİYATLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cbr 125'de olur nax 120km hız yapar bu motorlar doğru bir tercih yapmış olursun. Hem motor almakla iş bitmiyor umarım Allah kazadan beladan saklar.
  • quote:

cbr 125'de olur nax 120km hız yapar bu motorlar doğru bir tercih yapmış olursun. Hem motor almakla iş bitmiyor umarım Allah kazadan beladan saklar.

İşte hocam o yüzden hani ben çok hızlı bir şey istemiyorum kazası belası var çünkü 250lik motorlar anında hızlanıyor elden kaçtımı bi de durumu kötü.
    O yüzden ne biliyim hani YZF R125 , CBR 125'ten daha kalıplı daha güzel duruyor.
    250cclik motor düşünmedim hiç açıkçası, güzel bir alana kadar 125cc lik motor idare eder gibime geliyor hocam. Daha sonra da arada kullanmak için de iyi olabilir sanki. Pek bi bilgim yok açıkçası da kaslı motor istiyorum biraz. 2.elini 5000TL'ye bulurum heralde YZF 125R'nin.

• Abicim şimdi hız ve görüntü istiyosan yamaha' sağlamlık istiyosan honda almanı tavsiye ederim .hayırlı yolculuklar dilerim....
  • 125 cc motora çok para vermeyin bence, ikinci el almanızın da artıları hem para hem de rodaj süresi için var. ben ikinci elini bulamadım 125 mh drift aldım. 250 almıyorsanız hondanın yada yamahanın 125 liği iyidir.
  • Kawasaki
    ER-6 F ve CBR 600 F HANGİSİ tavsiye edersiniz
  • quote:

quote:

cbr 125'de olur nax 120km hız yapar bu motorlar doğru bir tercih yapmış olursun. Hem motor almakla iş bitmiyor umarım Allah kazadan beladan saklar.

İşte hocam o yüzden hani ben çok hızlı bir şey istemiyorum kazası belası var çünkü 250lik motorlar anında hızlanıyor elden kaçtımı bi de durumu kötü.
    O yüzden ne biliyim hani YZF R125 , CBR 125'ten daha kalıplı daha güzel duruyor.
    250cclik motor düşünmedim hiç açıkçası, güzel bir alana kadar 125cc lik motor idare eder gibime geliyor hocam. Daha sonra da arada kullanmak için de iyi olabilir sanki. Pek bi bilgim yok açıkçası da kaslı motor istiyorum biraz. 2.elini 5000TL'ye bulurum heralde YZF 125R'nin.

Hyosung Gt 250R al derim yzf ye vericeğim paraya yazık olur 2013 model alırsın o paraya hem kaslı hem performans+ başlangıç için en ideali değil ama kolay öğrenebileceğin motor el altından kaçmaz okadar

• yzf digerlerine göre aşırı pahalı bence piyasada cok tutulmadı alan pişman kısaca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.