Şimdi Ara

Yalnızım ama yalnız ölmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler hepinize.Bu karantina günlerinde ne kadar yalnız olduğumu bir kez daha hatırladım.Bir tek ile gidiyordum ona da gidemeyince malum sadece evde kaldım.Ki işte de çevrem falan yok ya da ordakilerle süper anlaştığım yok.

Bir de liseden mezun olunca bildiğiniz kimsesiz kaldım.Hiç arkadaşım yok liseden veya daha altından(Şu an bir tane var ama pek görüşemiyoruz).Zaten ben hep böyleydim, bilmiyorum aileden aldığım eğitim mi (!) yoksa bu gibi şeyler gerçekten de genlerde mi saklı ama çoğunlukla asosyal kaldım.

Sosyal deneyim elde edemediğim için de bir yerde bulunurken bir yere girerken ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum rahat hissetmiyorum ezik hissediyorum.Artık hep böyle olmaya başladı nerdeyse.Artık böyle iğrenç biri olmak karakterimin derinliklerine kazınmaya başlıyor herhalde.Sanırım ölsem kimsenin umrunda olmaz.

Yani sonuç olarak sizden tavsiye bekliyorum.Özellikle yaşı büyük olan kişilerden,nasıl bu dönemlerden geçtiniz?nasıl atlattınız?Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler Yalnızım ama yalnız ölmek istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kurslara yazıl yavaş yavaş acilirsin
    Paran yoksa belediyenin beleş kurslari da olur, bağlama kursu falan Tokat belediyesinde bile vardır git birine sosyalles hem öğren hem eğlen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmek'in ingilizce kursuna gidiyordum ama geçici olarak kapatıldı.Ve sınıftaki öğrencilerin yaşı da büyük, yani sınıfın yaş ortalaması 35-40 diyebilirim.Birazcık bahane üretiyomuşum gibi oldu ama onlarla da tam arkadaşlık kuramam.
    Ama tavsiyeniz için teşekkürler diğer kurslar için bakacağım.

• Gel arkadaş olalım
  • The Notorious II kullanıcısına yanıt
    Bilemedim şimdi.Ama ben istanbuldayım.

• Öyle devam ediyor bu arada lise doğal seçilim alanıdır berkecanlar felaket ortamlarda takılırken yıkıklar köşede kitap okur.Ünide değişen çok az oluyor genelde ve çaresi özgüven bunu da spor ve psikolog terapisi ile çözebilirsin ben de senin gibiyim.Ölsem kokmadığı sürece fark edilmez.
  • Yanlız değilsin , burada dostların senin ile bereber

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annem bile dalga geçiyor benimle hiç arkadaşın sevgilin yok mu senin çık dolaş nasıl gençsin diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.