Şimdi Ara

Sürekli ölmek istiyorum bu hayata katlanamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bana bir şey olmuyor herkes yaşamak ister ben ölmek istiyorum çok berbat bir hayat yaşıyorum artık bu hayata katlanamıyorum tüm duygularımı kaybettim her şeyimi kaybettim benden sadece geriye tek merhametim ve vicdanım kaldı böyle bir hayatı yaşamak istemiyorum. tükendim artık o kadar çok yoruldum ki artık herkese olan sevgimi öldüresiye öldürdüler ki artık nefret ediyorum herkesden hep yaşamak isteyenlere bir şey oluyor kimisi kanser oluyor kimisinde beyin tümörü keşke benim ömrüm az kalsa. daha önce 14 tane hapla intihar ettim ama gene ölmedim 1 seneden beridir kendimi asmayı düşünüyorum ama günah diye yapmıyorum. ecelimle ölmeyi bekliyorum ama artık dayanamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 18 Ekim 2019; 23:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günah olur diye intihar etmiyorum. Böyle hayata tutunma sebebimi olur ya.
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı, Mutluluk, üzüntü, huzur, endişe, korku, utanç şaşkınlık vb duygular insanoğlu olarak ALLAH’ın bize verdiği ve belirli işlevleri olan duygulardır. Korku ve endişe gibi duygular, elimizde keskin bir bıçak varken, bir cam kenarında iken, karşıdan karşıya geçerken veya kaynar suya/ateşe filan yakınken dikkatli olmamıza sebep olup tehlikelerden korunmamıza vesile olur. Öcü gibi gördüğümüz bu iki duygunun aslında bizim için ne kadar önemli olduklarının hiç farkında değiliz.

Sizin durumunuzu da küçümsemek istemem yanlış anlamayın ama dertleri dert yapan algıdır. Eğer bir duruma karşı beyninizde nasıl bir algı varsa o şekilde sizi etkiler. Sıkıntıları “””hayatın bir gerçeği, gelip geçici asla ve asla kaçılmaması gereken bir durum”” diye görmeye başlarsanız emin olun etkilenmeniz yarı yarıya düşer ve intihar ederek hiçbir şey düzeltemeyip sonsuz hayatınızı mahvetme riskine girmek girmekten başka bir şey yapmadığınızı daha rahat görebilirsiniz. 2 gözü kulağı görüp duymayan veya iki eli ve bacağı da olmayan insanlar var dünyada. Her an her şartta ALLAH’a şükretmek için sayısız neden var.

Manevi olarak bunu izleyebilirsiniz:
    Sorgulayan Müslümanyoutube
    Sessiz Çığlık - Hayatın Anlamı - Caner Taslaman
    https://www.youtube.com/watch?v=C76tfpQZMs8&feature=youtu.be

Psikolojik ve sıkıntı yönden de bunu:
    Psikolog İzzet GÜLLÜyoutube
    ALGININ GÜCÜ
    https://www.youtube.com/watch?v=hDF77kH-SsE&feature=youtu.be
    öneririm. (2x hızında da izleyebilirsiniz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 22 yaşındayım.Dedemin elinde büyüdüm.2 ay önce öldü.Maddi manevi beni büyüttü.Babam sorumsuzun teki.Ne sevgisi ne parası var.Başkalarının babasını görünce kıskanıyorum.Özeniyorum.Ben etmiyorsam hakkın yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.