Şimdi Ara

Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]

    ___________________________________


    Steam Sayfası

    https://store.steampowered.com/app/834530/Yakuza_Kiwami/

    Tür: Aksiyon, Macera, RYO
    Geliştirici: SEGA
    Yayıncı: SEGA
    Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2019

    Sega, PC Gaming Show esnasında yaptığı açıklama ile birlikte Yakuza: Kiwami 'nin PC'ye geleceğini duyurdu.

    İşlemediği suçlar yüzünden 10 yıl boyunca demir parmaklıklar arkasında kalan Dragon of Dojima lakaplı Kazuma Kiryu doğduğu şehre dönerken siz de onun karanlık ve tehlikeli dünyasına giriş yapın.
    Tehlikeli Tojo klanının kasalarından çalınan 10 milyar yenin gizemini çözmeye çalışırken eski arkadaşlarınızı ziyaret edip yeni kişilerle tanışarak dünya ile yeniden iletişim kurun.
    2006 yılında piyasaya sürülen Yakuza, özellikle çıkış ülkesi olan Japonya'da olmak üzere kült bir fenomen haline geldi. Çıkış yılından bu yana beş adet devam oyunu ve bir adet de başlangıç oyunu, Yakuza 0, çıkarıldı.
    Yakuza Kiwami, orijinal macerayı baştan yaşarken hikayenin tamamına yeni bir derinlik kazandıran ek diyaloglar ve uzatılmış oyun içi videolara şahit olabilirsiniz. Bunların tümü oldukça ayrıntılı karakter modelleri, yeniden kaydedilen sesler, artırılmış performans ve büyük oranda düşürülen yükleme süreleri ile gerçekleştirildi.
    "Dragon of Dojima" lakabının getirdiklerini öğrenin ve Kiryu-san'ın dövüş, romantizm, entrika, karaoke ve hatta bowling ile dolu ilk macerasını yeniden yaşayın.

    YAKUZA KIWAMI PC Announcement Trailer


    Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]

    Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Ekim 2020; 0:46:45 >







  • Geçen sene geleceğine dair söylentiler vardı demek ki doğruymuş, güzel bir seri PC'ye gelmesi güzel oldu.

    Mağaza Sayfası:https://store.steampowered.com/app/834530/Yakuza_Kiwami/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Haziran 2018; 1:53:38 >
  • YAKUZA KIWAMI PC Announcement Trailer
  • Majima ya Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 


  • Hep oynayacak oluyorum fakat Zero o kadar çıtayı yükseltti ki beğenmemekten korkuyorum.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Sıralama olarak zero kiwami kiwami2 şeklinde gidiyor değil mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Doğrudur. Zero sonradan hikayenin öncesini(Prequel) anlatmak için çıkan bir oyundur.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Korkmayın hocam indirip oynayın Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da bitti. :( Zero'nun altında ezilmemiş kiwami. Aklında soru işareti olan varsa düşünmeden oynasın.


    Kiwami 2'nin Türkçe yaması yakın zamanda çıksa da oynasak doya doya. Zero ve kiwami üst üste oynamak gerçekten keyifliydi. :)

  • 1 saat önce bitirdim, muhteşem senaryo, muhteşem bir oyun mest etti beni. Zero'da iyiydi bu daha çok hoşuma gitti. Kiwami 2'yi de en kısa zaman da başlayacağım sanırım altyazısı yokmuş.


    yalnız, bu oyun serisinin acil dizisi çekilmeli Netflix ile Amazon el atsa keşke de izlesek. Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

  • Filme gerek var mı hocam film gibi oyun zaten Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynadıktan sonra içimden ah dedim bir dizi olsa da şöyle BB kalitesinde Yakuza muazzam olurdu. Tabi dizinin başında oyunun yaratıcısı olması lazım. Birde cast seçimi de önemli oyunda ki karakterler harbiden aşırı iyi. Dizi versiyonu baya kanlı, şiddet dozu yüksek olucak kırpılmayacak vs.


    Son zamanlar da oyunların dizileştirilmesi vs buda gelir mi dedirtiyor inşallah bir gün gelir de izleriz. Yalnız ölmeden önce Tokyo'ya gitmek lazım azıcık walking tour videoları izledim adamlar aşmış ya cyberpunk'ı yaşıyorlar görünce dilimi ısırdım bu hayat ise biz ne yaşıyoruz dedirtti, bizim belediye şuraya 1 aydır ışık koymuyor geceleri bisiklet süremiyorum ışıksızlıktan ölmüşüz haberimiz de yok ya.

  • Merhaba Yakuza-severler. :)


    Yakuza serisi ile bu kadar geç tanışmama rağmen Zero'ya hayran olmuş, hatta en sevdiğim oyunlardan birisidir bile diyebilir duruma gelmiştim. Normalde Japon oyunları uzak, özellikle de jRPG'ler itici gelirdi. Ne öyle domates ile kapışmak, değil mi.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]  Her neyse uzun süre direndikten sonra inadımı bırakarak geçen yıl Zero ile seriye adım atmış, bu kadar geç kaldığım için de kendime kızmıştım.

    Öyle ki oyunun kendi tuttuğu süreye göre 125 saatte oyunu bitirmiştim. Bak ya, yine övmeye başladım Zero'yu.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]  İşte asıl sorun da buydu, bu yüzden anca yaklaşık 1 yıl sonra seriye döndüm.


    Zero o kadar çıtayı yükseltti ki, Kiwami'yi dedim kesin beğenmem artık.(HL3 paradoksu) Korktuğum kadar olmasa da yine de biraz ekşimsi bir tat bırakmadı değil. Öncelikle oyunun hikayesi Zero'ya göre çok kısa. %30 seviyesinde ve 21 saatte bitti. Zero'da %88'di.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

    Yan görevler de bir o kadar basit tutulmuş gibi. Zero'da en az 10 tane yan görev aklımda kalmışken Kiwami'de şimdi düşününce anca 2-3 tane geliyor. Yan görev türleri ve ana hikaye işleyişi de aynı şekilde gittiği için o da üzdü biraz. Ne Karaoke, ne Dans, Ne Beyzbol ne de Pocket Circuit ile zaman harcadım. Hatta Karaoke olmayabilir bile oyunda.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

    Allah'tan ana hikaye iyiydi de devam etme hissini kaybetmedim. Hikaye demişken bu oyun serinin ilk oyunu aslında, ama Zero'yu prequel olarak Kiwami'den önce çıkardıkları için görev ve hikaye ilerleyişi aynı gidiyor. Bu durum umarım Kiwami 2'de de devam etmez. Şehir dışına gidiş ve dönüş sekansı mesela. Oynayanlar anlamıştır.

    İyi tarafları yok mu arkadaş diye sorarsanız var tabii ki. Olmaz olur mu.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]  Öncelikle hikaye anlatımı ve flashback'ler çok iyi yapılmış. Karakter gelişimlerini film gibi izliyorsunuz ara sahnelerde. Malum adamlar Japon, 5-10 dk ara sahneyi film gibi izliyorsunuz.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]  Bir diğer olumlu kısım ise oyunda auto-save var. Evet, telefon kulübesi peşinde koşmuyorsunuz artık.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]  Tabii görev esnasında oyundan çıkarsanız görev başından başlarsınız. Acı bir tecrübe.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Zero'ya göre oyunda para kazanmak zorlaşmış, skill açmak için ise para yerine skill point kullanma gelmiş. Bence yerinde bir karar. Skill açacağım diye Zero'da yarma peşinde koşuyordum. Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

    Her neyse oyunu bu kadar yerdim fakat yine de film gibi izletip oynattı kendisini. Umarım Kiwami 2 yine yükselmemi sağlar, hem bu kez bu kadar uzun süre ara vermeyeceğim seriye. İndirdim, hazır bekliyor oyun.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Kiwami 2 seriye kısa vadede devam edip etmeyeceğimi belirleyecek gibi. Malum diğer oyunlar direk port yapıldığı için sırıtacak biraz oynarken. Son sözümü yazmadan birde oyunun Türkçe Yaması için bir kaç kelam edeyim. Dosya yapısı yüzündendi sanırım yama oldukça eksik. Ana görev ara sahneleri, biraz da ana görev ilerleyişinde çevrilmiş yerler var. Zero o konuda da kat ve kat ilerideydi.

    Umarım ileride oyuna yakışır olarak yama da güncellenir.


    Arigato ve Sayonara Kiryu-chan. (Majiro başkana selam olsun Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] )





  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Merhaba Yakuza-severler. :)


    Yakuza serisi ile bu kadar geç tanışmama rağmen Zero'ya hayran olmuş, hatta en sevdiğim oyunlardan birisidir bile diyebilir duruma gelmiştim. Normalde Japon oyunları uzak, özellikle de jRPG'ler itici gelirdi. Ne öyle domates ile kapışmak, değil mi.  Her neyse uzun süre direndikten sonra inadımı bırakarak geçen yıl Zero ile seriye adım atmış, bu kadar geç kaldığım için de kendime kızmıştım.

    Öyle ki oyunun kendi tuttuğu süreye göre 125 saatte oyunu bitirmiştim. Bak ya, yine övmeye başladım Zero'yu.  İşte asıl sorun da buydu, bu yüzden anca yaklaşık 1 yıl sonra seriye döndüm.


    Zero o kadar çıtayı yükseltti ki, Kiwami'yi dedim kesin beğenmem artık.(HL3 paradoksu) Korktuğum kadar olmasa da yine de biraz ekşimsi bir tat bırakmadı değil. Öncelikle oyunun hikayesi Zero'ya göre çok kısa. %30 seviyesinde ve 21 saatte bitti. Zero'da %88'di. 

    Yan görevler de bir o kadar basit tutulmuş gibi. Zero'da en az 10 tane yan görev aklımda kalmışken Kiwami'de şimdi düşününce anca 2-3 tane geliyor. Yan görev türleri ve ana hikaye işleyişi de aynı şekilde gittiği için o da üzdü biraz. Ne Karaoke, ne Dans, Ne Beyzbol ne de Pocket Circuit ile zaman harcadım. Hatta Karaoke olmayabilir bile oyunda. 

    Allah'tan ana hikaye iyiydi de devam etme hissini kaybetmedim. Hikaye demişken bu oyun serinin ilk oyunu aslında, ama Zero'yu prequel olarak Kiwami'den önce çıkardıkları için görev ve hikaye ilerleyişi aynı gidiyor. Bu durum umarım Kiwami 2'de de devam etmez. Şehir dışına gidiş ve dönüş sekansı mesela. Oynayanlar anlamıştır.

    İyi tarafları yok mu arkadaş diye sorarsanız var tabii ki. Olmaz olur mu.  Öncelikle hikaye anlatımı ve flashback'ler çok iyi yapılmış. Karakter gelişimlerini film gibi izliyorsunuz ara sahnelerde. Malum adamlar Japon, 5-10 dk ara sahneyi film gibi izliyorsunuz.  Bir diğer olumlu kısım ise oyunda auto-save var. Evet, telefon kulübesi peşinde koşmuyorsunuz artık.  Tabii görev esnasında oyundan çıkarsanız görev başından başlarsınız. Acı bir tecrübe. Zero'ya göre oyunda para kazanmak zorlaşmış, skill açmak için ise para yerine skill point kullanma gelmiş. Bence yerinde bir karar. Skill açacağım diye Zero'da yarma peşinde koşuyordum.  

    Her neyse oyunu bu kadar yerdim fakat yine de film gibi izletip oynattı kendisini. Umarım Kiwami 2 yine yükselmemi sağlar, hem bu kez bu kadar uzun süre ara vermeyeceğim seriye. İndirdim, hazır bekliyor oyun. Kiwami 2 seriye kısa vadede devam edip etmeyeceğimi belirleyecek gibi. Malum diğer oyunlar direk port yapıldığı için sırıtacak biraz oynarken. Son sözümü yazmadan birde oyunun Türkçe Yaması için bir kaç kelam edeyim. Dosya yapısı yüzündendi sanırım yama oldukça eksik. Ana görev ara sahneleri, biraz da ana görev ilerleyişinde çevrilmiş yerler var. Zero o konuda da kat ve kat ilerideydi.

    Umarım ileride oyuna yakışır olarak yama da güncellenir.


    Arigato ve Sayonara Kiryu-chan. (Majiro başkana selam olsun  )

    Kiwami 2 yakuza 0 tadında oynamaya doyamıyorum full tr yamasi da var böyle bir oyun yok harbiden :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Hadi geçmiş olsun hocam Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 


    Kiwami 2'de biraz daha hayal kırıklığına uğrayabilirsin önceki oyunlara göre Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] 

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Hoaydaaa.Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU] Yakuza Kiwami (2019) [PC ANA KONU]  Ben direk port yapılan 3-4-5. oyunlarından korkuyordum hocam.

  • şu yakuza serisine de bir başlasam güzel olacak. zero ile mi kiwami ile mi girsem onu bilemedim.

  • Zero ile başlamanızı şiddetle tavsiye ederim. Kiwami'den katbekat güzel oyundur. Kiwami oynamasanız da olur. :D Şaka bir yana hikayeye önem veriyorsanız Zero ile başlayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Zero ile başlamanızı şiddetle tavsiye ederim. Kiwami'den katbekat güzel oyundur. Kiwami oynamasanız da olur. :D Şaka bir yana hikayeye önem veriyorsanız Zero ile başlayın.

    teşekkürler hocam zero ile gireyim öyleyse

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.