|
Bildirim
|
![]() ![]() kesin öyledir kesin ![]() ![]() |
Kankacım seni sen oldugun icin seven kiz olmadiktan sonra hicbir seyin önemi yok.Yukarida arabayla artistik fotograflar parali bi imaj yarat diyenler olmus.Seni bu yüzden sevecek kizlardan ne hayır gelir bi dusun.Kizlar züppe serseri seviyor diye kisiliginden ödün verirsen gene sen olamazsın,böyle kızlardan da uzak dur zaten.Liseden 25 26 yaslarina kadar serseri tiplerin kucaklarinda ziplarlar sonra bakarlar onlarla gelecegi yok,işi yerinde ellerinde oynatabilecekleri sessiz sakin erkekleri ararlar.
Forumdaki tüm kardeslerime sesleniyorum uzak durun böyle kezbanlardan.Yalniz olmak ; kisiligini ve kendini kaybetmekten iyidir. Özgüvenli olun guçlu bir durusunuz olsun.Sizi sevecek temiz kız er ya da geç gelecektir |
Sosyal mecralarda arabanla fotoğraf at, mekanlarda fotoğraf at, paralı imajı yarat, bol beğeni topla iki güne piyasa kızlarıyla tanışmaya başlarsın.
|
İşiniz gücünüz kız olmuş bu devirde kızlar senin iyi olmana yakışıklı olmana bakmıyor ki artık nerde ipsiz sapsız var nerde dızo var onların peşindeler. Gece 1 gibi balkondaydım çay falan içiyorum o saatte 3 tane kız bir tane oğlanın arkasında gezip duruyorlardı dikkat ettim sürekli dolaşıp durdular oğlanı da görsen tipsiz birşey kızlar var diye ego yapmış kendince belli ediyordu çünkü. Sen kendinden eminsen gerisi boş iyi biriysen iyiliğini bırakma sessiz sakin biriysen hiç bozma elin kızı için değişmeye gerek yok.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|