Şimdi Ara

Yakışıklı birisi olmama rağmen hiç kız arkadaşım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalamanın üstünde tipim var, boyum posum yerinde şişman değilim. Düzgün bir işim var arabam var. 23 yaşındayım. Ama bu zamana kadar hiç bir kıza merhaba deyip de sohbet etmişliğim yok. Bana bakan kıza da denk gelmedim ya da ben fark edemedim. Üniversite okudum orada da kendi halimde takıldığım için olmadı, değerlendiremedim. İş yerinde de kız yok yaşıma göre. Utangaç ve sessiz birisiyim. Bu zamana kadar böyle yaşadım ama artık bıktım. Nasıl herhangi bir kız ile tanışıp da sohbet edebilirim? Cafe tarzı ortamlardan iş çıkar mı?

• Kankacım seni sen oldugun icin seven kiz olmadiktan sonra hicbir seyin önemi yok.Yukarida arabayla artistik fotograflar parali bi imaj yarat diyenler olmus.Seni bu yüzden sevecek kizlardan ne hayır gelir bi dusun.Kizlar züppe serseri seviyor diye kisiliginden ödün verirsen gene sen olamazsın,böyle kızlardan da uzak dur zaten.Liseden 25 26 yaslarina kadar serseri tiplerin kucaklarinda ziplarlar sonra bakarlar onlarla gelecegi yok,işi yerinde ellerinde oynatabilecekleri sessiz sakin erkekleri ararlar.

Forumdaki tüm kardeslerime sesleniyorum uzak durun böyle kezbanlardan.Yalniz olmak ; kisiligini ve kendini kaybetmekten iyidir. Özgüvenli olun guçlu bir durusunuz olsun.Sizi sevecek temiz kız er ya da geç gelecektir
    İşiniz gücünüz kız olmuş bu devirde kızlar senin iyi olmana yakışıklı olmana bakmıyor ki artık nerde ipsiz sapsız var nerde dızo var onların peşindeler. Gece 1 gibi balkondaydım çay falan içiyorum o saatte 3 tane kız bir tane oğlanın arkasında gezip duruyorlardı dikkat ettim sürekli dolaşıp durdular oğlanı da görsen tipsiz birşey kızlar var diye ego yapmış kendince belli ediyordu çünkü. Sen kendinden eminsen gerisi boş iyi biriysen iyiliğini bırakma sessiz sakin biriysen hiç bozma elin kızı için değişmeye gerek yok.
  • buralarda
  • bir laf vardır no ss no güven.

artık flört vakti geçmiş. görücü usulü evleneceksin. annen sana kız baksın hocam. tavsiyem köylü olmasıdır iyi yemek yapar çocuğuna iyi bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    görücü usulü evlenecek kız kalmadı ki hocam
  • Maalesef kızlar,utangaç efendi adamlardan hoşlanmıyor, nerde züppe varsa onlarla takılıyorlar.
    yani sorun kişiliğinde
  • Boş ver hocam, ne kadar temiz kalırsan karşına o kadar temiz çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Boş ver hocam, ne kadar temiz kalırsan karşına o kadar temiz çıkar.

kesin öyledir kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar müh. veya tıp mı okudun?
  • Tanisma programini kullan .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asosyallik?, utangaçlık?, sosyopatlık?, efendilik? hangi katagoridesin.

• Sosyal mecralarda arabanla fotoğraf at, mekanlarda fotoğraf at, paralı imajı yarat, bol beğeni topla iki güne piyasa kızlarıyla tanışmaya başlarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dursundurmus D kullanıcısına yanıt
    asosyallik ve utangaçlık
  • Kankacım seni sen oldugun icin seven kiz olmadiktan sonra hicbir seyin önemi yok.Yukarida arabayla artistik fotograflar parali bi imaj yarat diyenler olmus.Seni bu yüzden sevecek kizlardan ne hayır gelir bi dusun.Kizlar züppe serseri seviyor diye kisiliginden ödün verirsen gene sen olamazsın,böyle kızlardan da uzak dur zaten.Liseden 25 26 yaslarina kadar serseri tiplerin kucaklarinda ziplarlar sonra bakarlar onlarla gelecegi yok,işi yerinde ellerinde oynatabilecekleri sessiz sakin erkekleri ararlar.

Forumdaki tüm kardeslerime sesleniyorum uzak durun böyle kezbanlardan.Yalniz olmak ; kisiligini ve kendini kaybetmekten iyidir. Özgüvenli olun guçlu bir durusunuz olsun.Sizi sevecek temiz kız er ya da geç gelecektir

• İşiniz gücünüz kız olmuş bu devirde kızlar senin iyi olmana yakışıklı olmana bakmıyor ki artık nerde ipsiz sapsız var nerde dızo var onların peşindeler. Gece 1 gibi balkondaydım çay falan içiyorum o saatte 3 tane kız bir tane oğlanın arkasında gezip duruyorlardı dikkat ettim sürekli dolaşıp durdular oğlanı da görsen tipsiz birşey kızlar var diye ego yapmış kendince belli ediyordu çünkü. Sen kendinden eminsen gerisi boş iyi biriysen iyiliğini bırakma sessiz sakin biriysen hiç bozma elin kızı için değişmeye gerek yok.
  • her insan içgüdüsel olarak kendini beğenir önce şu yakışıklıyım yanılgısından kurtulun. sadece ben değil annem de yakışıklısın dedi dayım arkadaşlar çağataya benzetiyo laflarının arkasına sığınmayın. tipsizsiniz bu kadar basit. tipin gerçekten ortalama üstü olsaydı sessiz bir bidon olarak dursan bile kızlar teklif etmeye tanışmaya gelecekti.
    www.zaytung.com
    Zaytung - 18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor
    http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=80690

• Acele etme kardeşim yanlış insanla bir ömür acı çekeceğine doğru insanı bulmak için bekle elbet o seni bulacaktır bu işler nasip kısmet işi. Karşındaki insanın tatlı sözlerine aldanma sakın uzun süre nişanlı kalıp o kişiyi iyi taniman o kişiyi çözmen gerekiyor dikkatli olmakta fayda var.

• Yakışıklı olduğuna karar veren kim

• hadi tamam tipsiz olduğumuzu kabul ettik diyelim. Yahu arkadaş, hiç mi tipsiz kız yok piyasada? Bütün kızlar mı en az 8/10 ayarında da hiçbirisi mesaj atmaz ya da tinder badoo gibi arkadaşlık programlarında sağa kaydırmaz? Nerede bu çirkin kızlar? 1/10 kızlar nerede? 2/10 kızlar nerede? 3/10 - 4/10 kızlar nerede? Ben bunlara da razıyım ama ne hikmetse bu kızlardan da rağbet göremiyoruz. Bu neden oluyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

hadi tamam tipsiz olduğumuzu kabul ettik diyelim. Yahu arkadaş, hiç mi tipsiz kız yok piyasada? Bütün kızlar mı en az 8/10 ayarında da hiçbirisi mesaj atmaz ya da tinder badoo gibi arkadaşlık programlarında sağa kaydırmaz? Nerede bu çirkin kızlar? 1/10 kızlar nerede? 2/10 kızlar nerede? 3/10 - 4/10 kızlar nerede? Ben bunlara da razıyım ama ne hikmetse bu kızlardan da rağbet göremiyoruz. Bu neden oluyor peki?
    git bir çirkin kız fotosuyla tinder aç bakayım ne tip erkeklerle eşleşeceksin. 2/10 luk kız 8/10 luk türk erkeğiyle yatabilir. instagramda hergün dm den yürüyen abazası olur g*tü kalkar kendini güzel görür. böyle olunca o 2/10luk kezban 4-5/10luk erkeğe bile bakmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.