Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşım olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 23 belli bir yaştan sonra çekilmez hale geliyor. 30 35 gibi görücü evlenirim gibi duruyor bu gidişle. Tipe bakmiyorlar zaten evlenirken de gencliginde hicbir şey yaşayamamak adama koyuyor. Tip yoksa gençliğiniz heba oluyor. Tip yoksa hiç kafa yormamak lazim bu işlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evliliğinde yerli kadınların da canları cehenneme

• Yaşın erken, olur bakalım.

• Bence bir rahatsızlığınız, engeliniz, hastalığınız yoksa çirkin erkek diye bir şey yoktur. Kadınların aksine erkekler çekicilik özelliklerini kadınlar gibi karmaşık tiplemelere bürünerek almaz. Kızlar elde etmek için 40 farklı kişiye bürünür, 40 farklı çeşitte kıyafet giyer, aklını kaybedip orası burası açık şeyler giyer. Belli erkek özellikleri seçip benimsemeye başlarsanız çekici erkekler sınıfına girebilirsiniz. Zira Nejat İşler, Cem Yılmaz gibi çevrenizde pek de bi gideri olmayan hatta sizden daha çirkin adamların karıdan karıya atladığını görmüşsünüzdür. Bunun sebebini hiç düşündünüz mü? Tamam bu adamların parası var ve ünlüler, peki ya çevrenizdeki akranlarınız?

Muhtemelen bir şeyi yanlış yapıyorsunuz çünkü çirkin kız vardır ama çirkin erkek yoktur, tarzsız, ozguvensiz, saftirik vs erkek vardır. Sen hangisisin? Doğru tarzı mı bulamadın, öz güven problemin mi var, fazla mı safsın, belki de doğru çevrede değilsin, çevreni değiştir. Yanındaki arkadaşları değiştir.

Forumda çirkin ve yıkık olduğunu düşünen kullanıcılar foto attıklarında çirkin değil bakımsız, saçı sakalı birbirine girmiş, kilolu vs olduklarını görüyoruz halbuki çirkin değiller. Muhtemelen siz de değilsiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Hocam alakasi yok devir tinder devri.

• Son açtığım konu tam tersi hocam kadınlar tipe o kadar da bakmıyor.

• Tam aynı durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç kız arkadaşım olmadı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini sevmezsen gorucu usuluyle de evlenemezsin

cime git

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

Gym işe yaramiyor.

• Kitap oku yazılım öğren

• Yaş 24 durum aynı

• gyme gidince kizlar uzerine atlamasa bile senin ordan ogrendiklerinle kiz sorunu yasamaman lazim

veya en kotu ihtimal kizlari kafaya takmamayi ogrenmis olman lazim . onlar beni kaybeder kafasina girmeyi ogrenmis olman lazimdi

ama gym ise yaramiyor diye bi cumle kurduguna gore pek de fazla zaman ayirmadin gyme 2 hafta gidip biraktin diye tahmin ediyorum

• Her zaman söylerim GYM BOŞ İŞ.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bomboş konular olsa nolur olmasa ilkel beyin kimyasallarını tatmin etmekten başka bir şeye yaramıyor

• İlki special olur daha iyi

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

Görenler fitness mı yaptın diyor

• ilerde olacak hiç merak etme

• @ponçiklovecraft ağlayıp duruyor erkek bulamıyorum diye.. Ona bir mesaj at istersen.

• 22 yaşındayım araba fslan var ama sosyallik 0. Sadece hafta sonu arkadaşım ile dolaşıyoruz kız nasıl bulunur sorusu hakkında yıllardır somut bir örnek bulamadım gözlemlerime dayanarak işin %90 şans olduğunu düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.