Şimdi Ara

YAHU ACİL YARDIM ????OPEL ASTRA-KİA RİO????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İSKENDERUNDAYIM VE 34 PLAKA İLK SAHİBİ MEMUR İKİNCİ SAHİBİ BİZİM ÇALIŞAN BİR ARKADAŞTAN OPEL ASTRA ELEGANCE 2001 HACBACK KASA 34,500 KM DE OLDUGU SÖYLENEN AMA İSPATLANAMAYAN ( İSTANBUL GEDİZLERDEN ALINMIŞ ARAÇ VE SIFIR ALINMIŞ VE BİR DAHADA UĞRAMAMIŞ ŞİMDİ GELDE KILLANMA BU ARACI 16,800 GİBİ BİR FİYATA KAPATTIM GEÇEN GÜN HEMDE 6 MİLYARI ÇEK OLARAK ARKADAŞLAR,ALDIM İSKENDERUN OPEL SERVİSİ ANILA GÖTÜRDÜM , TAMAM İKİNCİ EL ARACIN UFAK TEFEK BİŞEYLERİ ÇIKAR AMA OPEL ANIL ABİ BU ARABAYI ALIRSAN 2,200 YTL MASRAFI VAR DEDİ NEDİR ONLAR DEDİM;

ÖN SOL ROT MİLİ
    ÖNSAĞ ROT MİLİ
    ARKA EĞZOZ ÇÜRÜMÜŞ TAMAMEN (BENDE BAKTIM DOĞRU DELİK DEŞİK)
    ALT TAMPON FİTİLİ
    DÖRT TEKER KABAK DEĞİŞMELİ (BİRAZ DAHA İDARE EDER BENCE)
    BİJON KAPAGI
    ÖN SAĞ FAR
    ÖN SAĞ FAR AYAR MOTORU
    ÖN SOL FAR AYAR MOTORU
    ARKA CAM FİSKİYE HORTUMU( SU KAÇIRIYOR İÇERİYE)
    TRİGER SETİ (SANKİ KOPTU HAA NEDENSE )

BENDE CANIM SIKILDI FİYATDA İYİYDİ BANA GÖRE HEMDE ÇEKDE VERECEKTİM VADELİ NEYSE BUNLAR SİZCE OPELİN SERVİS ŞİŞİRMESİMİ??ÖZELDE KAÇA YAPILIR?

BENDE ŞİMDİ 2005 MODEL İNTERNETDEN CİLLOP GİBİ BAKTIRDIGIM VE TEMİZ OLAN BİR KİA RİO LS BULDUM 21,500 KM ORJİNAL ARAÇ KİA RİO AMA FISTIK GİBİ NE DERSİNİZ FİYATIDA 13,500 ANLASTIM ARKADASIMDA ALDI KİA SERVİSİNNE BENİM ADIMA GÖTÜRDÜ İZMİR KİA ARAÇ HERŞEYİYLE ORJİNAL TUTULMUYOR BİLİYORUM AMA EN AZINDAN UCUZ VE TEMİZ YAŞI 2 OLAN BİR ARAÇ GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR BEKLİYORUM???

• bu soruna başka forumda cevap verildi arkadaşım.
  • 2004 Rio kullanıyorum.Araç babamın ve diyebilirim ki trafikte araç kullanmasını Rioda öğrendim.18 yaşındayım ve yeri geldi ilk zamanlar yarım debrijaj gezdim ,, yeri geldi gereksiz düşük devirde veya 6500 devirde gezdim ,, yeri geldi arkadaşlarla boş yolunu buldum gazladım ,, yeri geldi el freni çektim.((Yanlış anlaşılmasın hiç doğru şeyler değil ama lise çağları biraz gereksiz gaza gelebiliyo insan))Yani kısacası baya bi hor kullanmama ramen periyodik bakımlar ve sarf malzemeleri haricinde bizi bir kere bile servise uğratmadı ve şu an hiç bi problemi yok.

Bi kere motor çok iyi,, 1.5 98 hp ve sınıfındaki dengi araçlardan çerçektende çok iyi hızlanıyor.
    İçi geniş , bizimki sedan , eğer bide hb ise çok çok daha geniş konforlu olur.
    Yol tutuşu normal kullanım şartlarında sorunsuz ama gereğinden fazla kullanıp saçma hareketler yhapıldığında sürücüsünün hareketlerine paralel olarak oda sana cinslik yapıyo
    2005 model bi araçta ABS olmaması insanın biraz canını sıkıyo ama yine şehir içinde normal kullanımda sorun olacağını sanmıyorum.
    Yanlız biraz fazla yakıt tüketir , ((özellikle dizellerle biraz haşırneşir olunca insanın canını sıkmıyo değil.))

İçeri biraz fazla motor sesi alır ; ABS siz oluşu ve tüketimi haricinde gerçekten çok güzel bi araçtır.0 km sindede , ikinci elindede o sınıfta o fiyata o özellikte bi araba bulamazsın.(Gönül tabi Astra ister ama 6 yaşında bi aracın ne gibi sorunlar çıkaracağı belli olmuyo , sen yazmışsın zaten neler çıkardığını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraçoğlu -- 23 Mayıs 2007; 14:09:51 >

• arkadaşım bence o arabayı biraz daha iyi araştır. Çünkü benzer arabanın sedanını geçen hafta ben 18.000 YTL'ye aldım. Hem de km. 66 de. Ama şurası bir gerçek, sahibi arabaya kız gibi bakmış, en son bakımını da yaptırmış.
    Senin arabanın o kadar ucuz olması servisin söylediği eksiklikleri doğruluyor. bence bir de sağlam bir kaportacıya göster.
  • ikinci el araç almak istiyorsanız bu kadar acele etmenize gerek yok bence...ikinci el piyasasında her zaman daha iyisi bulunur...ama o astrayı almayın..0 alınmış bir araç neden hiç servise uğramamış olsun ki??

kia rio yu da almayın bence..bu sınıfta diğer rakipleriyle rekabet edecek durumda değildir...aynı fiyatlarda ford ve toyota gibi markalarında seçenekleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 24 Mayıs 2007; 0:20:25 >
    Bence aracını iyi bir muayene ettir... Muhtemelen km. ile oynanmış olabilir... Astraların trigger kayışı 60 binde değişir bildiğim kadarıyla ve lastikler imkanı yok 35000 de kabak olsun.... Dikkatli ol derim....

• tek kelime sölicem bırak kardeşim rio yu mio yu gel ben sana o yazdığın listedeki değişimleri 1000 ytl ye yaptırayım serviste buldu kazı düdüklicek hiç özel opel servisi yok mu çevrende illaki vardır 2003 altı opel aracı olupta servise giden bir tek akıllı adam yoktur.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ERESLAN SÖYLEDİKLERİNİ BİLİYORUZ KARDEŞİM KAZ MAZ OYARIM BEN ADAMI KAZIKLASINDA GÖRELİM, OPEL KAZIK AMA ARAIN BU KADAR KUSURU OLMASIDA AN SIKII ARAÇ HER HALUKARDA BANA 18 E GELİYOR ZATEN ÜSTÜME ALMA FASLI HARİÇ BİRDE 34,500 İSPATLANAMIYOR ,ANLADINMI BENİ KAZLIKLA SUÇLAYAN HERŞEYE ATLAYAN KEFAL KARDEŞİM...
  • kusura bakma kardeşim şahsına hitaben kaz maz demedim yanlış anlaşılmasın deyim gibi cümle içerisinde kullandım sadece o kelimeyi km yi anlarlar kardeşim orjinal mi değil mi diye hatta kendin bile anlarsın

mesela tüyo açısından direksiyonuna bak 34 000 km deki astra direksiyonu pütür pütür olur nokta nokta damarları dışa doğru çıkı olur ona dikkat et

2.si pedallarına bak fren ve debriyaj pedalı aşınmışsa araç 50 000 km üzerindedir.

3.sü götür bir servise direkt motorunu ölçtür baksınlar adam söylesin sana kaç km de motor...

4 araç alırken mutlaka ama mutlaka değişen parçası (çamurluk ,motor kaputu vs..) olmamasına dikkat etmelisin 2004 araçda boya 4-5 parçadan fazlaysa yine alma bence...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.