|
-
-
Bende çok düşündüm.Baya begendigim bir modeldi fakat hem km leri yüksek hemde fiyat olarak pahali.
ikinci el accordlar en az 5,6 aydir ilanda takip ediyorum. ülkemizde yüksek km olunca araç satmak gerçekten cok zor .
_____________________________ -
aracı öneririm. ancak yüksek yakıtı göze almanız lazım. ayrıca trim parçaları bulunmuyor. bu yuzden alacağınız aracın kapı kolu, ayna düğmesi, sinyalleri, torpido tuşu gibi plastik kromaj parçaları deforme olmamış ve tam randımanlı çalışıyor olmalı. bulmak hiç kolay değil.
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanKizilBende çok düşündüm.Baya begendigim bir modeldi fakat hem km leri yüksek hemde fiyat olarak pahali.
ikinci el accordlar en az 5,6 aydir ilanda takip ediyorum. ülkemizde yüksek km olunca araç satmak gerçekten cok zor .
Şahinler kapış kapış satıyor
km si yüksek araba satarken çok güçlük çıkarıyor.
istanbul gibi büyük şehirlerde 150-160 bin tl civarı
Polo - corsa - astra - clio gibi araçlar ideal.
uzun yolda performansları idare eder ama bagaj kapasitede yetersiz kalıyolar.
2012-2013 otomatik araba alıyor arkadaşlar
mesela 2012 corsa otomatik km olmuş 181.000 gidip buna 120 bin tl para veriyor.
biyerden başlamak lazım ama araba alırken en fazla 6-7 yıllık 50-60 bin km aşmamış araba tercih ediyorum.
İlk arabam renault clio RXT 2001 benzinli sunrooflu model 61.000 km de almıştım 14.500 tl ye
96.000 de 16.000 tl ye sattım.
2012 yılında 2006 model opel corsa 1.3 dizel aldım 72.000 km de 19.500 tl ye (tam 9 yıl kullandım.)
2021 yılında 73.000 tl ye sattım 143.000 km de aslında az kullanmışım.
2021 yılında 3 ay önce 48.000 km de VW Polo 2017 1.2 sunrooflu aldım 178.000 tl ye otomatik.
(o kadar verilirmi lan poloya diyenler oldu) şuan aynı özelliklerde araba 192-193 e satılıyor.
nasıl pis bir piyasa bilmiyorum.
o yüzden KM si yüksek araba almayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Eylül 2021; 23:27:9 >_____________________________
-
Alınır hocam bende sizinle aynı fikirdeyim bende eski ama d segmenti araç kullanıyorum. 3 günlük dünya teneke gibi b segmenti alacağınıza d alın. Çokta güzel araç sadece direksiyon tertibatı problem yaratıyor onu mutlaka sorun perblemin t detayını bilmiyorum birde yedek parça aşırı pahalı. Arkadaşım da vardı 2.4 motoru 320bin km de sattı. Birde yedek parça gerçekten pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler