Şimdi Ara

yağlı saçlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saçlarım çabuk yağlanıyor. iki günde yemeklik yağı sürmüşüm kafama gibi oluyor nasıl çözerim bu sorunu.

• banada lazım hangi şampuan kullancağımı şaşırdım
  • head and shoulders kulalnıyom kepeğe karşı birebir de. sağlanmayı çözmüyor. üst üste iki farklı şampuanla yıkıyacaz heralde :S
  • benimde öyle bide acaip kepek var bende şampuandan galiba
  • büyük ihtimal saçlarınla çok oynuyorsun farkında olmadan..bunu azalt önce

bide saçlarını çok uzatma..uzatırsan daha yağlı gözükür
  • Saçlarınızı olabildiğince kısa tutmaya bakın.Şampuanla az da olsa önlersiniz! Birazda bünye meselesi durdurmak zor :S
  • bende aynı dertten muzdaribim

(saç tellerim ince)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlarda saç dökülmesi
    3 hafta önce açıldı
    Alnım çok yağlanıyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende clear men kullanıyorum. sacım yaglı degil ama kepekli. Saçım Baya uzun
  •  yağlı saçlar.
  • bende clear kulanıyorum, kepeğe karşı birebir ama 2gün sonra saçlarım baya bi yağlanıyor...
  • Saçını kısa kestir baya 3-5 numara o ara haftada 2 kez falan yıka o tempoyla devam et düzelir bence döngü ..
  • Hergün yıkıyorum her sabah
  • Head and Shoulders ve Ketoral(Tıbbi şampuan her yerden bulamazsınız.)

Yine 3 günde yağlanıyor ama zaten haftada 3 4 kere banyoya girdiğim için sorun yok. Sıfır kepek. Saçlarım da uzun. Kızlar hasta saçıma
  • my name is stonekafa and I use clear for men
  • saçımı 4 numara kestiriyorum. hem yağlanma olmuyor, hem kepek olmuyor, hem bakımı kolay oluyor, hem gusul abdesti almak kolaylaşıyor, hem dökülme olmuyor, hem ferah ferah iyi geliyor.

3-4-5 numaradan birini kestir.
  • benim de saçlar dökülüyor ne yapmam gerekiyor
  • hergün yıkayın yoksa yağlanır kaşınır kaşıyınca zarar verir ve dökülür en iyisi yağlanmasına engel olmak için hergün yıkamak ...

bu arada aslında avantajlarıda var bizim evde annem ve en yağlı saça sahibiz evde yağ bittiği zaman saçımızdan yardım alıyoruz bazen sırf yağ biriktirmek için saçımızı 1 ay hiç yıkamayız sonuçta beleş yağ hele saç yağlı yumurta gibisi yok(arada kıl karışsada sorun olmuyor ee olsun o kadar)
  • Yeşil Zeytinyağlı Sabun kullanıyorum Ben.
  • kepek önleyici bir ilaç var şampuan şeklinde eczanelerde satılıyor ben 1 defa kullandım kepekten eser kalmadı ama bu kepeksizlik süresi ortalama 2_3 ay sürüyor galiba ilacı düzenli kullanmak lazım
  • Ketoral kullanıyorum.Etkisini anlayamadım ama doktor verdigi için kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.