bende clear men kullanıyorum. sacım yaglı degil ama kepekli. Saçım Baya uzun
bende clear kulanıyorum, kepeğe karşı birebir ama 2gün sonra saçlarım baya bi yağlanıyor...
Saçını kısa kestir baya 3-5 numara o ara haftada 2 kez falan yıka o tempoyla devam et düzelir bence döngü ..
Hergün yıkıyorum her sabah
Head and Shoulders ve Ketoral(Tıbbi şampuan her yerden bulamazsınız.)
Yine 3 günde yağlanıyor ama zaten haftada 3 4 kere banyoya girdiğim için sorun yok. Sıfır kepek. Saçlarım da uzun. Kızlar hasta saçıma
my name is stonekafa and I use clear for men
saçımı 4 numara kestiriyorum. hem yağlanma olmuyor, hem kepek olmuyor, hem bakımı kolay oluyor, hem gusul abdesti almak kolaylaşıyor, hem dökülme olmuyor, hem ferah ferah iyi geliyor.
3-4-5 numaradan birini kestir.
benim de saçlar dökülüyor ne yapmam gerekiyor
hergün yıkayın yoksa yağlanır kaşınır kaşıyınca zarar verir ve dökülür en iyisi yağlanmasına engel olmak için hergün yıkamak ...
bu arada aslında avantajlarıda var bizim evde annem ve en yağlı saça sahibiz evde yağ bittiği zaman saçımızdan yardım alıyoruz bazen sırf yağ biriktirmek için saçımızı 1 ay hiç yıkamayız sonuçta beleş yağ hele saç yağlı yumurta gibisi yok(arada kıl karışsada sorun olmuyor ee olsun o kadar)
Yeşil Zeytinyağlı Sabun kullanıyorum Ben.
kepek önleyici bir ilaç var şampuan şeklinde eczanelerde satılıyor ben 1 defa kullandım kepekten eser kalmadı ama bu kepeksizlik süresi ortalama 2_3 ay sürüyor galiba ilacı düzenli kullanmak lazım
Ketoral kullanıyorum.Etkisini anlayamadım ama doktor verdigi için kullanıyorum.