Şimdi Ara

BİRİSİNİ TAKİP ETMEK ve TAKİP EDİLDİĞİNİ ANLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gündelik hayatta birinin seni izlediğini, takip ettiğini nasıl anlarsın ? o tür durumlarda ne yapmak gerekir?

Birisini izlemek, takip etmek için nasıl davranmalıyız. izlediğimiz kişi anlamadan nasıl bu işi yaparız.

Bana detaylı bilgi verebilecek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Takip Edildiğini Nasıl Anlarsın?

Gerçek hayatta takip edildiğinden şüphelenmek ürkütücü bir deneyim olabilir. İşte takip edildiğini anlamanın bazı işaretleri:

• Garip Birini Birden Fazla Kez Görüyorsun: Günün farklı saatlerinde veya farklı yerlerde aynı kişiyi tekrar tekrar görüyorsan, bu takip edildiğinin bir işareti olabilir.
    • Bir Araba Seni Yakından Takip Ediyor: Yolda sürerken bir arabanın seni anormal derecede yakından takip ettiğini fark edersen, bu takip edildiğine dair bir ipucu olabilir.
    • Yürüdüğünde veya Koştuğunda Birisi Seni İzliyor: Yürüdüğün veya koştuğun sırada arkanda birinin seni takip ettiğini hissediyorsan, gerçeğini öğrenmek için hızlanabilir veya yön değiştirebilirsin.
    • Telefonun veya Sosyal Medya Hesapların Hacklendi: Telefonun veya sosyal medya hesapların hacklendiyse, takipçilerinin hareketlerini takip etmek için bunları kullanmaları mümkün olabilir.
    • Evine veya İşyerine Yakınında Şüpheli Kişiler: Evine veya işyerine yakınında tanımadığın kişiler dolaşıyorsa veya şüpheli araçlar park ediyorsa, bu takip edildiğinin bir işareti olabilir.
    • Garip Telefon Aramaları veya Mesajlar: Tanımadığın numaralardan gelen garip telefon aramaları veya mesajlar alıyorsan, bu takip edildiğine dair bir uyarı olabilir.

Takip edildiğinden şüpheleniyorsan, sakin kalmak ve aşağıdaki adımları atmak önemlidir:

• Güvendiğin bir arkadaşına, aile üyene veya polise durumu bildir.
    • Olayı polise bildirmeyi düşün.
    • Konumunu ve takip eden kişinin tanımını not et.
    • Mümkün olduğunca kalabalık ortamlarda kal.
    • Gerekirse güvenli bir yere sığın.

Takip edildiğini anlamak zor olabilir, ancak işaretlere dikkat etmek ve gerekli önlemleri almak önemlidir. Güvenliğin her şeyden önce gelir ve takip edildiğinden şüpheleniyorsan, derhal harekete geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yav arkadaş bi insanda cevap vermez mi da
  • Savcılığa sevk ettim ben, uğraşmayın siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paronayaklığı bir kenara bırakırsak insanlar sezgisel olarak izlendiğini fark edebilir.

Hatta bunun üzerine yapılmış deneyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakata -- 27 Mayıs 2015; 18:10:29 >
  • ya bana genel maddeler halinde konusabilecek anlatabilecek kimse yok mudur
  • Bir adamı bir kez görürsem tesadüf derim. İkinci kez görürsem... Diye devam eden polat alemdar sözü

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Bir adamı bir kez görürsem tesadüf derim. İkinci kez görürsem... Diye devam eden polat alemdar sözü

Alphonse Gabriel Capone olmasın o?

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Bir adamı bir kez görürsem tesadüf derim. İkinci kez görürsem... Diye devam eden polat alemdar sözü

Ah siz araştırmaktan korkan insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 29 Mayıs 2015; 7:06:54 >
  • Yolumu değüştiririm mesela karşı kaldırıma felan geçerim o geçerse... (başıma geldi...)

• Yahu mobildeyim sabahın altısı duşa girmeden aceleyle

• nolcak takip ediyosa indiririz zaten bi ıslık çalsam 50 si gelir arkama dizilir
  • Takip edildiğinden şüphelendiğinde dön dolaş aynı yere gel hala peşindeyse takip ediliyorsun dön ağzına çak
  • o konuda sıkıntı yok zaten.. takip edildiğim zaman hemen anlarım da, bana yine de madde halinde detaylı bilgi lazım ha birde birini takip edeceğimiz zaman nasıl takip etmeliyiz?
  • Bir kere takip edildim. Çok ciddi miydi, rastlantı mıydı hala emin olamamakla beraber birkaç binanın etrafını dolaşmama rağmen aynı insanların hala arkamda olduğunu görünce şüphelendim, bir köşede kalabalığın arasına karışıp önceki döndüğüm yerden dönmeyerek en yakındaki bakkalın içine girdim öyle atlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-555EB232C -- 30 Mayıs 2015; 0:14:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.