Şimdi Ara

Yağlı saç için hangi şampuan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara otacının 10 bitki özlü olanı kullanıyordum doğal diye ama saçı kazık gibi yapıyor. Sonra pantene aqua light aldım yine aynı. Saçımı uzatıyorum, bu şampuanlar saçı sertleştirdiği için rüzgar vurunca saçım kabarıyor ve yatmıyor. Deneyimlerinizi paylaşın

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bir ara otacının 10 bitki özlü olanı kullanıyordum doğal diye ama saçı kazık gibi yapıyor. Sonra pantene aqua light aldım yine aynı. Saçımı uzatıyorum, bu şampuanlar saçı sertleştirdiği için rüzgar vurunca saçım kabarıyor ve yatmıyor. Deneyimlerinizi paylaşın

bilen yokmu ?
    aynı sorundan bende muzdaribim
  • takip
  • Aynı sorundan bende muzdaribim bende aqua light kullanmıştım pek faydası olmadı kabarma sorununu 20 günde bir falan ara makas attırarak önlüyorum bu seferde saçlarım çok dökülüyor , kullandığım şampuanlar arasında yağlanmaya ve kabarmaya diğerlerine göre daha iyi sonuç veren Clear men hızlı stil oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 17 Eylül 2012; 16:23:11 >
  • loreal elseve çabuk yağlanan saçlar için. Ben bunu kullanıyorum kabartıp sertleştirmiyor denemeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Aynı sorundan bende muzdaribim bende aqua light kullanmıştım pek faydası olmadı kabarma sorununu 20 günde bir falan ara makas attırarak önlüyorum bu seferde saçlarım çok dökülüyor , kullandığım şampuanlar arasında yağlanmaya ve kabarmaya diğerlerine göre daha iyi sonuç veren Clear men hızlı stil oldu.

Askerdeyken clear kullanmıştım ve gözlerimi çok yakmıştı. Hatta göz yakması konusunda da internette şikayetler görmüştüm.
  • Head&shoulders spor ferahlığı.Saçlarım hafif yağlıydı,az dökülüyordu,çok az kepek vardı.Şuanda hiçbiri yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Aynı sorundan bende muzdaribim bende aqua light kullanmıştım pek faydası olmadı kabarma sorununu 20 günde bir falan ara makas attırarak önlüyorum bu seferde saçlarım çok dökülüyor , kullandığım şampuanlar arasında yağlanmaya ve kabarmaya diğerlerine göre daha iyi sonuç veren Clear men hızlı stil oldu.

Askerdeyken clear kullanmıştım ve gözlerimi çok yakmıştı. Hatta göz yakması konusunda da internette şikayetler görmüştüm.

Clear men çeşitleri benim gözümü hiç yakmadı ama normal Clear şampuanlar yakıyor ve çabuk yağlandırıyor

•  Yağlı saç için hangi şampuan?

İşsiz gibi banyodan getirdim fotoğraf çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 17 Eylül 2012; 16:35:05 >
  • Geç yağlandırması pek önemli değil hergün yıkarım. Saçımı sertleştirmemesi lazım yani savrulan saçlar karışsada yerine inmesi lazım ama sönmek yerine fön çekilmiş gibi oluyor Jöle vs. şekillendirici kullanmayı sevmiyorum, bu arada saçım dalgalı. Mesela aqua light ile yıkadıktan sonra elimi saçıma sürdüğümde gıcır gıcır ses çıkıyor o kadar sert yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Yağlı saç için hangi şampuan?

İşsiz gibi banyodan getirdim fotoğraf çektim.

kullanıyorum. işe yaramadı bende.

hangi şampuanı kullanırsam kullanayım hep aynı: yıkadıktan sonraki ilk gün orta derece yağlı, 2. gün çok yağlı.
    şampuan normal saçlar için olsun, ince telli saçlar için olsun hep aynı, farketmiyor...

• Evet, yağlı saçlar için sertleştirmeyen şampuan aranıyor Geç yağlandırması mühim değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.