Şimdi Ara

Sakal için hangi tıraş makinası ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kirli sakal seven bir öğrenci kardeşiniz/abinizim geçenlerde makinanın şarjı bitti ve kapandı daha da açılmadı.

Fiyatlara baktım çok fazla pahalılar bir makina 150 civarı olur mu yahu

Herneyse sonra berbere gittim tıraş oldum gitmişken birde sorayım dedim internette 40-50 tllik ürünü 75e kitlemeye çalıştı.

Kısacası liste yaptım sizce hangisini almalıyım, kullanan var mı bu ürünleri?
    http://www.hepsiburada.com/powertec-rfc-258-tras-makinasi-p-HBV00000392ZV (Berberin önerdiği ve 75 tl dediği makine)
    http://www.hepsiburada.com/hobimtek-profesyonel-kuafor-sac-sakal-berber-tiras-makinesi-erkek-bakim-sarjli-tras-seti-p-HBV0000027SXW (Bu cihazda üstekiyle aynı gibi pek farkını görmedim)
    http://www.hepsiburada.com/hobimtek-profesyonel-kuafor-sac-sakal-berber-tiras-makinesi-erkek-bakim-sarjli-tras-seti-p-HBV0000027SXW (Bu tam aradığım bir şey hem gögüs bacak kıllarımı alabilirim ama acaba sakalımı kıslatmaya uygun mudur )

Sizin önereceğiniz ürünler var ise paylaşırsanız sevinirim.

• phılıps ten şaşma...!!!
  • Makineler pahalı ama buna değer. 30 liralık makine de kullandım 130 liralık makine de. Ama pahalı olanın kalitesini hissediyorsun, farkı görebiliyorsun. Eğer bu işe gireceksen pahalı olanı al derim. Daha uzun süre kullanırsın, daha iyi verim alırsın. Sonuçta o makineyi sen kullanacaksın ve bunun için mutlu olmalısın yoksa birkaç kullanımdan sonra kenara atarsın (ben yaşadım).
    Şuan bende Moser 1400 var. Alman malı, kendini kanıtlamış köklü bir marka.Hem saç hem sakal traşı oluyorum. Kablolu bir makine ama bence bu daha iyi çünkü şarja takmaya hiç uğraşmıyorsun, tıraşın yarısında şarjı bitmiyor (bunu da yaşamıştım önceden :D). Dediğim gibi marka iyi olduğundan kalite 'buradayım' diyor. 7-8 aydır saç tıraşımı kendim oluyorum, sakalları düzeltiyorum. Saçları hep 3 numaraya vurduğum için sıkıntı olmuyordu ama şuan uzatmaya karar verdim ve nasıl makas atacağımı düşünüyorum :D Yine de ben bu süre zarfında berbere para vermediğim için makinenin ücretini hayli hayli çıkardım hatta üstüne kar ettim. Bununla beraber berberin kafamı evirip çevirme zulmünü yaşamadım ya da hiç sıra beklemedim :D

• Braun cruzer serisi güzel.
    150 200 tl nin altına düşme, her zaman kullanacağın, her gün yüzüne süreceğin bir alet bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Makineler pahalı ama buna değer. 30 liralık makine de kullandım 130 liralık makine de. Ama pahalı olanın kalitesini hissediyorsun, farkı görebiliyorsun. Eğer bu işe gireceksen pahalı olanı al derim. Daha uzun süre kullanırsın, daha iyi verim alırsın. Sonuçta o makineyi sen kullanacaksın ve bunun için mutlu olmalısın yoksa birkaç kullanımdan sonra kenara atarsın (ben yaşadım).
    Şuan bende Moser 1400 var. Alman malı, kendini kanıtlamış köklü bir marka.Hem saç hem sakal traşı oluyorum. Kablolu bir makine ama bence bu daha iyi çünkü şarja takmaya hiç uğraşmıyorsun, tıraşın yarısında şarjı bitmiyor (bunu da yaşamıştım önceden :D). Dediğim gibi marka iyi olduğundan kalite 'buradayım' diyor. 7-8 aydır saç tıraşımı kendim oluyorum, sakalları düzeltiyorum. Saçları hep 3 numaraya vurduğum için sıkıntı olmuyordu ama şuan uzatmaya karar verdim ve nasıl makas atacağımı düşünüyorum :D Yine de ben bu süre zarfında berbere para vermediğim için makinenin ücretini hayli hayli çıkardım hatta üstüne kar ettim. Bununla beraber berberin kafamı evirip çevirme zulmünü yaşamadım ya da hiç sıra beklemedim :D

Saçı nasıl kendin yapıyorsunuz yahu
    Faulleri düzeltirim tamam da,gerisini sevseler yapamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Hocam kenarları 2, üstü ve arkayı 3 numara ile kesiyorum. Sonra bu 30 liralık dediğim makine ile ensenin kenarlarını düzeltiyorum.

Ben hep kısa kestirmeye başlamıştım. Baktım 10 dakikalık işe 20 hatta bitanesi 25 tl istedi. 25 verdiğim günden beri kendim kesiyorum :D Yani kendimi bunu yapmak için zorladım. İlk tıraş biraz zordu ama ikinci ve sonrası tamamdır :D Tam saçlar şekil verilecek düzeye geldiğinde yanları makine ile aldım. Okulda sıhhatler olsun, saçın güzel olmuş dediler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GND_ Hangi modelini önerirsiniz ?

@CharlieSelim Ben saç tıraşı değilde sakalımı kısaltmak ve gögüs kıllarımı almak için kullanıcam ama karar veremedim bir türlü berberler aynı ürünle kaç kişiyi tıraş ediyorlar aslında bu konuda aklımı çeliyor

@dgo_cr7 Hocam bende BRAUN SERIES 1-190 var pek memnun değilim açıkçası cruzer nasıldır uzun sakalı kısaltabilir mi ? Bende ki uzun kılları almıyor aksine kısa tüyleri alıyor buda benim için kullanışsız oluyor bende sakal kenarlarındaki elmacık kemiğinin oradaki kıllar için kullanıyorum. Cruzer nasıldır uzun tüyler konusunda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

@GND_ Hangi modelini önerirsiniz ?

@CharlieSelim Ben saç tıraşı değilde sakalımı kısaltmak ve gögüs kıllarımı almak için kullanıcam ama karar veremedim bir türlü berberler aynı ürünle kaç kişiyi tıraş ediyorlar aslında bu konuda aklımı çeliyor

@dgo_cr7 Hocam bende BRAUN SERIES 1-190 var pek memnun değilim açıkçası cruzer nasıldır uzun sakalı kısaltabilir mi ? Bende ki uzun kılları almıyor aksine kısa tüyleri alıyor buda benim için kullanışsız oluyor bende sakal kenarlarındaki elmacık kemiğinin oradaki kıllar için kullanıyorum. Cruzer nasıldır uzun tüyler konusunda ?

cruzer daha farklı.
    saç/sakal.
    sakalı sıfırlamaz. kirli sakal gibi bırakıyor. uzun sakalı da saçı da keser. Berberlerdeki makineler gibi.

• @dgo_cr7 Şimdi fark ettim bi geniş makineleri varmış birde cruzer gibi ince olan saç sakal için olanlardan. Ama bu cruzer hiç bi mağazanın stoklarında gözükmüyor.

Onun yerine bunu bulabildimhttps://www.teknosa.com/urunler/120240855/braun-bt3020-sakal-kesme-ve-sekillendirme-makinesi

Birde philipsin bu modeli var benzerhttps://www.teknosa.com/urunler/120240883/philips-mg371015-6-baslik-erkek-bakim-kiti

Bunlar nasıldır sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

@dgo_cr7 Şimdi fark ettim bi geniş makineleri varmış birde cruzer gibi ince olan saç sakal için olanlardan. Ama bu cruzer hiç bi mağazanın stoklarında gözükmüyor.

Onun yerine bunu bulabildimhttps://www.teknosa.com/urunler/120240855/braun-bt3020-sakal-kesme-ve-sekillendirme-makinesi

Birde philipsin bu modeli var benzerhttps://www.teknosa.com/urunler/120240883/philips-mg371015-6-baslik-erkek-bakim-kiti

Bunlar nasıldır sizce ?

braun olan iyi gibi.
    bendeki braun cruzer blade 5.
    eksi bir model olmalı. 5-6 sene oldu alalı.
    bu daha iyidir.
    yıkanabilir olması ve şarj süresi de önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 3 Aralık 2017; 21:46:9 >

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam biraz daha bakınıp en kısa zamanda alacağım o zaman hayırlı akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.