Şimdi Ara

Yabancı yatırımcılar Türkiye ile neden ilgilenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı yabancı yatırımcıları takip ediyorum Türkiye'de çok fırsatlar olduğunu falan konuşuyorlar. Türkiye ile ilgileniyorlar. Aslında Almanya yada Amerika daha cazip ama Türkiye'de ucuza işçi çalıştırabiliyorlar. Bu duruma sinir oluyorum. Sözde milliyetçi vatansever siyasetçilerimizden biri çıkıpta demiyor ki benim vatandaşım da yurtdışında aynı işi yapan kadar maaş almaya layık. Bunu göze alamıyorsanız bu ülkede yeriniz yok diyemiyor. Dese bakalım bu yatırımcılar yine Türkiye ile ilgilenecekler mi?

• Biz ne zaman haftada 35 saat, ağır koşulları olmayan, 500 Euro maaşla başlayabileceğimiz bir ülkeye kavuşacağız? Ne zaman mültecilerden sıra bize gelecek merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de asgari ücretle çalıştırdığın bir işçinin dolar bazında maliyeti sadece ve sadece 500 dolar, üstelik bu ülke Avrupa'nın dibinde, hiçbir ulaşım sorunu yok.

Daha da önemlisi bu ülkedeki siyasetçileri rüşvetle satın alıp her türlü usulsüzlüğü yapmak kolay, e ben olsam ben de yatırım yapardım.
  • Halkı enayi olduğu için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı yatırımcı dediğiniz şey; hükümeti destekleyen küresel güçlerden başka bir şey değildir. Bu gerçeğe göre yorum yapmakta fayda var.
  • pişşşt yaklaş aramızda kalsın forumdaki çoğu kişi bilmez, ki bilseler de istifade edecek gerekli argümanları yok bak şincik Türkiye % kaçla borçlanıyo ort %13, Hollanda binde 7 evet evet binde 7 meseleyi anladın umuduyla kimseye anlatma ama bırak onlar kur bu olmuş şu olmuş, asgari ücret falan filan...

• tavuk dönerin 8 lira olduğu yerden neler kaldırabileceklerini düşünüp el atmak istemeleri kadar normal bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yabancı yatırımcı adama iş veriyor. Yatırımcıya bu ülkede yerin yok desin de daş mı yesin işçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 3 Mayıs 2018; 20:43:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.