Şimdi Ara

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lehman4499

quote:

Orijinalden alıntı: Pipicik

quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan4499

quote:

bırak korktu desinler hayatından daha mı önemli ?

İleri derece astım hastasıyım derken ölecek kadar degil kavga zor edıyorum yani bide konu saptı sanırım nabmam lazım dıyorum kavgada bir hareket yapayımkı uzun surmeden bıtsın yoksa hemen yoruluyorum... direk kafamı caksam acaba :)

Öncelikle allah şifa versin, hocam ne olursa olsun bence girme kavgaya çünkü yanı akıllı adamın yapacağı iş değil kavga ne zamanda yaşıyoruz ? Boş yere dert tasa bela.. Ama illaki gircem diyorsan adamı paket et.Boşluğuna vur ama mesuliyet kabul etmem yada netden aikido tekniklerine bak tek tük faydası olacaktır güç istemeden herkesi paket ettiren hareketleri var. Anlatmak istediğim yani hiç boğuşma güreşme direk vur kıvransın ki sen zor durumda kalma. Sigarayıda en yakın zamanda bırak

Kardeş cok haklısın böle bir yorum arıyordum boğusursam hemen yorulum öksürürüm direk vurmam lazım dogru dıyorsunuz kavgaya gırme dıyorsunuz bu arkadas faceden etmedıgını bırakmadı ben bu adamdam korkarsam şerefsizliktir ve dinimiz öneriyor "Cesur ol" "Müslüman ALLAH'tan baska kımseden korkmaz" bana 2 sene önce Kuran Kursunda Hoca demişti "Hiçbir Müslüman kendı yasıtlarından korkmaz aynı boyda aynı kalıptaysan ediceksin kavga" bu cocuk benden iri degil eşit gibi bişiyiz anlaman lazım benı usta

O zaman hocam dediğim aikido tekniklerine bi bakmanı öneririm birde ilk vuruşu sen yap

• quote:

Selamun Aleyküm Arkadaslar
    Ben İleri derece Astım hastasıyım arkadaslar cesaret var elhamdurillah teke tekten kesinlikle korkmam Ama ileri derece Astım hastasıyım ve sigara iciyorum bu yuzden kavgaya baslar baslamaz öksürük krizine giriyorum ve cok yoruluyorum arkadaslarla sakasına güreşirken bile başlar başlamaz yoruluyorum ve biriyle bu sömestır tatili bitsin okulda teke tek kavgaya cıkıcaz anlaştık ama Astım hastası oldugum ıcın nabmam lazım sigarada iciyorum ama bu 15 gun ıcmıcem kavga etmek ıcın arkadaslar eved nabmam lazım Ya baslar baslamaz bir hareket yapıyımkı kalkamasın yerden ama ciddi mesajlar ve yardımlarınızı beklıyorum sımdıden saolun Selametle....

1 fırt Ventolin çek , sonra boşluğuna yumruk at daha sonra Allah ne verdiyse...
  • sigara candırda boşver sen hastaymışsın kardeş bırak icme. ha ama şimdi camelimi yakarım
  • Burnuna geçir kafayı kırılsın burnu acıdan kalkamaz bile yerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 25 Ocak 2012; 2:18:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan4499

quote:

İleri derece astım hastasıyım derken ölecek kadar degil kavga zor edıyorum yani bide konu saptı sanırım nabmam lazım dıyorum kavgada bir hareket yapayımkı uzun surmeden bıtsın yoksa hemen yoruluyorum... direk kafamı caksam acaba :)

Öncelikle allah şifa versin, hocam ne olursa olsun bence girme kavgaya çünkü yanı akıllı adamın yapacağı iş değil kavga ne zamanda yaşıyoruz ? Boş yere dert tasa bela.. Ama illaki gircem diyorsan adamı paket et.Boşluğuna vur ama mesuliyet kabul etmem yada netden aikido tekniklerine bak tek tük faydası olacaktır güç istemeden herkesi paket ettiren hareketleri var. Anlatmak istediğim yani hiç boğuşma güreşme direk vur kıvransın ki sen zor durumda kalma. Sigarayıda en yakın zamanda bırak

Kardeş cok haklısın böle bir yorum arıyordum boğusursam hemen yorulum öksürürüm direk vurmam lazım dogru dıyorsunuz kavgaya gırme dıyorsunuz bu arkadas faceden etmedıgını bırakmadı ben bu adamdam korkarsam şerefsizliktir ve dinimiz öneriyor "Cesur ol" "Müslüman ALLAH'tan baska kımseden korkmaz" bana 2 sene önce Kuran Kursunda Hoca demişti "Hiçbir Müslüman kendı yasıtlarından korkmaz aynı boyda aynı kalıptaysan ediceksin kavga" bu cocuk benden iri degil eşit gibi bişiyiz anlaman lazım benı usta

O zaman hocam dediğim aikido tekniklerine bi bakmanı öneririm birde ilk vuruşu sen yap

1 yıl aikido yapsan kavgada sökmez bakmakla olmuyor aikidoyu kullanacak dereceye gelmek yıllar ister

• Ölebilirsin saçmalama.
    Diğer elemanıda yok yere katil edersin.
  • Çok yaşamazsın gibi. Ufaksın daha , bu yaştan sigara , üstüne astım. 40'ı görürsen tüm birikiminle kurban kestirip fakirlere dağıtırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Alın bunları bscye

replik potansiyeli var
  • Arkadaslar siz kavga etmeyın dıyorsunuz ama kesinlikle edicez acayıp dalastık ve yasımda kucuk degıl 17 yasındayım ve belkı okulda bırbırımızı gördugumuz gıbı kavga edıcegız etmeme oranımız %1 gibi bişi emin olun ve bende kaçmak ıstemıyorum ve bir arkadas yazmıs aikido yap videolarını ızledım evet egıtım gerekıyor valla bende gözlükte var sizce gözlüklemi kavga edeyım yoksa gözlügü birine verıpmi edeyim ama gözlüksüz gözlerim sulanıyor heryer bulanık oluyor 3 yıldır gözluk kullanıyorum gözluksuz duramıyorum ?
  • quote:

quote:

En basitinden göğüs boşluğu ve gırtlağına sıkı bir yumruk, bu bölgelere vurduğun zaman adamın zaten hayatı kararır. Sonra 20 dk ya da yarım saat adam dövüşemez ister döversin ister dövmezsin orası sana kalmış. Artık bu yumruğu atmak senin hünerilerine bağlı, ilk vuranda sen olmak zorundasın. Madem ayarlanmış bir kavga kesin dövüşeceksin, gel bi konuşalım diyerek çağır ve indir.

• Orijinalden alıntı: lehman4499

Ben İleri derece Astım hastasıyım arkadaslar cesaret varelhamdurillah teke tekten kesinlikle korkmam Ama ileri derece Astım hastasıyım ve sigara iciyorum bu yuzden kavgaya baslar baslamaz öksürük krizine giriyorum ve cok yoruluyorum arkadaslarla sakasına güreşirken bile başlar başlamaz yoruluyorum ve biriyle bu sömestır tatili bitsin okulda teke tek kavgaya cıkıcaz anlaştık ama Astım hastası oldugum ıcın nabmam lazım sigarada iciyorum ama bu 15 gun ıcmıcem kavga etmek ıcın arkadaslar eved nabmam lazım Ya baslar baslamaz bir hareket yapıyımkı kalkamasın yerden ama ciddi mesajlar ve yardımlarınızı beklıyorum sımdıden saolun Selametle....

15 Günde konuşmanı düzelt türkçeyi çöz.

• Astım hastası olmanı, sigara içmeni geçtim de, bir insan huzurlu bir biçimde yaşamak varken neden illa hayatını zehir etmek için başkalarıyla çatışır, kavga eder anlamıyorum.
  • Kardeş inan bana bende öle olmasını isterdim hem astımım hem gözlüklüyüm ben 2-0 geride baslıyorum ve stres vesayre evet ınsan için kötü durum ama okadar şerefsiz insanlar varki siz bir defa başınızı eğip ses cıkarmadıgınızda hep ezerler sizi bunu ben yasadım siz ne kadar kavga etmek ıstemesenızde mecbur kalıyorsunuz...
  • Orijinalden alıntı: musdroo

Ben İleri derece Astım hastasıyım arkadaslar cesaret varelhamdurillah teke tekten kesinlikle korkmam Ama ileri derece Astım hastasıyım ve sigara iciyorum bu yuzden kavgaya baslar baslamaz öksürük krizine giriyorum ve cok yoruluyorum arkadaslarla sakasına güreşirken bile başlar başlamaz yoruluyorum ve biriyle bu sömestır tatili bitsin okulda teke tek kavgaya cıkıcaz anlaştık ama Astım hastası oldugum ıcın nabmam lazım sigarada iciyorum ama bu 15 gun ıcmıcem kavga etmek ıcın arkadaslar eved nabmam lazım Ya baslar baslamaz bir hareket yapıyımkı kalkamasın yerden ama ciddi mesajlar ve yardımlarınızı beklıyorum sımdıden saolun Selametle....

15 Günde konuşmanı düzelt Türkçeyi çöz.

• Orijinalden alıntı: bozoklar

Orijinalden alıntı: musdroo

15 Günde konuşmanı düzelt Türkçeyi çöz.

15 Günde konuşmanı düzelt Türkçe'yi çöz.

• bende alerjik astım hastası idim. ota b*ka alerjim vardı. yazları uzun süre yüzmem ve yıl içerisinde yürüyüş yapmamla nefes almada hiç bir problem yaşamadım. iğne oluo musun bilmiorum ama benim yaptıklarımı yap ve sigarayı azalt mutlaka.

kuranda sana ne dediyse o hoca onun ben taaa dinde müslüman müslüman kardeşiyle kavga etmez diyor açık net.

kavga edicem diosunda bakalım diğer eleman gelip sana bişi dicek mi?

not: sakın boşluğuna ya da göğüsüne darbe alma. vurucaksanda yumruğuna yumruk at. bide arkadaşlarına araya girmelerini söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

bende alerjik astım hastası idim. ota b*ka alerjim vardı. yazları uzun süre yüzmem ve yıl içerisinde yürüyüş yapmamla nefes almada hiç bir problem yaşamadım. iğne oluo musun bilmiorum ama benim yaptıklarımı yap ve sigarayı azalt mutlaka.

kuranda sana ne dediyse o hoca onun ben taaa dinde müslüman müslüman kardeşiyle kavga etmez diyor açık net.

kavga edicem diosunda bakalım diğer eleman gelip sana bişi dicek mi?

not: sakın boşluğuna ya da göğüsüne darbe alma. vurucaksanda yumruğuna yumruk at. bide arkadaşlarına araya girmelerini söyle.

Yorumun ıcın öncelıkte tesekkur ederım Bende soguk alerjiside var yüzemiyorum :D Bir kere ölümden döndüm suya girmiyorum :D Kardeş o bişi demeden demeyecegım ama inan %99 kavga olucak yeminli gibi bişiyiz ve bende o iti dövmek istiyorum ama işte ileri derece astım hastasıyım ve gözlüklüyüm gözlüksüzde gözlerim bulanıyor basım dönuyor dayak yemekten suratımda iz cıkmasından korkuyorum kavga etmekten degıl

• Yumrukla öldür
  • Tanrı seni kutsasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et-ete-degmeli

Astımın tedavisi var bildiğim kadarıyla bi çocukluk arkadaşım atlatmıştı ama yine de kendini kollaması falan gerekiyormuş

Gel gelelim sen bir de üstüne sigara içiyorsun... Bence astımdan değil ama zihniyetinden dolayı kireçlenip gömülmelisin...

Aynen.

Bana göre kendi düşen ağlamaz. Bile bile kendini ateşe atmışsın sigara içerek.

Ayrıca kavga edeceğin kişinin beline piot kalem saplarsan onu alt edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.