Şimdi Ara

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oksijen tüpüyle gir kavgaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lehman4499

Selamun Aleyküm Arkadaslar
    Ben İleri derece Astım hastasıyım arkadaslar cesaret var elhamdurillah teke tekten kesinlikle korkmam Ama ileri derece Astım hastasıyım ve sigara iciyorum bu yuzden kavgaya baslar baslamaz öksürük krizine giriyorum ve cok yoruluyorum arkadaslarla sakasına güreşirken bile başlar başlamaz yoruluyorum ve biriyle bu sömestır tatili bitsin okulda teke tek kavgaya cıkıcaz anlaştık ama Astım hastası oldugum ıcın nabmam lazım sigarada iciyorum ama bu 15 gun ıcmıcem kavga etmek ıcın arkadaslar eved nabmam lazım Ya baslar baslamaz bir hareket yapıyımkı kalkamasın yerden ama ciddi mesajlar ve yardımlarınızı beklıyorum sımdıden saolun Selametle....

Anlaştık nedir ya Bende astım hastasıydım sonra tedavi oldum fakat sigara dumanı bile öksürmeme yol açar birde içiyorsun sen fazla yaşamazsın.

• quote:

Arkadaslar siz kavga etmeyın dıyorsunuz ama kesinlikle edicez acayıp dalastık ve yasımda kucuk degıl 17 yasındayım ve belkı okulda bırbırımızı gördugumuz gıbı kavga edıcegız etmeme oranımız %1 gibi bişi emin olun ve bende kaçmak ıstemıyorum ve bir arkadas yazmıs aikido yap videolarını ızledım evet egıtım gerekıyor valla bende gözlükte var sizce gözlüklemi kavga edeyım yoksa gözlügü birine verıpmi edeyim ama gözlüksüz gözlerim sulanıyor heryer bulanık oluyor 3 yıldır gözluk kullanıyorum gözluksuz duramıyorum ?

dostum sende de yok yokmuş bak şimdi eğer gözlerinde gözlük olursa adam gözlüğe yumruk atar kırar felan cam gözüne gelir boşver onu sen gözlüğü çıkar vurabildiğin en sert yumruğu direk burnunun üstüne at zaten eğer yeterince hızlı vurabilirsen adam daha sana bişey yapamaz çok boğuşmak zorunda kalmazsın ama umarım ki bebe birisiyle yapmıyosundur burnu felan kırarsan polise falan şikayet etmez inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: pres sure

oksijen tüpüyle gir kavgaya

Ayrıca cocuk fake bence. O durumdaki biri kavga etse ölüp gider milletin basını belaya sokar.
  • kardeşim senin gibi akıllılar yüzünden başım beladan kurtulmadı kalbi delik astım hastası aritmi hastası falan gelip niyeyse beni buluyor.Döverken bir bakıyorum mal sızıp kalıyor arkadaşlarıda onun apandisti alınmış ameliyatlıydı yok kalbi var kavga mavga etme ayarım sizin gibilere

•  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  • quote:

Ben İleri derece Astım hastasıyım arkadaslar cesaret var elhamdurillah teke tekten kesinlikle korkmam Ama ileri derece Astım hastasıyım ve sigara iciyorum bu yuzden kavgaya baslar baslamaz öksürük krizine giriyorum ve cok yoruluyorum arkadaslarla sakasına güreşirken bile başlar başlamaz yoruluyorum ve biriyle bu sömestır tatili bitsin okulda teke tek kavgaya cıkıcaz anlaştık ama Astım hastası oldugum ıcın nabmam lazım sigarada iciyorum ama bu 15 gun ıcmıcem kavga etmek ıcın arkadaslar eved nabmam lazım Ya baslar baslamaz bir hareket yapıyımkı kalkamasın yerden ama ciddi mesajlar ve yardımlarınızı beklıyorum sımdıden saolun Selametle....

• ya hareket falan kolayda sen ya bizle dalga geciyosun yada kendinle hem ileri derece astimsin hem sigara iciyosun senin hayatina kastinmi var? devam et bakalim icmeye yakinda yururkende nefes nefese kalirsin...
  • quote:

bence sigara içmek bile aptallık bide üstüne astım hastasısın bırak sen sigarayı yol yakınken ben içmiom ama inegölde yani burda içen apaçiler sadece kızlara hava için içiyolar ama bi vursam yere yapışçak bayılcak

• etme kardeş etme
  • Ülkemizde "kavga kültürü"nün bu derece yerleşmiş olması çok acı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

1 fırt Ventolin çek , sonra boşluğuna yumruk at daha sonra Allah ne verdiyse...

Ben de ileri derecede astım hastasıyım gayet rahat kavga edebiliyorum tıkanıyorum ama tutmaya çalışıyorum Kalıplıyımdır bayağı

Arkadaş doğru söylüyor bu arada ventolin iyidir bir de inflacort çek. Yatmadan öncede zespira iç benim hastalığım 1 yıldır bu ilaçla sayesinde hafifledi eskiden yürürken tıkanıyordum şimdi en son ne zaman öksürdüğümü hatırlamıyorum

Not:Sigara bir kere tattım direk tıkandım ağzıma sürmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 26 Ocak 2012; 20:05:13 >

• O dediğine bizim oralarda "... korkusu" veya "... yemedi ellam süleymanın" diyorlar.

Hemen bilimsel açıklama geliyor ; Korktuğun için kalbin 7000 rpm ile çarpmaya başlıyor ve ciğerlere yetersiz kalıyor.Sende nefessiz kalıyorsun
    Arkadaşların dediği gibi,"oksijen tüpü şart"
  • Tak emaneti olsun bitsin
  • Dayak yemeyi hobi olarakmı yapıyorsun ?
  • quote:

• Beni yanlıs anladınız kesinlikle korkmuyorum ileri derece astım hastasıyım mesala futbolu oynayamıyorum maç baslar baslamaz 5 dk sonra oyundan cıkıyorum kavgada bilanco yasamak ıstemıyorum Kavga sırasında yorulmadan ne yapmam lazım dıyorum eğer tıkanırsam elimi zor kaldırırım bilanco yasamayım diye sizden yardım almak istedim
  • Arkadaslar Gercekten saolun cok yardımcı oldunuz ben planımı kurdum hic bogusmadan yorulmadan nekavt edicem.Sigara konusuna gelirse bırakıcam ama içmedigim zamanlar cok kötu oluyorum içtikten sonrada cok kötu oluyorum eskiden en az 5 tane ıcerdım arkadaslarla hergun ortak paket alırdık ve ventolin manyagı olurdum sımdı gunde 1 tane ıcıyorum sadece yakında tamamen bırakıcam ınsallah tum yorum atan arkadaslardanda ALLAH Razı olsun donanimhaber forumunu cok seviyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pipicik

quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan4499

quote:

Orijinalden alıntı: Pipicik

bırak korktu desinler hayatından daha mı önemli ?

İleri derece astım hastasıyım derken ölecek kadar degil kavga zor edıyorum yani bide konu saptı sanırım nabmam lazım dıyorum kavgada bir hareket yapayımkı uzun surmeden bıtsın yoksa hemen yoruluyorum... direk kafamı caksam acaba :)

Öncelikle allah şifa versin, hocam ne olursa olsun bence girme kavgaya çünkü yanı akıllı adamın yapacağı iş değil kavga ne zamanda yaşıyoruz ? Boş yere dert tasa bela.. Ama illaki gircem diyorsan adamı paket et.Boşluğuna vur ama mesuliyet kabul etmem yada netden aikido tekniklerine bak tek tük faydası olacaktır güç istemeden herkesi paket ettiren hareketleri var. Anlatmak istediğim yani hiç boğuşma güreşme direk vur kıvransın ki sen zor durumda kalma. Sigarayıda en yakın zamanda bırak

Kardeş cok haklısın böle bir yorum arıyordum boğusursam hemen yorulum öksürürüm direk vurmam lazım dogru dıyorsunuz kavgaya gırme dıyorsunuz bu arkadas faceden etmedıgını bırakmadı ben bu adamdam korkarsam şerefsizliktir ve dinimiz öneriyor "Cesur ol" "Müslüman ALLAH'tan baska kımseden korkmaz" bana 2 sene önce Kuran Kursunda Hoca demişti "Hiçbir Müslüman kendı yasıtlarından korkmaz aynı boyda aynı kalıptaysan ediceksin kavga" bu cocuk benden iri degil eşit gibi bişiyiz anlaman lazım benı usta

o İMAM falan değildir.sahtekardır büyük ihtimal.İslamiyette şiddet yasak diye biliyorum.Yalnış mıdır?Sonra cesurluk başka ahmaklık başkadır.bu yaptığınız ahmaklıktan başka birşey değil.senin gibi saf çocuklarımızda bu laflarla gaza geliyor.dayağı ye,hastanelik ol nefesten sonra HASTAYDIM bahanesiyle kurtulmaya çalışırsın ki bu da çok zor!Ama yok ben ahmağım diyorsan çocuğa nefesin yettiğince dalacaksın.durmak yok.kavgada seri olan kazanır.ama sana tavsiyem AHMAKLIK etme!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.