Arkadaslar Gercekten saolun cok yardımcı oldunuz ben planımı kurdum hic bogusmadan yorulmadan nekavt edicem.Sigara konusuna gelirse bırakıcam ama içmedigim zamanlar cok kötu oluyorum içtikten sonrada cok kötu oluyorum eskiden en az 5 tane ıcerdım arkadaslarla hergun ortak paket alırdık ve ventolin manyagı olurdum sımdı gunde 1 tane ıcıyorum sadece yakında tamamen bırakıcam ınsallah tum yorum atan arkadaslardanda ALLAH Razı olsun donanimhaber forumunu cok seviyorum
amin mü'min karşim.ama kavga edeceğin eleman seni sağlam dövemezse bana haber verde bi postada ben dövim seni
quote:
Orijinalden alıntı: cyber-ksa
quote:
Orijinalden alıntı: lehman4499
quote:
Orijinalden alıntı: Pipicik
quote:
Orijinalden alıntı: tolgahan4499
quote:
Orijinalden alıntı: Pipicik
bırak korktu desinler hayatından daha mı önemli ?
İleri derece astım hastasıyım derken ölecek kadar degil kavga zor edıyorum yani bide konu saptı sanırım nabmam lazım dıyorum kavgada bir hareket yapayımkı uzun surmeden bıtsın yoksa hemen yoruluyorum... direk kafamı caksam acaba :)
Öncelikle allah şifa versin, hocam ne olursa olsun bence girme kavgaya çünkü yanı akıllı adamın yapacağı iş değil kavga ne zamanda yaşıyoruz ? Boş yere dert tasa bela.. Ama illaki gircem diyorsan adamı paket et.Boşluğuna vur ama mesuliyet kabul etmem yada netden aikido tekniklerine bak tek tük faydası olacaktır güç istemeden herkesi paket ettiren hareketleri var. Anlatmak istediğim yani hiç boğuşma güreşme direk vur kıvransın ki sen zor durumda kalma. Sigarayıda en yakın zamanda bırak
Kardeş cok haklısın böle bir yorum arıyordum boğusursam hemen yorulum öksürürüm direk vurmam lazım dogru dıyorsunuz kavgaya gırme dıyorsunuz bu arkadas faceden etmedıgını bırakmadı ben bu adamdam korkarsam şerefsizliktir ve dinimiz öneriyor "Cesur ol" "Müslüman ALLAH'tan baska kımseden korkmaz" bana 2 sene önce Kuran Kursunda Hoca demişti "Hiçbir Müslüman kendı yasıtlarından korkmaz aynı boyda aynı kalıptaysan ediceksin kavga" bu cocuk benden iri degil eşit gibi bişiyiz anlaman lazım benı usta
o İMAM falan değildir.sahtekardır büyük ihtimal.İslamiyette şiddet yasak diye biliyorum.Yalnış mıdır?Sonra cesurluk başka ahmaklık başkadır.bu yaptığınız ahmaklıktan başka birşey değil.senin gibi saf çocuklarımızda bu laflarla gaza geliyor.dayağı ye,hastanelik ol nefesten sonra HASTAYDIM bahanesiyle kurtulmaya çalışırsın ki bu da çok zor!Ama yok ben ahmağım diyorsan çocuğa nefesin yettiğince dalacaksın.durmak yok.kavgada seri olan kazanır.ama sana tavsiyem AHMAKLIK etme!
Aynen öyle saçma şey mi olur kavga edecekmişsin etmezsen günahmış yok ya. Öyle hocaların hepsinin canı cehenneme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme