Şimdi Ara

Xperia SP ; GM Discovery 2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max bütçe 1000lira. O fiyata kafama yatan tek telefon Xperia Sp oldu.
    Dolar daha çok yükselmeden Xperia Sp alsam mı? Yoksa GM Discovery 2' nin çıkmasını mı beklesem?
    Beklersem, Discovery daha yüksek fiyatla piyasaya sürülürse kalırım öyle. SP yi alırsam da 1gb ram olması ve Sony'nin güncelleştirmelerle pek ilgilenmemesi sorun olur mu? Uzun vadede ne kadar götürebilir beni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMD 2

SP güncelleştirme sıkıntısı yaşar buna eminim. adamlar ay başı telefon çıkarıyor yenilerin satması için eskilere destek vermemesi lazım ki bunu da yapacaklar. Discovery 2 güncelleme sıkıntısı zaten. yasamaz sarj sıkıntısı da yok 2500mAh snapdragon400 e çok bile :))
    GMD 2 daha sıcak bakarım ben.

2.bırı edırneden oteye kımsenın tanımadıgı bırı dunya markası hangısını guncellemesı daha yaygın olur,daha adam gıbı olur ( dıscovery guncelleme alınca flasın ıptal oldgunuda gorduk)

3.hangısının romu kernel kodları daha yaygın olur

4.gmd daha dedıgı zamanda telefonu getıremıyor

5.kapaga marka basıp telefonu satan fırmayla,lensten ekrana kendı uretımı olan markanın cıkardıgı telefon markası tabıkı farklı sayıda olacak

6.tecrubelerıne baksak zaten yeterlı

7 mp3 playerını bıle 100 verıpte almayacagınız trıdent pıranha yumatu kamasonıc general mobıle gıbı markalar para tuzagıdır bence

8. gmd dıscovery nın sabıkalarını verıyorum altta..

sımdı gm fanboyları yaaaaaaaaavvvv samsungta sony de bozuluo dıyecek,ıyıde bır telefonun bır tane kronık arızası olur dıscoverylerı sarj ekran batarya kasa var oglu var..

bunlarda dıscovery alan kullanan bazı kısıler,yazıkkı hala en temız duygularla dıscovery 2 yok elıte bekleyen tuketıcıler var malesef...

Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ? Xperia SP ; GM Discovery 2 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 13 Mart 2014; 1:25:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Nova 9 SE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her telefonun artısı eksisi vardır yukarıdaki arkadaş olaya bir tarafından yaklaşmış bende xperia sp kullanıcısı olarak sana artı eksi yönlerini söyleyim, güncellemeden önce hiçbir telefonun yapamadığı şeyi yapıyordu full dolu batarya 3. günü görüyordu, aşırı hızlı internet keyifi ve piyasadaki çoğu telefonlarda bulamayacağın bir müzik performansı..

eksi yönleri ahize sesi kısık , sokakta konuşurken kulağıını öyle bir dayaman lazım ki onu zamanla öğreniyorsun anca öyle duyuyorsun,
    ekran tft eyvallah bravia engine vb güzelde.. güneşe tutma telefonu.. veya bir başka telefonla yan yana getirme acayip soluk renkler..ama çok sıkıntı yaratıyor mu hayır.
    güncellemeden sonra ısınma ve şarj tüketimi konusunda şikayetler başladı, şahsen artık çok çabuk ısınıyor ve şarj çok çabuk bitiyor ama yazılımsal bir durum bir güncelleme daha alacak ben düzeltileceğini düşünüyorum.

Ben telefonu satacağım çünkü ahize sesi beni çok etkiliyor, ama bunun dışında benim için çok eksisi yok çok artısı var..

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Haklısın Discovery 1de çok hatalar çıktı ama hala kullanıp da memnun olanlar da mevcut. 2'de de kendilerini geliştirirlerse ben de sıcak bakıyorum. Ama ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir açıklama yapmamaları da ayrı bir durum..

Adam gmd 2 alacağım diyor daha gelmemiş bir telefon hakkında nasil bu kadar emin oluyorsunuz zaten gmd o hatalar ini duzeltmezse son telefonları olacak ki onlarda her telefonda olan hatalar değildi sorunsuz olanlarida var ama düzeltecek bence adam ekmek yiyorsa bu isten seve seve yapacak bu arada aylardir gelecek olan güncelleme geldiyse hayirli olsun.

• Hocam sp için şunu diyebilirim kamera hariç cihazın hiç bir eksiği yok Gmd discovery 2 de gayet iyi özellikleri var ama o fiyata bu 2 cihaz dışında nexus 4 de düşünmelisin gmd 2 1 deki kronik sorunlarla gelirse felaket olur sp de kronik sorunlarla geldi ama 1-2 sorun dışında geri kalan herşey yazılımsaldı ve bitmek üzere hatalar .
  • Acaba Gmd 1 mi alsam? Hem fiyatı da uygun. 2nin çıkacağı yok gibi.

GMD 1 ; Xperia SP ; Nexus 4 ; S4 mini ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi 1000liraya kadar çıkarabilirim ama ben bi telefona fazla para vermeme taraftarıyım. Kaybolur, çalınır, bozulur felan. Çok koyar pahalı olursa. Eğer gmd alınabilecek bi cihaz ise onu alabilirim.

Orijinalden alıntı: samet9628

Bütçeyi 1000liraya kadar çıkarabilirim ama ben bi telefona fazla para vermeme taraftarıyım. Kaybolur, çalınır, bozulur felan. Çok koyar pahalı olursa. Eğer gmd alınabilecek bi cihaz ise onu alabilirim.

Haklısınız ben de aynı kafadayım. Sp çok guzel cihaz yalnız gmd2 daha yenilikçi bir cihaz. Bu yüzden inşallah imkanınız olur da en iyisini alırsınız.

Gmd 1 alsam beni kaç sene götürür acaba?
  • gmd1 alsan seni 1 ay götürdüğüne şükredersin bikere 1000lira verip sony kullanmak var 1000lira verip general mobile kullanmak var ne zaman ne olacagı belli olmayan bir marka? belki aldıgında bozuk gelecek? ben hiç güvenmiyorum gmd1in zaten ne oldugunu gördük alanların %70i pişman nerden aldım ben bunu diyor. gidin xperia sp alın rahat rahat kullanın niye aynı parayı ne oldugu belli olmayan markaya veresiniz?
    Ryzen 5 3600 / Thermaltake TH240 / Msi B450 Tomahawk Max / Gigabyte Aorus RTX2060Super / XPG Gammix D10 2x8 3000MHZ / Adata SU630 480GB / Samsung 970 EVO 500GB / FSP Hydro K700 80+ Bronze / Dark Guardian / Asus Tuf VG27VQ / Corsair HS70 / Asus Rog Strix Scope Blue Switch / Logitech G502 Hero / Monster Pusat GamePad / Logitech Z533
  • quote:

Siz Sp'yi mi öneriyosunuz? Gmd 2'nin ne zaman çıkacağı meçhul. Dolar daha çok yükselmeden almak istiyorum.

Gmd 1 alsam beni kaç sene götürür acaba?

Hocam gmd1 alacağınıza madem imkanınız da var sp alın. İnternetten ucuza bulabilirsiniz.

Max bütçe 1000lira. O fiyata kafama yatan tek telefon Xperia Sp oldu.
    Dolar daha çok yükselmeden Xperia Sp alsam mı? Yoksa GM Discovery 2' nin çıkmasını mı beklesem?
    Beklersem, Discovery daha yüksek fiyatla piyasaya sürülürse kalırım öyle. SP yi alırsam da 1gb ram olması ve Sony'nin güncelleştirmelerle pek ilgilenmemesi sorun olur mu? Uzun vadede ne kadar götürebilir beni?

forumdaki sony fanboylarına bakma . Once bır gmd2 cıksın kullanıcı yorumlarını felan ıncelemelerı gor ona gore karar verırsın .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.