|
Merhaba Samsung veya Apple'dan asla ama asla şaşmayın. Xiaomi ve benzeri bir çok telefon hızlı olsa da size bir çok özellik vaat etseler bile bir çok program ile uyumsuz ve garantisi bittiğinde sıkıntılar doğurabiliyor . Sorun çıkarmaya çok yatkınlar. Mesela bende Xiaomi Note 9 Pro var. Turbo şarj benim çok işime yarıyordu. Dün ne olduysa bir anda turbo şarjı kesti normal şarj etmeye başladı. 40 dakikada %100 olan batarya şimdi 2 saatte dolmuyor.( Orjinal kablolarla denedim adaptör ile denedim her şeyi yaptım hala aynı ). Şarj soketini değiştim yine aynı. Keza uygulamalarda da öyle. Çok uzun süre instagram da efekt yaptığım fotoğrafları kaydettiğimde galeriye gelmiyor. Bir çok programda anlık donma ve kasmalar oluyor. Kız arkadaşımda Xiaomi Note 10 Pro var onda da programsal hatalar çok var. Hiç bir zaman Samsung veya Apple kadar piyasaya oturup hakim olamayacaklar çünkü yazılım , program adaptasyonları inanılmaz sıkıntılı. İsterse 10gb ram koysun yine de Samsung ve Apple'ın yerini alamazlar. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt