Şimdi Ara

HTC ONE S(S3 İşlemcili) mi Sony Xperia P mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese iyi akşamlar,direk konuya gireceğim

HTC ONE S herkesin bildiği gibi Türkiye'de s3 işlemcili olarak satılıyor fiyatı şu an vatan'da 1200 lira

Sony Xperia P ise HTC ONE S den çok daha düşük bir telefon lakin fiyatı 950 lira özellikleri ise bana yeterli

sizce htc one s bu işlemci ile 1200 lira değer mi bir de her ne kadar s3 işlemcisi olsa da galaxy s2ye göre nasıl bir performans verir mi batarya vb. açısından..

edit:telefonda görünüşe önem veririm bu yüzden 4.3 inçten büyük telefon düşünmüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakado -- 26 Ocak 2013; 19:14:12 >

• Bu iki modelde bence o fiyatlari haketmiyor. 1149 a lg optimus 4x var suanda f/p urunu incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında doğru söylüyorsun LG Optimus 4X o fiyata o özelliklerde en akıllıca telefon fakat ne yazık ki söylemeyi unutmuşum istediğim telefonda dış görünüşe de önem veriyorum 4.3inç(ki bu bile çok aslında) geçmesin isterim 3.7-4.3 inç sınırlarım.

Aslında ben HTC One S alacaktım karar vermiştim sonra SnapDragon 3 işlemcili olanlardan almayınız bir sürü sorun çıkartır (pil ömrü, ısınma vs.) dediler, fakat benim anlamadığım nokta bu işlemci gerçekten bu kadar kötü mü yani bize galaxy s2 performansı bile sunmaz mı s3 işlemcili kullananlara soruyorum herhangi bir sorun çıkarttı mı cihaz sırf bu eski tip işlemci kullandığından oyunda kasma veya diğer akıllı telefonlara göre aşırı ısınma vs??

yorumlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Kaan Dobra

aslında doğru söylüyorsun LG Optimus 4X o fiyata o özelliklerde en akıllıca telefon fakat ne yazık ki söylemeyi unutmuşum istediğim telefonda dış görünüşe de önem veriyorum 4.3inç(ki bu bile çok aslında) geçmesin isterim 3.7-4.3 inç sınırlarım.

Aslında ben HTC One S alacaktım karar vermiştim sonra SnapDragon 3 işlemcili olanlardan almayınız bir sürü sorun çıkartır (pil ömrü, ısınma vs.) dediler, fakat benim anlamadığım nokta bu işlemci gerçekten bu kadar kötü mü yani bize galaxy s2 performansı bile sunmaz mı s3 işlemcili kullananlara soruyorum herhangi bir sorun çıkarttı mı cihaz sırf bu eski tip işlemci kullandığından oyunda kasma veya diğer akıllı telefonlara göre aşırı ısınma vs??

Sizinle aynı durumdayım bende + s3 mini gri renk de vardı benim alternatifler arasında.S4 işlemcili bulsam lu dakika çıkar alırım One S'i.S3 işlemci konusunda şöyle bir bilgi verebilirim önceki telefonum Sony Xperia S di.Snapdragon S3 MSM 8260 adreno 220 yani mevcut satılan One S ler ile aynı donanıma sahip.Makina çabuk ısınıyordu diyebilirim .Batarya performansı iyiydi hiçbir gün tam şarj evden çıktığımda yarı yolda bırakmadı.En son Asphaly 7 yi yüklemiştim google play den donma , kasma hiçbirşey olmadan mükemmel bir şekilde oynatıyordu oyunu.Dediğim gibi biraz çabuk ısınıyordu .One S de aynı donanıma sahip olduğu için benzer performansı sunar kesinlikle.Hatta sense arayüzü ve kendine ait yazılımları ile belki daha da başarılıdır.Her iki ürünü kıyasladığımda aynı donanımda HTC daha ince ve spor görüntüsüyle hoşuma gidiyor .Xperia S ise daha kaliteli ekranı , HDMI bağlantısı ve 32 GB lık hafızası ile önde.Ben Xperia S kullandığım için yeni telefon olarak değişik bir arayüz kullanmak istiyorum.Samsung ların ekranı bana oyuncak telefonmuş hissi veriyor widgetlar çok büyük hoşuma gitmiyor ,LG ye marka olarak sempatim yok,HTC bence en kaliteli kasa ve kaliteli arayüzü sunuyor.Yalnız servis olayının Telerservice de olması çok kullanıcıyı tedirgin ediyor , zira bu firmanın hizmöetlerinden pek de memnun değil kimse.Gerçi ben cihazımı gönderip 12 gün sonra geri almıştım bir sıkıntı yaşamamıştım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

aslında doğru söylüyorsun LG Optimus 4X o fiyata o özelliklerde en akıllıca telefon fakat ne yazık ki söylemeyi unutmuşum istediğim telefonda dış görünüşe de önem veriyorum 4.3inç(ki bu bile çok aslında) geçmesin isterim 3.7-4.3 inç sınırlarım.

Sizinle aynı durumdayım bende + s3 mini gri renk de vardı benim alternatifler arasında.S4 işlemcili bulsam lu dakika çıkar alırım One S'i.S3 işlemci konusunda şöyle bir bilgi verebilirim önceki telefonum Sony Xperia S di.Snapdragon S3 MSM 8260 adreno 220 yani mevcut satılan One S ler ile aynı donanıma sahip.Makina çabuk ısınıyordu diyebilirim .Batarya performansı iyiydi hiçbir gün tam şarj evden çıktığımda yarı yolda bırakmadı.En son Asphaly 7 yi yüklemiştim google play den donma , kasma hiçbirşey olmadan mükemmel bir şekilde oynatıyordu oyunu.Dediğim gibi biraz çabuk ısınıyordu .One S de aynı donanıma sahip olduğu için benzer performansı sunar kesinlikle.Hatta sense arayüzü ve kendine ait yazılımları ile belki daha da başarılıdır.Her iki ürünü kıyasladığımda aynı donanımda HTC daha ince ve spor görüntüsüyle hoşuma gidiyor .Xperia S ise daha kaliteli ekranı , HDMI bağlantısı ve 32 GB lık hafızası ile önde.Ben Xperia S kullandığım için yeni telefon olarak değişik bir arayüz kullanmak istiyorum.Samsung ların ekranı bana oyuncak telefonmuş hissi veriyor widgetlar çok büyük hoşuma gitmiyor ,LG ye marka olarak sempatim yok,HTC bence en kaliteli kasa ve kaliteli arayüzü sunuyor.Yalnız servis olayının Telerservice de olması çok kullanıcıyı tedirgin ediyor , zira bu firmanın hizmöetlerinden pek de memnun değil kimse.Gerçi ben cihazımı gönderip 12 gün sonra geri almıştım bir sıkıntı yaşamamıştım yani.

Aslında Sony Xperia P donanımı benim için gayet yeterli bir donanım(bence insan isteklerinin sınırını bilmeli yoksa böyle böyle 10 inçlere kadar yolumuz var :D) fakat almışken bir kez alayım beni bir 6 sene daha idare etsin istiyorum Sony Xperia P benchmark testlerinde ortalama bir performans vermiş o yüzden içime sinmiyor, sanırım S4lü Htc One S ise benchmark testlerinde Htc One X-SGS3 gibi bir üst düzey telefonlara kafa tutmuş sonrasında hemen yazılım güncellemesi ile herşeyi normal rayına oturtmuşlar. O testlerde s3lü işlemcinin performansı da çok da kötü değilhttp://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/ fakat forumda o kadar çok kötülemişler ki bu işlemciyi yok kesinlikle satın almayın gibi... açıkçası çok kararsızım kaldım, S4lüsünü nasıl temin ederim onu düşünüyorum salıya kadar vaktim var bakalım ne değişecek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakado -- 26 Ocak 2013; 17:55:26 >

• s3 al .

• kesinlikle one s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri398

s3 al .

galaxy s3 için yazmışsın sanırım :) onu alacaktım aslında lakin yukarda belirtmediğim için kusura bakmayın;

telefonda görünüşe önem veririm bu yüzden 4.3 inçten büyük telefon düşünmüyorum ilginize teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

kesinlikle one s

cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım lakin aklıma takılan bir soru var One S'in işlemcisi 2ye ayrılıyormuş S3,1.7 GHz - S4,1.5 GHz

ben yurtdışından telefon düşünmüyorum ve bu yüzden Türkiye'de satılan tek modelini yani S3,1.7 GHz satın alabileceğim lakin performansından korkuyorum

siz One S kullanıcısısınzı galiba sizinki hangi işlemcili?
  • quote:

quote:

kesinlikle one s

cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım lakin aklıma takılan bir soru var One S'in işlemcisi 2ye ayrılıyormuş S3,1.7 GHz - S4,1.5 GHz

ben yurtdışından telefon düşünmüyorum ve bu yüzden Türkiye'de satılan tek modelini yani S3,1.7 GHz satın alabileceğim lakin performansından korkuyorum

Ben de one s almayı düşünüyorum arkadaşımda da var o yüzden telefonu biliyorum 2 aydır araştırıyorum bu telefonu bazı kişiler s3 ile s4 arasında fark yok diyorlar ama xperia p mi htc one s mi diye sorarsan htc one s ama o fiyata nexus 4 var tabi büyük ekran istemiyorum demişsin

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-S-vs-Sony-Xperia-P

buda kıyaslama da htc one s daha iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayseri398

s3 al .

galaxy s3 için yazmışsın sanırım :) onu alacaktım aslında lakin yukarda belirtmediğim için kusura bakmayın;

telefonda görünüşe önem veririm bu yüzden 4.3 inçten büyük telefon düşünmüyorum ilginize teşekkürler :)

s3 tasarımıda güzel :D

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle one s

Ben de one s almayı düşünüyorum arkadaşımda da var o yüzden telefonu biliyorum 2 aydır araştırıyorum bu telefonu bazı kişiler s3 ile s4 arasında fark yok diyorlar ama xperia p mi htc one s mi diye sorarsan htc one s ama o fiyata nexus 4 var tabi büyük ekran istemiyorum demişsin

HTC One S Xperia P'den gerçekten çok daha iyi bir telefon zaten bu benchmark testlerinden de anlaşılıyor

Xperia P=950 lira
    http://www.google.com.tr/imgres?q=sony+xperia+p+benchmark+testleri&hl=tr&sa=X&tbo=d&biw=1366&bih=635&tbm=isch&tbnid=hzJGwMMmUxxQyM:&imgrefurl=http://www.fonearena.com/blog/53117/sony-xperia-p-review.html&docid=U5g5hs_lS5XvbM&imgurl=http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/benchmarks-1024x910.jpg&w=1024&h=910&ei=yBMEUZHeB8_34QSyuICADA&zoom=1&iact=rc&dur=6&sig=117728255537268033176&page=1&tbnh=146&tbnw=164&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0,i:79&tx=120&ty=86

HTC One S S3,1.7 GHz=1200 lira
    http://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/

S4lü One S, One X'den de iyi dikkatinizi çekerim :D

fakat Sony'nin kalitesi ve servisi gibi gözardı edilemeyecek faktörler de var ayrıca 250 lira fark da az değil ama bu benchmark testlerinde de çok büyük fark var arkadaş :D Xperia P=2182 puan Htc One S(Snapdragon S3)=3876 puan ^^

• HTC One S alacam almasına da Türkiye'den alacağım için S3 işlemcili almak zorundayım ama bu sefer de diyorlar S3 işlemcili alacaksan hiç alma, o fiyata daha iyi bir telefon alırsın -_-
  • quote:

HTC One S alacam almasına da Türkiye'den alacağım için S3 işlemcili almak zorundayım ama bu sefer de diyorlar S3 işlemcili alacaksan hiç alma, o fiyata daha iyi bir telefon alırsın -_-

Tabi o fiyata daha iyiler var ama ekranı büyük
  • quote:

quote:

HTC One S alacam almasına da Türkiye'den alacağım için S3 işlemcili almak zorundayım ama bu sefer de diyorlar S3 işlemcili alacaksan hiç alma, o fiyata daha iyi bir telefon alırsın -_-

ilgin için çok teşekkürler arkadaşım salıya kadar kararımı vereceğim HTC One S gibi duruyor ama 2 ay sonra gider de S4 işlemcilisi gelirse Türkiyeye çok yanarım :D
  • quote:

quote:

quote:

ilgin için çok teşekkürler arkadaşım salıya kadar kararımı vereceğim HTC One S gibi duruyor ama 2 ay sonra gider de S4 işlemcilisi gelirse Türkiyeye çok yanarım :D

Ben bekleyip One SV alacağım , 1,2 ghz S4 Krait işlemcili 1.800 mah batarya , 32 gb hafıza kartı desteği var.Ekran çözünürlüğü ve ppi değeri , 5 mp kamerası One S den düşük değerler ama özellikle işlemci 28 nm olduğu için ısınmaz yorumu yapılıyor krait işlemciler için.Bu yüzden en fazla 1 ay beklemeye katlanarak almayı planlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle one s

HTC One S Xperia P'den gerçekten çok daha iyi bir telefon zaten bu benchmark testlerinden de anlaşılıyor

Xperia P=950 lira
    http://www.google.com.tr/imgres?q=sony+xperia+p+benchmark+testleri&hl=tr&sa=X&tbo=d&biw=1366&bih=635&tbm=isch&tbnid=hzJGwMMmUxxQyM:&imgrefurl=http://www.fonearena.com/blog/53117/sony-xperia-p-review.html&docid=U5g5hs_lS5XvbM&imgurl=http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/benchmarks-1024x910.jpg&w=1024&h=910&ei=yBMEUZHeB8_34QSyuICADA&zoom=1&iact=rc&dur=6&sig=117728255537268033176&page=1&tbnh=146&tbnw=164&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0,i:79&tx=120&ty=86

HTC One S S3,1.7 GHz=1200 lira
    http://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/

S4lü One S, One X'den de iyi dikkatinizi çekerim :D

fakat Sony'nin kalitesi ve servisi gibi gözardı edilemeyecek faktörler de var ayrıca 250 lira fark da az değil ama bu benchmark testlerinde de çok büyük fark var arkadaş :D Xperia P=2182 puan Htc One S(Snapdragon S3)=3876 puan ^^

Sony'nin servis hizmetini de Teleservice veriyor aynı HTC de olduğu gibi.Ayrıca Asya Telekom da bakıyor Sony'e ama donanımsal bir sıkıntı varsa kesinlikle Teleservice'e gidiyor Sony telefonlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bekleyip One SV alacağım , 1,2 ghz S4 Krait işlemcili 1.800 mah batarya , 32 gb hafıza kartı desteği var.Ekran çözünürlüğü ve ppi değeri , 5 mp kamerası One S den düşük değerler ama özellikle işlemci 28 nm olduğu için ısınmaz yorumu yapılıyor krait işlemciler için.Bu yüzden en fazla 1 ay beklemeye katlanarak almayı planlıyorum.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-S-vs-HTC-One-SV

senin bahsettiğin bu mu oluyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-S-vs-HTC-One-SV

senin bahsettiğin bu mu oluyor?

ta kendisi , ayrıca S4 işlemcilinin gelme şansı yok çünkü artık Avrupa'da da S3 işlemcililer satılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 26 Ocak 2013; 22:37:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.