Şimdi Ara

XPERİA P VS XPERİA ARC S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20 gün içinde bi telefon almayı düşünüyorum şuanda ikisinin arasında kaldım
    SONY XPERIA P

SONY XPERIA ARC S

ikisinin arasında kaldım arc s in ekranı daha geniş görünüm olarak arc s hoşuma gidiyor zaten telefonu oyun,müzik,internet için alıyorum ancak donanımsal olarak xperia p daha önde siz olsanız hangisini alırdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllameFan -- 11 Ocak 2013; 23:45:37 >

• ben tasarım olarak arc hastasıyım ama ram konusu gercekten sıkıntı.yine de idare eder elbette ama ben olsam p alırdım sanırım.ama beyaz arc da bambaşka bir şey be kardeşim.
    Not:ha bir de arc da çatlak sıkıntısı var biliyorsun sanırım.herkes diyor ki çatlarsa servis ücretsiz değişiyor kasayı.İyi de değişen kasa da çatlamayacak mı?sonuçta yeni takılan kasa da aynı malzeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisinet -- 11 Ocak 2013; 23:47:25 >
  • Tabii ki Xperia P. Arc S eski bir cihaz. Akıllı Telefon alacaksanız, en güncelini almalısınız. Arc S sadece tasarım ve ekran büyüklüğü konularında üstün. Dİğer özelliklerin hepsinde Xperia P çok daha önde. Ayrıca arc S'in 380 mb hafızası çok sorun çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 11 Ocak 2013; 23:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Tabii ki Xperia P. Arc S eski bir cihaz. Akıllı Telefon alacaksanız, en güncelini almalısınız. Arc S sadece tasarım ve ekran büyüklüğü konularında üstün. Dİğer özelliklerin hepsinde Xperia P çok daha önde. Ayrıca arc S'in 380 mb hafızası çok sorun çıkarıyor.

aradaki fiyat farkına değer diyorsunuz yani keşke arc s ile p yi birleştirip arc p diye telefon çıkarsalar donanımsal özellikleri p ninki gibi görünümü arc s inki gibi olsa direk alırdım
  • http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-Sony-Xperia-P

http://www.teknoblog.com/mobil/sony-xperia-p-inceleme.html

bu linklerden bakabilirsin

arc s 32 gb kart desteği 512mb ram p de ise kart desteği yok dahili hafıza 16 gb 1gb ram
    arc s normal sim girişli p de ise micro sim girişli
    arc s kasada çatlama ve soyulmalar oluyor p metal kasa var

uzun dönem kullanıcaksan daha dayanıklı olması açısından xperia p al bence

• Tartışmasız P.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırılması bile hata bence.
    Kesinlikle P.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia S Video İnceleme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperia p nin de tasarımı gayet hoş , xperia p derim
  • xperia p hem çift çekirdekli hem sağlamlık bakımından daha iyi internet hızıda çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony adı altında arc için yeni ve güçlü bir model çıksa ve aynı tasarım olsa düşünmeden alırım. Arc s tasarım olarak çok fazla iyi. Bunu donanımla birleştirecek yeni bir model çıkar be sony.

• xperia p ama şarj sıkıntılı.
  • Xperia P 'nin ekranı çok güzel . Arkadaşa ya ion ya da p alacağız. Kararsızız. Ne dersiniz fiyat farkını hak ediyor mu ?
  • xperia p tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Xperia P 'nin ekranı çok güzel . Arkadaşa ya ion ya da p alacağız. Kararsızız. Ne dersiniz fiyat farkını hak ediyor mu ?

İon aradaki farkı kesinlikle hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAshH

sony adı altında arc için yeni ve güçlü bir model çıksa ve aynı tasarım olsa düşünmeden alırım. Arc s tasarım olarak çok fazla iyi. Bunu donanımla birleştirecek yeni bir model çıkar be sony.

Xperia T ya da V ya da TX ? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Orijinalden alıntı: lAshH

sony adı altında arc için yeni ve güçlü bir model çıksa ve aynı tasarım olsa düşünmeden alırım. Arc s tasarım olarak çok fazla iyi. Bunu donanımla birleştirecek yeni bir model çıkar be sony.

Xperia T ya da V ya da TX ? :))

yine de arc s tasarımı daha iyi hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.