Şimdi Ara

Xperia Neo V 4.0 güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu güncellicem ancak garanti dışı kalırmı telefon? 4.0 ı yüklemem bana nasıl bi + sağlar.tşkler

• Bu ay sonu 4.0 yasal olarak sony tarafından gelicek zaten sabret biraz .
  • kaçıncı ay sonu bu
  • ne kaçıncısı zaten ekimde duyurduklarında da mart sonu dediler.
  • ne martı ne ekimi. 2012başında gelecek dediler. subat sonu dediler mart sonu dedilrr martta geçmek üzere bu ayda cikmaz
  • şuan sitesine bakınca mart sonu nisan başı kesinlikle gelicekmiş. anlaşılan bu konuda en iyisi iphone olduğunu yeniden anlamış oldum abi gelsede öyle aman aman bir olay olmayacak sanırım.
  • fazla birşey gelmeyecek güncelleme ile zatende maksat yenilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen katılıyorum öyle ahım şahım bişey gelmicek kaymağı yiyen samsung ve google anlaşmalı telefonlar apple gibi değil yani
  • tek bir tarih verildi dandik sitelerin söylediklerini dikkate almayın
  • gelince belli olacak ne getirdiği ne götürdüğü ama yinede güncellenmiş apk lar ve bazı kilit özellikler biraz da görsellik daha ne olsun en azından bütün 2011 telefonlara çıkartacaklar diğerleri gibi ona var buna yok demediler
  • Siz bu haftalarda bekliyorsunuz da benim tahminim mayıs ayına sarkar. Umarım yanılirım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nisan ikinci yarı, + gelecek olan 4.0 güncellemesi nasıl fazla bir şey gelmeyecek diyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

Siz bu haftalarda bekliyorsunuz da benim tahminim mayıs ayına sarkar. Umarım yanılirım.

Mayısa kesinlikle sarkmaz diyorum ben en geç 20 nisan falan olur bence.
    Bu arada beklentiler çok büyük bu ne yahu iphone en iyisi falan filan demişsiniz.Android'e çok faydası dokunacak bi olay geliyor uygulama kapatma app killer programlarından kurtulacağız bence bu bile yeterli.
  • Sarksa da farketmez wotanclient var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Sarksa da farketmez wotanclient var.

Evet doğru orayı unutmuşum ben.
  • boş iş güncelleme
  • arkadaslar yaklaşık 3 hafta önce neo v aldım guncelledım android 4 yazıodu o ne oluyor acaba ve cıkıcak olan ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Optimus-

boş iş güncelleme

Adreno 2xx serisi için Qualcomm sürücü çıkardı fakat düzgün çalışması için ICS gerekiyor.

Sony sürücüyü büyük ihtimalle ICS güncellemesiyle verecek. Sürücü ile 3D uygulamalarda %15 ile %50 arası performans artışı bekleniyor.
    Web ve menü performansı da donanım hızlandırma sayesinde artacak. Doğal olarak batarya performansı da artacaktır, çünkü şu anda işlemcinin üstlendiği görevlerin bazılarını grafik işlemcisi alacak. Bu da hem performans hem de daha az güç tüketimi demek.

Yani sırf bu sürücü için bile beklenir bu ICS.

https://developer.qualcomm.com/develop/mobile-technologies/gaming-graphics-optimization-adreno/tools-and-resources

Burada "Drivers" başlığına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 27 Mart 2012; 17:20:10 >

• en başta kamera halloluyo nasıl boş diyosunuz güncellemeye?
  • bence öyle kardeş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.