Şimdi Ara

XPADDER kullanarak FPS oyunlarda gamepad kullamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
38.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı eski oyunlarda gamepad desteği yoktur, veya kalitesiz bir gamepad almışızdır,
    bilgisayar başlat/denetim masası/yazıcılar ve diğer donanımlar/oyun kumandaları
    uygulamasında gamepad görülür ama oyunda aktif değildir

Yapmanız gereken ücretsiz ve çok küçük(sistemi kasmayan) XPADDER adlı programı indirip,
    bir profil hazırlamak, resimleri takip ederek sizde kendi profilinizi oluşturabilirsiniz.

• Evet arkadşlar söz verdiğim gibi XPADDER kullanımı resimli anlatım hizmetinize sunulmuştur

konu esas olarak yazılımla alakalı olduğu için, yazılım bölümünede aynı topik açılmıştır ve belki
    burada paylaşılmayan bir bilgi orada paylaşılmış da olabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28262740/mpage_1/key_//tm.htm#28262979
  • kardeşim bilgi için sağol ama bende terminatore salvation var ve 1. kol klavyeden 2. kol ise game pad dan olacak bende bu yüzden "xpadder" ın altta "12345678" yazan komuttan 2.sine yapıyorum ayarlarımı ama oyun da 2. player bir tuşa bassın yazıyor ama tuşlardan birine "enter" ayarladığım halde olmuyor yardım edebilirmisin acaba ?
  • Benim sorun da gamepad bozuldu.Kahretsin bir tanıyor bir tnaımıyor.
  • blur u gamepadle oynucam sanırım :) tesekkurler
  • Merhaba, guitar hero 3'ü ps3 gitarıyla oynuyorum fakat bir sorum var, whammy bar'ı tanıtamıyorum nasıl yapmalıyım?
  • Birisi lütfen Xpadder'ı Guitar Hero konsolunda nasıl kurulum yapıldığını düzgün bir şekilde anlatabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Pc Coop Gamepad Sorunu...
    14 yıl önce açıldı
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel anlatım olmuş bende deniycem bakalım
  • Denedim oldu anlatim icin tesekkurler.

GamePad:Predator Elite Limited Edition
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 17 Aralık 2011; 2:21:39 >
  • bendeki kolla ben pesi normal bir şekilde oynayabiliyorum fakat call of duty oynayamıyorum bu programı ve ayarları yaptıktan sonra pesin ayarları bozulur mu
  • Arkadaşlar gitarı nasıl ayalayabiliriz bunu anlatabilir misiniz.
  • kardeş ben h shifter yaptım onu nasıl ayarlayabiliriö bi anlatırsan seviniriö
  • link nerde
  • programı yükledim kurdum ayarları yaptım save bölümüne kadar geldim 2 defa save çıktı oraya kadar geldim ama olmadı oyunda aynı uyarıyı veriyor Xbox kumandası bulunamadı kol pasif acaba bu oyunda olmuyor mu oyunun ismi GT RACİNG 2 THE REAL CAR bu oyunu bu program ile kolu tanıtıp oynayabilen var mı veya bu yarış arabası gibi farklı bu programla oynayabileceğim başka yarış araba var mı wın 8 mağazadan ücretsiz indirebilecğem ?
  • aakaraali kullanıcısına yanıt
    Zamanında yapmış olduğunuz resimli anlatımla gamepadimi çalıştırdım çok sağolun hocam :)
  • çok önceki konu inş görürsünüz mause hareketleri çalışmıyor yardım edebilecek var mı

yardım sunucusu;

https://discord.com/invite/C25qwsaXtF

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.