Şimdi Ara

FPS oyunlar için mouse pad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçenlerde fps oyunlar için mouse tavsiyesi istemiştim ve rival 600 modelini aldım. Mousetan memnunum fakat şimdide mouseun tam performansını almak için mouse padimi değiştirmem gerekiyor. Bütçe sınırı olmadan fps oyunlar için alınabilecek en iyi mouse pad hangisidir? Şuan corsair k70 klavye ve rival 600 mouse sahibiyim acaba rgb olarak ss veya corsair rgb mousepad almalımıyım? Genellikle cs:go oynuyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FPS Oyunları İçin En İyi Mouse Pad Önerileri

FPS (Birinci Şahıs Nişancı) oyunları hızlı tepki süreleri ve hassas nişan alma gerektirir. Doğru mouse pad, oyun deneyimini önemli ölçüde iyileştirerek hedefleri daha kolay vurmanıza yardımcı olabilir. İşte FPS oyunları için önerilen en iyi mouse padler:

• Razer Goliathus Speed Edition: Düşük sürtünmeli yüzeyi sayesinde hızlı ve hassas fare hareketleri sağlar.
    • SteelSeries QcK+: Kontrol odaklı bir mouse paddir, daha yavaş fare hareketlerini tercih eden oyuncular için idealdir.
    • Logitech G640: Büyük boyutu ve pürüzsüz yüzeyi ile geniş alanlı fare hareketlerine olanak tanır.
    • Corsair MM800 RGB Polaris: RGB aydınlatma ve hassasiyet ayarlama olanakları ile kişiselleştirilebilir bir deneyim sunar.
    • HyperX Fury S Pro: Anti-kayma kauçuk tabanı ve dayanıklı yüzeyiyle tutarlı bir oyun deneyimi sağlar.

Mouse pad seçerken dikkate alınması gereken faktörler arasında yüzey sürtünmesi, boyut, şekil ve ek özellikler yer alır. FPS oyuncuları, hızlı ve hassas fare hareketlerine olanak tanıyan düşük sürtünmeli yüzeylere sahip mouse pad'leri tercih etmelidir. Mouse pad'in boyutu, oyun alanına ve fare hareketlerinin tipine göre seçilmelidir.

Yukarıda önerilen mouse pad'ler, FPS oyuncularının hedeflerini daha kolay vurmalarına ve oyun deneyimlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır. En iyi seçimi yapmak için ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Corsair MM 300 ya da razer speed serisi(hala varsa yani)

• Steelseries qck kullanıyordum, sonra n11'den 20 liralık çakma razer aldım, kumaş aynı. Çok paralar vermenin manası varsa senin için logitech g440 alabilirsin. Ama yok çok para vermeyeyim dersen sen de n11'i deneyebilirsin.

speed model kumaş kaplı benim aldığım. (overwatch'da sıkıntı çıktı boyutla alakalı o yüzden razer baskılı gönderdiler )

• Açıkçası mm800 rgb düşünüyorum ama cloth versiyonu rgb olmayan mm300, qck heavy modellerine göre nasıl performans gösterir onu merak ediyorum

PC: Windows 10 Pro x64 / Intel® Core&#8482; i7-7700K / Hydro Series&#8482; H45 Liquid CPU Cooler / ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1070 Ti / GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz / WD Black 3,5&quot; 1TB / Samsung 250GB 850 EVO / Dark Sentinel PRO 750W 80+ / MSI Z270 Gaming M5 Intel Z270 / Aerocool KCAS 750W 80+ Bronze
    Ekipmanlar:AOC 23.8&quot; AGON AG241QX 144Hz 1ms FREE-SYNC 2K Gaming Monitor / Cooler Master QuickFire Ultimate Cherry Brown Sw. / LOGITECH G633 ARTEMIS SPECTRUM /LOGITECH Z-506 /LOGITECH G403 PRODIGY / RAZER BASILISK GAMING / LOGITECH G640 CLOTH / Thermaltake Tt eSPORTS
  • SteelSeries QcK+ kullanıyorum. Kullandığım onlarca mousepad içinde açık ara en iyisi. Hiç de eskimiyor 4 yıl oldu.

AMD Ryzen 9 7950X3D | ARCTIC Liquid Freezer II 360 (Rev. 7)
    MSI MPG X670E CARBON WIFI | CORSAIR VENGEANCE® RGB 64GB (4x16GB) DDR5 DRAM 6000MHz C40 Memory Kit — Black
    PNY GeForce RTX™ 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB Triple Fan | SAMSUNG 980 PRO 1TB | WD Ultrastar DC HC520 12TB
    CORSAIR RM1000x SHIFT | CORSAIR iCUE 4000X | MSI G274QPF-QD | 2 x ASUS VP279QGL
    RAZER Viper Ultimate | SteelSeries QcK Edge XL | Cooler Master MasterKeys MK750 | HyperX Cloud Alpha S
    Arch Linux | Windows 11 IoT Enterprise LTSC
  • SteelSeries QCK+

"Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip olmak, mağlup olmak."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MM300 XL aldım bugün bi test edelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 23 Ağustos 2018; 19:8:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GLaDiaC kullanıcısına yanıt
    Bunun gibi kenarı dikişli ürünler kabloyu aşındırıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Razer Gigantus harika bi mousepad

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada üzerindeki steelseries, bloody ya da logitech padler orijinal midir?
    *Intel i7 6700 *Msi 1070Ti *Z270 Tomahawk *8x2 Hyperx Fury 2400mhz *Phanteks P300 *Fsp 600w *SamsungC24FG73 *Corsair k70 *FractalDesign Hf-12 *Phanteks PH-TC12LS Cpu Cooler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.