Şimdi Ara

FPS ve MOBA İçin Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı cumalar. Uzun süredir mouse bakıyorum artık seçenekleri olabilecek en az seviyeye indirdim kendim için. Genellikle cs go ve lol oynuyorum bunlarında dışında oynadığım oyunlar fps ağırlıklı bu yüzden bu tarza en uygun mouse arıyorum.
    Aklımda rival ve deathadder chroma var.
    Rival alırsamhttp://www.sanalmarketim.com/steelseries-rival-optik-oyun-mouse-ve-qck-mass-mousepad-birlikte/p_60263/ bu linkten sipariş vereceğim eğer deathadder alırsamdahttp://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Razer-Deathadder-Chroma-Mouse//Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000618556 d&r dan alacağım. Her iki mouse içinde steelseries qck serisinden bir mousepad kullanmayı düşünüyorum. Mouse u palm şeklinde tutuyorum. Sizce hangi mouse u neden tercih etmeliyim şimdiden teşekkürler.

• Yorumlarınızı bekliyorum saat 5 e kadar siparişi vermiş olacağın inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Bence rival her türlü alır stellseries efsane modeli...

Sanalmarketim nasıldır peki bir bilginiz var mı ?

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Yorumlarınızı bekliyorum saat 5 e kadar siparişi vermiş olacağın inşallah

inventusdan rivalı 188tl civarına taksitle alabilirsiniz. veya amazondan getirtebilirsiniz suan amazonda indirimde rival

I7 7700 // 1070 Strix // Asus H270F // Samsung 860 Evo // Corsair C70 // Kingston HyperX 8 Gb 2400 MHz Single // Corsair H100i
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Bence rival her türlü alır stellseries efsane modeli...

Sanalmarketim nasıldır peki bir bilginiz var mı ?

Notebook umu ordan aldım güvenilir sitedir...Ancak n11 de veya arkadasın dedigi gibi inventusta daha ucuza bulabilirsin.
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstte yazan arkadaşı dinleme paran varsa alabilceğin güzel bir ürün ben razer kullanan biriyim ama steelseries faredende alacam

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

üstte yazan arkadaşı dinleme paran varsa alabilceğin güzel bir ürün ben razer kullanan biriyim ama steelseries faredende alacam

Elim çok büyük değil rival ile iglili bazı yorumları okudum sensörü ne kadar iyi olsada tasarım açısından benim için razerden daha geride kaldı. Ayrıca razerin elime tam oturacağını düşündüğüm için deathadder ve qck+ siparişini sanalmarketim den verdim yarın kargoya verilirse diğer hafta içi elimde olur. Ürünler sıkıntısız gelirse ufak bir incelemede yapabilirim belki.

• Dün 16.20 de vermiş olduğum sipariş bu sabah 11 de elime ulaştı qck+ ile deathadder oldukça uyumlu. Şuan razer synapse kuruluyor. Kargo çok güzel paketlenmiş oldukça hızlı geldi lakin yurtiçi evi bulamadı gidip kendim almak zorunda kaldım.

Dün 16.20 de vermiş olduğum sipariş bu sabah 11 de elime ulaştı qck+ ile deathadder oldukça uyumlu. Şuan razer synapse kuruluyor. Kargo çok güzel paketlenmiş oldukça hızlı geldi lakin yurtiçi evi bulamadı gidip kendim almak zorunda kaldım.

Özel mesaja bakabilir misin bir sorunum var razer deathadder chroma ile ilgili?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.